Shko tek Control Panel, pastaj kliko ne User Accounts, hapet nje dritare, tani kliko aty ky shkruan: "Manage my network passwords".Postuar mė parė nga Tironsja
Aty i ke te gjitha adresat qe ke bere log ne MSN,tani vetem i fshine.
tung
Shko tek Control Panel, pastaj kliko ne User Accounts, hapet nje dritare, tani kliko aty ky shkruan: "Manage my network passwords".Postuar mė parė nga Tironsja
Aty i ke te gjitha adresat qe ke bere log ne MSN,tani vetem i fshine.
tung
Ligji i aksionit dhe reaksionit ėshtė universal. Keni kujdes!
Installimin pa leke nuk e gjen ne kompjuter.
Pyet shoket/shoqet qe e kane per ti marrur diskun ta installosh/
Windows XP...ka disa probleme ne lidhje me sigurine qe ta shpifin....
1- Nese merr nje email me attachment .txt file (Microsoft Outlook), nuk te hapet sepse e konsideron virus automatikisht, kesajt i thone te digjet dhe i njomi me te thatin.
2- Eshte e pamundur te ndertosh nje makro ne access 100% automatike, sepse do te te prompti sa here qe macroja dergon email, dhe ti duhet te jesh prezent dhe te klikesh yes ne menyre qe makroja te funksionoje plotesisht.
3- E njejta gje ndodh dhe kur perdor forma te outlookut qe dergojne email automatikisht.
Ne keto aspekte mua ma ka ulur produktivitetin dhe me ka bere te ulem me shume prane komputerit se me pare kur cdo gje e programoja dhe shkoja te haja lunch out.....
Di68: ne kete pikpamke ke te drejte edhe outlook ka pasur probleme me te gjithe versjonet e windows .. po per mendimin tim .. MER NJE MAIL BOX PROGRAM tjeter ka sa te duash e jane shume efikase
ardi
Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
N. H. Schwarzkopf
Postuar mė parė nga Ardi_Pg_ID
Yeah, po kete mailbox kemi ne pune qe suportohet, nuk kam te drejte te marr tjeter....persa i takon OS mund te zgjedh WINDOWS 2000 nese dua, por kompania do te migroje ne Windows XP anyway, so me duhet qe te deal with it.....very annoying, nje majmun i vertete qe vetem shtyp butona, nuk ma do mendja qe te mos kete ndonje feature somewhere ne Outlook qe ta disable kete function. Nese ndonjeri di ndonje rruge tjeter per ta bere kete funksion te pavlefshem, i lutem te ma thoje.
Flm,
Di68
Ke te drejte Stina, po kur mesohesh me te mira eshte pak si veshtire te cmesohesh me to....s'ke c'i ben, jetojme nje jete shume high tech qe na ka bere te harrojme si shkruhet me laps apo me pene....une qe kam pasur nje shkrim shume te bukur dore ne shkolle, me vjen turp te shoh shkrimin tim te dores tani.
Nuk mund te jape gjukime te pergjithshme kush ka perdorur vetem Win. xxx. Une e kam XP por nuk i vjen radha ta perdor ndonjehere sepse Linux eshte me mire per mua.
para ca ditesh hodha SP2, ne fillim dukej cdo gje ne regull.....por (si gjithmone ne windoze) filluan problemet! software i bluetooth (windcomm) filloj te beje naze! ne fillim duhej ta provoja disa here te lidhja cel (SE T630) me pc, pastaj nuk po lidhej me (error connectin with device xxx)! Hoqa software e windcoom dhe bera reboot! Windows e gjeti bt dhe e instaloj ( keshtu tha te pakten se ...). bera reboot dhe kur vajta te bluetooth manager ne control panel thoshte no bluetooth device found. as ne device manager nuk e tregonte! cinstalova dhe instalova prape sp2 po njesoj! i ka ndodh ndonjerit nga ju nje gje e tille?????
Ka ndo1 zgjidhje pervec asaj qe ta marr cd e sp2 dhe ta mbaj per te zbukuruar dhomen?
ps: pc eshte acer aspire 1452LCi me bluetooth te integruar. winVer: XP home ed.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga werewolf : 05-10-2004 mė 08:07
The truth may be out there, but lies are inside your head.
Ky problem qe te ka ndodhur nuk eshte i vecante vetem per ty ose vetem per kete paisje. Per njohuri te te gjitheve bluetooth eshte nje menyre komunikimi me vale ku mund te perdoretne shume fusha si modem, kamera, tastjera etj. shkaqet qe kane shkaktuar kete problem mund te jene disa:
nje eshte qe ne kompjuterin tuaj eshte instaluar bluetooth po me drivera te windowsit e je me driverat e vecante te tij qe quhen ndryshe pjestare te trete (pasi nuk kane te bejne me PC tuaj as me microsoft gje qe ma mer mendja se ka ndodhur me ty.
edhe ajo qe eshte me e rendesishme bluetooth ka nje ID produkti qe ndodhet si ne SP2 edhe ne driverin e vecante. duke patur parasysh se XP SP2 instalon automatikisht driverat qe ajo vete disponon duke mbishkruar driverat ekzistues te bluetooth.
per te regulluar kete gje vepro si me poshte:
kliko tek start >> run
aty shkruaj: %windir%\inf edhe kliko OK
ne drejtorine qe do te te hapet gjij file Bth.inf
kliko me butonin e djathte mbi kete file edhe me pas kliko RENAME
edhe riemeroje kete file Bth.bak
me pas instalo driverat e ardhur me paisjen ose shko tek faqja zyrtare e bluetooth e mer driverat e saj ne baze te bluetooth qe ti ke te interkorporuar
menyra dy: nese paisja tregohet ne device manager
shko tek start >> run
shkruaj devmgmt.msc edhe kliko OK
shko tek paisja edhe bej update driver
me pas kontrollo keto opsjone:
klik start >> run edhe shkruaj winver.exe
kliko ok me pas tek About Windows shiko nese SP2 eshte instaluar sakte
shiko nese bluetooth eshte i instaluar dike klikuar ne Start >> Run
aty shkruaj bthprops.cpl ... kjo te tregon properties te bluetooth
sigurohu qe Allow Bluetooth devices to connect to this computer eshte e aktivizuar ne checkbox
me pas kliko options dhe zgjidh Turn discovery on me pas kliko apply
me pas zgjidh Allow Bluetooth devices to connect to this computer edhe kliko perseri apply
nese keto nuk funksjonojne atehere te ngelet vetem dicka:
meqe ty nuk ta njef fare si pasije ... shkeput elektricitetin nga kompjuteri gjithashtu edhe bateri UPS nese eshte desktop ose baterine nese eshte laptop
mbaj te shtypur per 30 sekonda butonin e ndezjes se kompjuterit pastaj lidhe serish edhe niz kompjuterin .. nese nuk ka sukses atehere shuaje PC edhe hape kapakun ..provo te shkeputesh paisjen nga modherbord edhe bej nje ndezje te PC me tu hapur windows shuaj perseri monto paisjen edhe ndiz kompjuterin
per me shum e shiko keto faqe :
http://support.microsoft.com/default...b;en-us;883258
http://support.microsoft.com/default.aspx?kbid=811797
http://support.microsoft.com/default.aspx?kbid=811800
nese perseri ke probleme mos ezito te pyesesh
Ardi
N. H. Schwarzkopf
Menjehere pas nxjerjes se SP2 per windows XP mcrosofti ka bere nje nga punet me te mira deri me tash. Mora inicjativen time per te hap kete teme per te diskutuar reth ketij prodhimi te Microsoftit qe e beri microsoftin te hedhe nje hap perpara ne sigurine e windowsit sidomos per internetin:
cka me ndodhi mua..!
Personalisht ne nje nga laptop-et e mi une kam te instaluar windows XP home SP1. para dy ditesh instalova updatet me te fundit te microsoftit pra SP2. versjoni im i XP eshte nje versjon te cilin e kam bere crak pasi nuk preferoja te paguaja per activation. Ca me ndodhi...! menjehere pas ristartimit cuditerisht pas 1 viti e ca windowsi u kujtua serisht qe ajo kopje nuk ishte e aktivuar e me kerkonte perseri per te ri aktivizuar. me te gjitha cac une kam njohuri u tentova te crack perseri po nuk munda pasi cuditerisht qe nuk me kish vajt ne mendje SP2 beka nje kopje te registry edhe load ate kopje sa here qe ti ristarton kompjuterin kete e vura re duke u munduar qe manualisht te hiqja nje add aware ne PC. Ja vura fajin norton system work registry skan po edhe pasi cinstalova ate e njejta pune. Pastaj me ardhi ne mendje pse SP2 kerkon qe tu besh menjehere live update shumices se programve mbrojtes si norton anti vir 2005 system works 2004 addaware internet security etj. per mendimin tim keto program nese bejne nje ndryshim ne registry detyrojne windowsin te beje ndryshimet edhe ne registry restore bera disa kerkime ne net per kete gje edhe gjeta pergjigje vetem nga nje programues rus i cile me iron i shprehej ... ate cka ju desh microsoftit te programonte per 2 muaj une e craka per 2 ore. jam kurjoz te arij te shof kodin e SP2 nese ndonjeri do arije ta nxjere meqe shume veta luvdon se e kane aritur ta encryptin
cilat jane mendimet tuaja ne lidhje me kete produkt ose historite qe ju ju kane dale nga instalimi i keti produkti
pres te lexoj me vemendje
Ardi
N. H. Schwarzkopf
Krijoni Kontakt