Close
Faqja 11 prej 19 FillimFillim ... 910111213 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 101 deri 110 prej 187

Tema: Windows XP

WoRkInG Maska e [Neo]
    Anėtarėsuar
    05-10-2008
    Vendndodhja
    A man can be happy with any woman, as long as he does not love her.
    Postime
    247
    Citim Postuar mė parė nga Bledari Lexo Postimin
    Pershendetje

Doja te boja tre pytje rreth sistemit te windowsit dhe kisha shume deshir qe ti dija per cfare sherbejne dhe se si perdoren, prandaj atehere.

Pytja Pare: Sistemit Backup per ē'fare sherben dhe si funksionon?

Pytja e Dyte: Perpara se te formatosh nje kompjuter ne Windowsi XP si mund ti ruaj drive e veta pasi une nuk kam mundesi ti kem drive e atij PC qe po formatoj?

Pytja e Trete: Mbasi formatoj nje kompjuter dhe ja instaloj gjith driver e veta qe ka por ndonje her del perser ne Device Manager nje problem me pikepytje ? dhe disku i drive te veta nuk e gjen cfare eshte dhe une dua ta di se cfare device i mungon kompjuter, ka ndonje menyre ose program qe mund te me ndihmoj te gjej emrin e programit qe mungon ne device manager pasi ajo del me ? "pikepytje",.

Boh per Pytjen e tret shpresoj qe te jem i qart dhe tme kuptoni per cfare e kam kuptimin.
    per pyetjen e trete ta jap pergjigjen me siguri ke driver genius i cili te gjen se cfare driveri te mungon per te tjerat po le te flasin me ekspertet se une se nuk dua te te ngaterroj dhe nje dicka driver genius te gjen emrin e sakte te device qe ke dhe ti mund ta gjesh ate driver ne internet gjithashtu nqs ate pc e ke te lidhur me internetin ai mund te bej direkt download te driverit te duhur shpresoj te te kete ndihmuar ndopak kjo pergj per ato te tjerat i di pak a shume por nuk jam shume i sigurt prandaj nuk po te jap pergj
    Always forgive your enemies, nothing annoys them so much.

Oscar Wilde.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-10-2007
    Postime
    833
    Pershendetje

Doja te boja tre pytje rreth sistemit te windowsit dhe kisha shume deshir qe ti dija per cfare sherbejne dhe se si perdoren, prandaj atehere.

Pytja Pare: Sistemit Backup per ē'fare sherben dhe si funksionon?
    Sistemi Backup sherben per te krijuar nje kopje te te dhenave te tua ne menyre qe nese te prishet WINDOWS-i, te mos fshihen te dhenat e tua.
    Kjo ndodhet tek Accesories - System Tools dhe me Backup krijohet nje kopje, jo e materialeve, por krijohet si nje ikone psh. Playliste... a dicka e tille.

Pytja e Dyte: Perpara se te formatosh nje kompjuter ne Windowsi XP si mund ti ruaj drive e veta pasi une nuk kam mundesi ti kem drive e atij PC qe po formatoj?
    Nuk ke si i ruan Driverat e tua, nese ato i ke te instaluar ne kompjuterin tuaj.
    Nese i keni si kopje driverash te painstaluara dmth me setup. mund ti ruash, ndryshe... eshte pune e gjate... dmth krijon nje kopje te WIN... etj etj..

Pytja e Trete: Mbasi formatoj nje kompjuter dhe ja instaloj gjith driver e veta qe ka por ndonje her del perser ne Device Manager nje problem me pikepytje ? dhe disku i drive te veta nuk e gjen cfare eshte dhe une dua ta di se cfare device i mungon kompjuter, ka ndonje menyre ose program qe mund te me ndihmoj te gjej emrin e programit qe mungon ne device manager pasi ajo del me ? "pikepytje"

Boh per Pytjen e tret shpresoj qe te jem i qart dhe tme kuptoni per cfare e kam kuptimin.
    Kjo duhet parandaluar qe para instalimit te WINDOWS-it, me nje program everest.
    ku i merr te dhenat pc tende.

Nese e ke formatuar, atehere dergoje pc tende tek servici i kompjuterave me te afert!

i/e regjistruar Maska e outlaw_boy
    Anėtarėsuar
    17-03-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    33
    Kjo eshte shume e lehte nqs perdor ndonje program si Driver Genius dhe keshtu i jep zgjidhje edhe pyetjes se trete sepse nqs ti i ben backup komplet drivers qe ke te instaluar ne pc nuk ke per te pasur me device te panjohur .
    Pra Driver Genius eshte zgjidhja jote me e mire , gjithashtu eshte shume i lehte ne perdorim.
    Imagination is intelligence having fun

i/e regjistruar Maska e Selami2006
    Anėtarėsuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    Te ?
    Postime
    367

Windows XP nuk njeh antivirusin dhe nuk nxjerr fare IE

Instaloj windows xp punon mir ;mirpo pastaj nuk me njeh antivirusin as nuk ma qel fare internet explorerin
    ndihm

i/e regjistruar Maska e eno84
    Anėtarėsuar
    17-08-2007
    Postime
    190
    nese kjo ndodh direkt mbas formatimit te pc dhe instalimit te nje XP te re, athere me plot goje te them: GJEJ VERSION TJETER XP

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-02-2007
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    359

'Windows loading bar', njė problem me kompjuterin

Pershendetje te gjithe anetareve te forumit.Kame nje problem kur ndezi kompjuterin para se te shfaqet loading normal i Windows XP me shfaqet ky loading

Foto1
    http://img291.imageshack.us/img291/1341/foto646iq1.jpg

pastaj shfaqet Windows loading normal qe eshte

Foto2
    http://img111.imageshack.us/img111/7686/foto647nj1.jpg

kam provuar disa menyra per ta hjekur kete loading ne Foto1 por nuk ka pase suksese kam te instaluar Windows XP SP3

1.I kam bere chkdsk (check disk) tri particioneve
    2.E kam defragmentuar gjithe diskun
    3.Kam krijuar nje boot sektor te ri me ane te Recovery Console me ane te komandave fixboot dhe fixmbr

Asnjera nga keto metodat me larte qe kam perdorur nuk ka funksionuar per te hjekur ate loading ne Foto1, a mund te me ndihmoni si ta hjek kete loading sepse edhe po vonohet derisa po starton Windows-i !! Prese pergjigjje !!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Anonomyous : 01-11-2008 mė 16:22

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-02-2007
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    359
    A ka ndonje pergjigje ju lutem !!Ndonje ide se si te hjeki kete loading bar ne Foto1 !!!

Hands up! Maska e Jack Watson
    Anėtarėsuar
    30-04-2007
    Vendndodhja
    Tiron'
    Postime
    4,549
    S'di ca te them plako, zakonisht ngarkimi (loading) nė atė mėnyrė bėhet kur kompjuteri fiket jo nė mėnyrė tė rregulltė (fiken dritat psh, ose dicka tjetėr).
    Life's too short to remove USB safely.

Moderator Maska e benseven11
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,816
    Klik ne start/run Aty fut msconfig
    Klik ok dhe ne dritaren tjeter klik ne Boot ini.Do hapet figura si me poshte.
    Klik te katrori Nongui per ti fut shenje V-je.
    Ndryshoje numrin 30 tek Timeout ne 3 sek(i fshin 0 me miun).Klik poshte ne apliko dhe ok.Windowsi do te kerkoje ristart.Klik ok te lejosh ristartin.
    Kur te ristartoje windowsi do hapet shume shpejt dhe nuk do shohesh "loading bar".
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-02-2007
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    359
    benseven11 Faliminderit, por une e pata fjalen per 'loading bar' ne Foto1 qe eshte jo per 'default loading' qe eshte ne WindowsXP (Foto2).Edhe pse e zgjedha NOGUIBOOT perseri mu shfaq 'loading bar'(Foto1) ndersa une dua te mos me shfaqet kjo ne Foto1.
    S'di ca te them plako, zakonisht ngarkimi (loading) nė atė mėnyrė bėhet kur kompjuteri fiket jo nė mėnyrė tė rregulltė
    Kompjuterin e kam fikur ne menyre te rregullte.

Faqja 11 prej 19 FillimFillim ... 910111213 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Windows Vista nė shqip
    Nga PcCrack3r nė forumin Lajme nga informatika
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 16-11-2006, 14:16

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •