Close
Faqja 14 prej 19 FillimFillim ... 41213141516 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 131 deri 140 prej 187

Tema: Windows XP

i/e regjistruar Maska e denimsn
    Anėtarėsuar
    25-10-2008
    Postime
    199
    Server Access Denied. You need to be logged in to download.

If you are not a member and have not signed up already, please go to our signup page and register a new account. The process is quick and easy!

If you have already signed up, please login with your username and password before you begin downloading.

Po ti qenke dobet nga llogjika ore djal.Po pse nuk rregjistrohesh 1minute do ty ca do te gjeje.?Jo po prit se do ta bie une te shtepia temen ta instaloj ne pc ta konfiguroj te them dhe ta punosh gezuar te hap karrigen qe te ulesh dhe te them prap ne fund: Doni gje tjeter madheria juaj...Pfff
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

i/e regjistruar Maska e denimsn
    Anėtarėsuar
    25-10-2008
    Postime
    199
    ejjj Blood Venom mos be hajgare me mua po nese mund tė me ndihmosh ndihmom e nese jo mos u tall me mua kuptoveeee

Une nuk bej nga ato gjerat qe thua ti(nuk e mar vesh se ca eshte), po aty sikur do ndonje IQ test dhe ti ke frik ta besh se mos nuk kalon.Rregjistrohu dhe shkarkoje.
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-10-2007
    Postime
    833

WIN XP me 2 sisteme!

Kam nje PC me dy HDD dhe me dy sisteme.

e para nuk me del opsioni qe te me dilnin te dy WIN XP Proff SP2 nga ku mund te zgjidhja ke XP doja dhe per me teper

e dyta per te hyre tek WIN XP e dyte shtypja F8 dhe me dilnin boot MENU dhe zgjidhja sistemin tjeter.

2HDD - 4 Particione!

Por sistemin e pare e fshiva fare por per te hyre tek sistemi i dyte me duhet perseri te shtyp F8, e di qe duhet nderruar JUMPERI i HDD, por
    tani shkova tek my computer... advanced --- START and Revocery dhe zgjodha EDIT tek DEFAULT operatin system dhe atje ku ishte partition (1) zgjodha 0...
    por kur i bera restart dhe zgjodha HDD e dyte...
    me del qe mungon nje .dll.... si tia bej qe ta bej perseri ate PARTITION 1?

ose ndonje zgjidhje tjeter?
    Repair mund te mos e marre, nuk e kam provuar!

[L]{I}[N]{U}[X] Maska e Ardi_Pg_ID
    Anėtarėsuar
    28-01-2003
    Vendndodhja
    New York City Haven on Earth
    Postime
    2,678
    Boot nga nje cd winxp edhe shko ne recovery console bej fixmbr edhe pastaj edito boot.ini duhet te dish komandat e dos per te edituar nje file nuk jam I sigurt nese recoveryconsole ka EDIT bashke me dos.

Ardi
    Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
    N. H. Schwarzkopf

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-10-2007
    Postime
    833
    Flm Ardi, por kishte shkuar nje nga keta "ekspertet", e kishte bere XP si pub...
    dhe e kishte fshire XP ne fjale...!

Une e riformatova C: dhe u largova... kur u ktheva e shoh qe kishte ndryshuar XP... kishte vendosur njeri nga ato Vista inspirator dhe kur instaloj Corel X4 me ben ristart PC.

Faleminderit per kohen tuaj!

i/e regjistruar Maska e sara123
    Anėtarėsuar
    06-04-2009
    Postime
    25

problem me explorer

kam problem me explorerin kur e dhezi pc nuk me punon edhe pastaj dueht me shkue me task man me kill pastaj punon perndryshe nuk me bene. (windows xp)
    A mundet kush te me ndihmoj faleminderit
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga sara123 : 24-05-2009 mė 15:17

i/e regjistruar Maska e valdetshala
    Anėtarėsuar
    15-03-2008
    Vendndodhja
    Pejė-Republika e Kosovės
    Postime
    2,363
    Cilin version e ki te instaluar per momentin, pse nuk provon edhe me Mozilla Firefox( vetem Sygjerim-nuk ke per tu bere pishman).Perndryshe ndodh qe edhe IEXPLORE.exe me tu infektu,nuk them qe eshte i infetuar por ekziston edhe ajo mundesi. A mundesh pak me shum sqarim per version, a ke marre update nga faqja zyrtare, prej kur te paraqitet ky problem e qkafo qe te bjen ndermend qe duhet ta dijme.
    Me respekt,

Valdet Shala

i/e regjistruar Maska e daniel00
    Anėtarėsuar
    05-06-2004
    Vendndodhja
    tr
    Postime
    2,836
    ē'instaloje dhe perdor mozilla me opera

Faqja 14 prej 19 FillimFillim ... 41213141516 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Windows Vista nė shqip
    Nga PcCrack3r nė forumin Lajme nga informatika
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 16-11-2006, 14:16

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •