Close
Faqja 15 prej 19 FillimFillim ... 51314151617 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 141 deri 150 prej 187

Tema: Windows XP

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    26-10-2008
    Postime
    76
    Citim Postuar mė parė nga daniel00 Lexo Postimin
    e dhe perdor mozilla me opera
    nuk ē'instalohet iexplorer ... provo instaloje versionin e fundit te iexplorer .. mozilla firefox eshte shume i mire e perdor gjithmone..por normal qe duhet iexplorer me hap posten elektronike me lehte..

[L]{I}[N]{U}[X] Maska e Ardi_Pg_ID
    Anėtarėsuar
    28-01-2003
    Vendndodhja
    New York City Haven on Earth
    Postime
    2,678
    Cuna mos u nxitoni!

Explorer.exe nuk eshte iexplorer.exe jane dy gjera te ndryshme.

Sara ke mare ndonje virus/spywere/malwere e cila eshte infiltruar ne nje nga modulet qe startohen me system use userlogon. Pasi kjo ngarkohet me explorer.exe ateherre perdor shume resorse te kompjuterit edhe ne momentin qe ti e kill si proces explorer lirohet e gjith buffer edhe memorja duke I dhene perparesi proceseve te explorer te reloaden. Hyre ne safe mode edhe bej nje skanim te plote te kompjuterit me antivirus te rinovuar edhe pe malwerebytes ose adaware ose spywere bot search and destroy. Pasi te jete bere nje skanim I plote fut cd e windows edhe kliko ne start kliko ne run e shkruaj sfc /scannow. Gjithashtu nese nuk je e sigurt shkarko hijackthis edhe hidh ne forum nje log te skanimit.

Ardi
    Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
    N. H. Schwarzkopf

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-04-2006
    Postime
    73

Kam nje pyetje

Kerkoj nje zgjidhje shumė konkrete nga ju per ate qe din te pakten te pergjigjet ne hallin tim.

Perse ne cdo Windows XP service pack 3 nuk gjendet internet explorer ne vendin ku duhet te jete nga 5-shja kryesore e Windowsit sikurse qe jane ne Windows XP Service pack 2.

1. My Computers
    2. My Documents
    3. My Network Places
    4. Internet Explorer
    5. Recycle Bin.

Nuk e dij se a me keni kuptuar ne kerkesen qe kam bere une. Pra Internet Explorer nuk gjendet ne klikim te tastit te djatht te mausit duke zgjedhur properties ----- Desktop dhe Costumize Desktop. Megjithate figuren do ta paraqes per te kuptuar ma qartė.

Une nuk po dua qe internet explorer te me del ne desktop sikurse short Cut. Per kete edhe kam kerkuar nga ju pse nuk e kan dhe si mund t'i vendos Internet Explorer ne forme normale pa Short Cut.
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    03-01-2010
    Postime
    161
    hehe edhe mua nuk me del... une kam kete pyetje
    Te shiriti posht klikoj me te djathten dhe Properties, Start Menu dhe kur zgjedhi Classic Start Menu Apply dhe Ok nuk me del Internet Explorer ne Desktop.....Kur zgjedhi tjetren te paren Start Manu Apply dhe Ok atehere me del Internet Explorer ne Desktop...

i/e regjistruar Maska e valdetshala
    Anėtarėsuar
    15-03-2008
    Vendndodhja
    Pejė-Republika e Kosovės
    Postime
    2,363
    A e provon nga llogaria e Administratorit??
    Me respekt,

Valdet Shala

i/e regjistruar Maska e don lico
    Anėtarėsuar
    26-01-2010
    Postime
    331
    Nuk ka asgje per tu shqetesuar. Programuesit e Windows XP SP3 duke pare qe nje pjese e mire e problemeve me viruset vijne nga INTERNET EXPLORER kam pershtypjen se e kane hequr fare nga lista e komponeteve qe instalohet bashke me Windowsin, kete e kam pare edhe une ne te gjithe SP3 qe me kane rene ne dore. Nuk e di mund ta kete ndonje SP3 i vecante por nja 7 SP3 qe kam pare une keshtu kane qene pa Interet Explorer te ajo menuja qe ti e ke ilustruar me foto.
    Shijoje SP3 tend dhe sa me larg Interet Expolrerit ^_^
    have a little faith!!!

Anėtarėsuar
    15-03-2008
    Vendndodhja
    Pejė-Republika e Kosovės
    Postime
    2,363
    Citim Postuar mė parė nga Hakim Lexo Postimin

Une nuk po dua qe internet explorer te me del ne desktop sikurse short Cut. Per kete edhe kam kerkuar nga ju pse nuk e kan dhe si mund t'i vendos Internet Explorer ne forme normale pa Short Cut.
    Ne llogarine e Administratorit me del ashtu siq ti po deshiron pra me klikim te djathte me del:
    [IMG][/IMG]
    Me respekt,

Valdet Shala

i/e regjistruar Maska e arbnorshala
    Anėtarėsuar
    27-03-2007
    Vendndodhja
    n'Kosovė
    Postime
    29
    Nuk po me duket diqka e madhe qe ju bene problem pasi qe nese nuk e deshiron si shorcut atehere perdore ne shiritin start pra si Quick Launch dhe nuk e ke si shortcut pra te duhet veq me nje klikim te hapesh IE dhe pa u bezdis fare, ishte nje mendim imi....shnet
    Jeta ėshtė e tillė, duhet ta jetosh ashtu siē ėshtė!

qafir modern Maska e lato007
    Anėtarėsuar
    14-12-2008
    Vendndodhja
    ke ura e limuthit
    Postime
    93
    Citim Postuar mė parė nga arbnorshala Lexo Postimin
    Nuk po me duket diqka e madhe qe ju bene problem pasi qe nese nuk e deshiron si shorcut atehere perdore ne shiritin start pra si Quick Launch dhe nuk e ke si shortcut pra te duhet veq me nje klikim te hapesh IE dhe pa u bezdis fare, ishte nje mendim imi....shnet
    ēa e ke Valdet Shalen???

internet explorer nuk me intereson.

Anėtarėsuar
    15-03-2008
    Vendndodhja
    Pejė-Republika e Kosovės
    Postime
    2,363
    Citim Postuar mė parė nga lato007 Lexo Postimin
    ēa e ke Valdet Shalen???
    Ēka ta merr mendja ty????
    Me respekt,

Valdet Shala

Faqja 15 prej 19 FillimFillim ... 51314151617 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Windows Vista nė shqip
    Nga PcCrack3r nė forumin Lajme nga informatika
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 16-11-2006, 14:16

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •