Qe sa kohe e ke instaluar service pack 3 , dhe qe nga cila kohe tu ka lajmruar ky problem, para apo mbas instalimit te service pack 3.
Qe sa kohe e ke instaluar service pack 3 , dhe qe nga cila kohe tu ka lajmruar ky problem, para apo mbas instalimit te service pack 3.
JO NEGOCIATA - VETĖVENDOSJE
Service Pack 3 e kom te integrume ne CD dmth kur e kam instalu Windows-in ka qene me SP3.Problemi ka fillu me mu paraqit para 7 diteve u ndal rryma dhe Windows-i ishte korruptuar , me ane te Recovery Console e rregullova dhe prej ateherit dmth ka fillu me mu shfaq ky problem.Pastaj e formatova krejt C: por prape pa suksese po shfaqet ai 'loading bar'!!
Se pari, besoj e kupton se sistemi operativ qe po perdor eshte i kundraligjshem!
Thua se CD-ne e Windows-it e ke perdorur qe para shume viteve, kurse paketa SP3 ka dale vetem pak muaj me pare, pra nuk ka mundesi qe ne te njejten kohe te kesh edhe CD-ne e vjeter, edhe paketen e re.
Bli nje kopje te licensuar te Windows-it dhe formatoje kompjuterin nisur nga CD-ja (pasi te kesh ruajtur me pare gjithe te dhenat).
Mire e ke BHGod mirepo ate CD qe e kam perdore para shume viteve ka qene Windows XP Professional me SP2, por kam shkarkuar SP3 dhe me ane te ketij software nLiTE (http://www.nliteos.com/) e kam integruar ne CD.Sidoqofte nuk e di nuk mendoj se eshte problemi tek instalimi i Windowsit une perdor te njejten CD si dhe SP3 e kam instaluar ne Qershor dhe nuk kame pase problem me SP3 !!!!
Pėrshendetje nga une denimsn dhe deshta tju pyes nese mund te ma gjėn ndo kush nje theme me logo ose ne lidhje me FC CHELSEA (ekip nga premierliga Angleze)
me respekt denimsn
Provoji njehere keto ketu.
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
Une E Shkarkoj Pa U Rregjistruar Tu Si Tu Dashka Ta Rregjistrosh?
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
Hehehehe Press Download Sorry Sign Up To Register :d
Krijoni Kontakt