Close
Faqja 7 prej 19 FillimFillim ... 5678917 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 187

Tema: Windows XP

Programues Softueresh Maska e edspace
    Anėtarėsuar
    04-04-2002
    Vendndodhja
    Filadelfia, SHBA
    Postime
    2,565
    Gėzohem qė u rregullua kompjuteri.
    Nqs mesazhi tė doli pėr JavaScript, atėherė mund tė ndjekėsh hapat e Xemlos mė lart. Nqs tė doli pėr Java, tė rekomandoj tė shkosh tek www.java.com dhe shtyp butonin "Get it now" nė krye tė faqes.

Tani qė ke instaluar SP2 nuk do kesh probleme me reklamat por megjithate ki kujdes se ēfarė instalon nė kompjuter. Ka programe qė bėjnė diēka tė mirė nga njė anė dhe nė sfond instalojnė reklama e pėrgjues.

Nė lidhje me hijack this shtyp butonin "export" dhe ruaje nė kompjuter. Pastaj do hapet skedari dhe do shikosh tė gjithė raportin qė tė nxjerr programi nė notepad. Aty mund ta kopjosh dhe hidhe nė forum. Nuk ėshtė nevoja ta bashkėngjitėsh skedarin.
    Edi

Brasil Pentacampeņn ! Maska e inter_forever
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Vendndodhja
    itali / modena
    Postime
    5,443
    Xemlo !
    Je shume i sakte ...Me dilte pikerisht ai mesazh gabimi....Me siguri ngaqe c'installova Nortonin dhe vendosa tjetrin......
    Ne keto momente kam Nortonin instaluar dhe nuk ma jep problemin e jscript...
    Lidhur me Moxillen , tani per tani s'po e leviz internet explorer meqe shyqyr qe gjithcka eshte ne rregull ...Nese me nxjerr perseri probleme do provoj Mozillen qe ke vendos aty...

Edi !
    E kuptova si ti vendos te dhenat e Hijack this ...Rrofsh...
    Me duket se gjithcka eshte ne rregull tani per tani...Ndoshta ka ndikuar edhe Service Pack 2 , qe mesa po shof qenka me te vertete shume i mire...

Ju falenderoj per ndihmen cuna......Shyqyr qe u rregullua , se nuk shtyhet pa internet ...
    Ciao dhe befshi qef...
    Io non rubo il campionato e in serie B non sono mai stato..C'E SOLO L'InternAcionale !

...gjenķ... Maska e mad
    Anėtarėsuar
    18-03-2004
    Vendndodhja
    Prage [EU]
    Postime
    1,321
    meqe eshte permendur ne kete teme........puna e instalimit te SP2 nga windowsupdate.com.........dua te them se, pasi mu deshen nja 2 ore per ta shkarkuar nga faqja e internetit, kur po behej per tu instaluar me tha:

Windows XP Service Pack 2 detected an invalid product key

The product key used to install the Windows operating system on your machine matches an identified list of invalid product keys.
    dmth shqip: WinXP SP2 ka gjetur nje Numer Serial te pavlefshem te produktit

dhe te www.howtotell.com jepen zgjidhje per probleme te ndryshme mbi instalimin e komponenteve te Microsoft, dhe per SP2 ne fjale, dhe ndihma e vetme qe mund te jepnin ishte:
    Install Genuine Software ...dmth blini programin origjinal (jo version pirat)

1. If you or your organization does not have a Volume License agreement with Microsoft you should return to your reseller and ensure you were sold genuine software. Or you may purchase your genuine copy of Windows XP now (US only).

eshte pak si e cuditshme, sepse jo te gjithe ata qe njoh kane version te blere te SO. si ja bejne te tjeret atehere?
    dhe me e bukra eshte se shkarkimi i SP2 u be ne forme upgrade nga faqja e internetit, dmth download&install, dhe as nuk e kam ne PC si file!
    me duket se duhet ta kisha marre nga ndo1 P2P si dc++ ose kazaa, mgjths nuk dua ti perdor shume ata!

respekte

{^_^}
    ::|maDes!gn © 2009|::

Anagramisti Maska e Mister Enigma
    Anėtarėsuar
    06-08-2004
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    2,636
    Mė tjesht ka qenė tė shkarkosh update-n Windows XP SP2 dhe mandej ta instalosh mbi Windows dhe ashtu upgrade-ohet. Mė intereson tė di a e ke momentalisht Windows XP me Service Pack 1 apo pa tė? Unė e kam SP1 dhe ia bėj upgrade SP2 nga kopja qė e kam shkarkuar nė faqen e Microsoft-it. Natyrisht edhe unė e kam falso kopjen e Windows XP SP1 dhe nuk kam problem me numrin serik.
    Prandaj tė propozj ta shkarkosh update-n XP SP2 e mandej ta instalosh. Me siguri edhe unė do tė kisha problem si ti po ta bėja instalimin e SP2 pėrmes Windows Update.
    Kodi:
    Eja ta bėjmė bashkė njė anagram por kujdes se mos po anagramohemi edhe vetė 

[L]{I}[N]{U}[X] Maska e Ardi_Pg_ID
    Anėtarėsuar
    28-01-2003
    Vendndodhja
    New York City Haven on Earth
    Postime
    2,678
    sineri eshte e rekomandueshme te shkarkosh SP2 edhe e domosdoshme po ama imagjino lidhjen e internetit ne shqiperi
    Ardi
    Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
    N. H. Schwarzkopf

Anagramisti Maska e Mister Enigma
    Anėtarėsuar
    06-08-2004
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    2,636
    Pajtohem. Update SP nuk ėshtė skedar edhe aq i vogėl. Rreth 260 MB nuk mė kujtohet saktė (se e kam nė CD). Prandaj nuk e vlen tė shkarkohet me dial up. Atė mė sipėr e thashė duke pasur parasysh internetin 24-orėsh. Pa marrė parasysh ēfarė shprjtėsie ėshtė, nėse ėshtė 24-orėsh atėherė e vlen tė shkarkohet SP2 qoftė edhe pėr 48 orė kohėzgjatjeje.
    Kodi:
    Eja ta bėjmė bashkė njė anagram por kujdes se mos po anagramohemi edhe vetė 

www.trebit.com Maska e Xemlo
    Anėtarėsuar
    20-09-2004
    Postime
    460
    Citim Postuar mė parė nga Sineri
    Mė tjesht ka qenė tė shkarkosh update-n Windows XP SP2 dhe mandej ta instalosh mbi Windows dhe ashtu upgrade-ohet. Mė intereson tė di a e ke momentalisht Windows XP me Service Pack 1 apo pa tė? Unė e kam SP1 dhe ia bėj upgrade SP2 nga kopja qė e kam shkarkuar nė faqen e Microsoft-it. Natyrisht edhe unė e kam falso kopjen e Windows XP SP1 dhe nuk kam problem me numrin serik.
    Prandaj tė propozj ta shkarkosh update-n XP SP2 e mandej ta instalosh. Me siguri edhe unė do tė kisha problem si ti po ta bėja instalimin e SP2 pėrmes Windows Update.
    Siner nuk ka rendesi se si ben update nga sp1 tek sp2, dmth direkt me ane te internetit apo shkarkim ne fillim dhe instalim me pas.Nqs ti nuk ke pasur probleme me kodin ka qene per arsye se ai kodi jot eshte me siguri corporate, dmth qe nuk ka nevoje per aktivizim.Gjithmone keshillohet te nderrohet kodi i windowsit, per ata qe nuk e kane origjinal,me nje kod corporate qe te mos kene probleme me pas me aktivizimin e windowsit

http://www.tropoja.org
    Anėtarėsuar
    30-10-2002
    Vendndodhja
    England[SE]
    Postime
    388
    une perveti nuk do e kisha installu SP2, vec se kur doja te installoj USB 2.0 devices me thoshte duhet te kesh sp1 os sp2.

Mondi

O Azem shqipe malsie,
    Per ty loti na ka hije.

-==|ylli_forumit|==- Maska e ElMajico
    Anėtarėsuar
    11-07-2004
    Vendndodhja
    [Milano].Me Zemer Atje...Tek e Vjetra e Bukura [Shqiperi!!!]
    Postime
    1,042

nje ndodhi me sp2

sa doli sp2 une e instalova direkt ne pc windowsin e kam xp home edition.me nje program te thjeshte qe me ndihmon ne pershpejtimin e windowsit i bej nje kerkim te fileve dopio ne c: pasi mbaron kerkimin i fshij te tere filet dopio qe me jep ky program; menjehere lajmerim nga windows;codet origjinale te windosit jane zevendesuar nga code qe windowsi nuk i njef.provoj ti bej nje ripristino pc po filet nuk ekzistojne me.shkoj ne windows update po asgje nuk jep aggiornime.atehere me vete ne mendje dhe disinstaloj komlpet sp2.

pas ketij veprimi i bej riavia pc dhe asgje.nuk ndizet me fare.i bej disa riavia rresht por windows nuk ndizet me.atehere shtyp F8 qe ti bej nje back up fileve por jo nuk ndizet ne asnje lloj menyre.karikohet por nuk hap faqen.dreq o pune mora diskun e ofruar nga windowsi dhe prej aty i bej nje ripristino me ane te diskut.keshtu bera te mundur ruajtjen e fileve qe kisha brenda.dhe kur u ndez gjithcka ne rregull me pas direkt windows up date dhe riinstalova sp2.
    pyetjen e kam ketu gjate ripristinos qe i bera pc me ane te diskut me dli pyetja do ta registrosh windows on line?? une per momentin e bera jo.ime meqe une windowsin e kam origjinal si ta registroj apo eshte e regjistruar derisa beri download sp2 serisht?? dua ta di se mos po e perdor si kopje pasi e bleva origjinale se kush e ben instalimin nga e para...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    26-05-2005
    Postime
    7
    Ardo,

T emjafton te ndjekesh keshillat e RoniSotiri. Une per vete kam nje program XPProCorp-keyChanger, i cili ben aktivizimin e windows me te njetjen procedure si thote Roni, automatike.
    Ky te jep dhe key qe te duhen per te bere activate.

Me pas instalo cte te doje zemra.
    SP2 eshte i perkryer, kesaj here mos i bini me qafe Microsoftit kot.

Dite te mbare

Faqja 7 prej 19 FillimFillim ... 5678917 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Windows Vista nė shqip
    Nga PcCrack3r nė forumin Lajme nga informatika
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 16-11-2006, 14:16

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •