Close
Faqja 10 prej 19 FillimFillim ... 89101112 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 187

Tema: Windows XP

i/e regjistruar Maska e che_guevara86
    Anėtarėsuar
    21-02-2006
    Vendndodhja
    verdalle anej ktej
    Postime
    641
    Shume qarte e ke thene megjithate pergjigja eshte ajo qe te kane dhene.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga edspace : 21-05-2006 mė 21:18

If i ruled the world... Maska e GinoTheGodFather
    Anėtarėsuar
    01-02-2004
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    311
    Heren e dyte e pata fjalen nese ka ndonje vend tjeter ku regjistrohen keto events ne windows?

Moderator Maska e benseven11
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,816
    I ke te skedari dr watson32. log.Shkon ne start/search(kerko).Aty fut drwtsn32.log.E hap me notepad.Ne notepad,klik lart ne edit/find.Ne dritaren find(gjej), fut fjalen error.Klik ne find next per te gjetur rreshtat me gabime.Keto i perkasin ngjarjeve te gabimeve(event id) per sistemin dhe aplikacionin.Aty mund te shohesh qe shume gabime shkaktohen nga programe qe ke instaluar qe nuk pershtaten mire me windowsin,kane difekte (bugsa).Sigurohu qe notepadin ta hapesh ne gjithe madhesine e ekranit.Fjalet error ne tekst do i kesh ne sfond blu.
    Shiko prane fjales error me lart per programin.Nqs ska emer programi eshte difekt qe ka lidhje me vete windowsin.Edhe programet krijojne nje ditar qe mund te kete lidhje me gabime,procese qe kryhen nga programi,krijojne ditar instalimi.
    Per rastet kur gabimi eshte krijuar nga windowsi,prane fjales error nje rresht me lart, ose me poshte fjales error,do shohesh direktori si psh C:\WINDOWS\system32\hnetcfg.dll.Ne raste difektesh nga programe do shohesh direktori si C:\Program Files\CyberLink\PowerCinema\PowerCinema.exe si dhe nje pershkrim difekti.Drwatson,nuk i paraqet difektet ekzakt si eventviewer,pasi ajo si log nuk eshte krijuar per tu pare nga perdorues kompjuteri te zakonshem.Ky skedar eshte krijuar per tu lexuar dhe studiuar nga mikrosofti per te gjetur gabimet ne kod ne windows,krijuar kod te ri dhe leshuar ate si azhurnim cdo muaj.
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

If i ruled the world... Maska e GinoTheGodFather
    Anėtarėsuar
    01-02-2004
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    311
    benseven11 kur e pata fjalen per events me shume e pata per event te tilla si psh u krijua nje user i ri, u ndryshua passwordi i administratorit, u ndryshua ora ne pc, u instalua nje soft i ri apo ku di tjeter une se cfare, me kupton? a mdodh ne pc qe gjerat te tilla te regjistrohen?

i/e regjistruar Maska e Jano
    Anėtarėsuar
    09-09-2006
    Vendndodhja
    Bukuresht
    Postime
    44
    Edi , perdora gjithe keto menyrat qe ke permendur me lart.
    Shikoj nje ndryshim fantastik ne kompiuter. Ne pergjithesi e perdor kompiuterin per internet e informacion, keshtu qe nuk me nevojiten shume zbukurimet. Te pakten deri sa te marr nje kompiuter te ri.
    Faleminderit shume !
    Feja e shqiptarit eshte shqiptariA

i/e regjistruar Maska e kejd
    Anėtarėsuar
    29-11-2006
    Vendndodhja
    Tirane(me pushime ne rrogozhine)
    Postime
    13

Kompjuteri ngadalėsohet shumė pas instalimit tė paketės SP2

Mirembrema,
    pasi e formatova laptopin se me kishte marre disa viruse, u pasrua mire, vura re se nqs xp sp2 qe kam pa i bere update (qe jane rreth 60 e ca) punon shume me shpejt. Kur i bera update, nje liste shume e gjate, punon mengadale dhe start up vonon jashtezakonisht shume rreth 3 apo 4 minuta. pasi ja hoqa update-t e bera punon shkelqyeshem. une kam nje amd ath.4 900Mh. tani te punosh pa update mendoj eshte e rrezikshme pavaresisht se kam antivirus, por si tja bej?

Moderator Maska e benseven11
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,816
    Zgjidhja mund te jete te besh upgrade ne Hardware,blesh me shume ram dhe nje procesor me te fuqishem.Ose perdor ndonje program qe shpejton internetin,
    dhe punen e kompjuterit si "Speed up my PC"http://www.oxyshare.com/get/13348487894501649782ece/speedupmypc pass:wantedwarez.com Nje program tjeter per te manaxhuar programet qe aktivizohen ne startimin e kompjuterit.http://www.softdon.biz/news.php?readmore=2483
    Azhurnimet te duhet ti instalosh,perndryshe do infektohet kompjuteri me shpesh dhe do harxhosh me shume kohe me pastrime.Instalimi i ndonje programi sigurie,firewall apo monitorizus procesesh e ngadalson perseri kompjuterin.
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

Si tė pėrmirėsoj Windows XP 32-bit nė 64-bit?

Ndonjeri mund te me jape ndonje ndihme se si mund te bej upgrade te programit XP Media Center 2005 32 bit ne program XP 64 bit.

Faleminderit paraprakisht.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga edspace : 14-12-2007 mė 11:43 Arsyeja: Nuk ka fjale 'advance' ne shqip.

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    1.Sigurohu qe hardware-i jot eshte kompatibel.
    2.Shkarko nje version 64bit te windows xp, media center apo vista dhe instaloje normalisht.

DuRrEsAk&MoDeRaToR Maska e Bledari
    Anėtarėsuar
    22-04-2002
    Vendndodhja
    Durres - Shqiperi
    Postime
    2,071

Tre pyetje rreth sistemit tė Windows XP

Pershendetje

Doja te boja tre pytje rreth sistemit te windowsit dhe kisha shume deshir qe ti dija per cfare sherbejne dhe se si perdoren, prandaj atehere.

Pytja Pare: Sistemit Backup per ē'fare sherben dhe si funksionon?

Pytja e Dyte: Perpara se te formatosh nje kompjuter ne Windowsi XP si mund ti ruaj drive e veta pasi une nuk kam mundesi ti kem drive e atij PC qe po formatoj?

Pytja e Trete: Mbasi formatoj nje kompjuter dhe ja instaloj gjith driver e veta qe ka por ndonje her del perser ne Device Manager nje problem me pikepytje ? dhe disku i drive te veta nuk e gjen cfare eshte dhe une dua ta di se cfare device i mungon kompjuter, ka ndonje menyre ose program qe mund te me ndihmoj te gjej emrin e programit qe mungon ne device manager pasi ajo del me ? "pikepytje",.

Boh per Pytjen e tret shpresoj qe te jem i qart dhe tme kuptoni per cfare e kam kuptimin.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Bledari : 13-10-2008 mė 05:06

Faqja 10 prej 19 FillimFillim ... 89101112 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Windows Vista nė shqip
    Nga PcCrack3r nė forumin Lajme nga informatika
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 16-11-2006, 14:16

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •