Ju caktua miku im.Postuar më parë nga bayern
DENIM ME VDEKJE.
http://www.msnbc.msn.com/id/6662260/?GT1=5936
Ju caktua miku im.Postuar më parë nga bayern
DENIM ME VDEKJE.
http://www.msnbc.msn.com/id/6662260/?GT1=5936
Ndryshuar për herë të fundit nga kolombi : 14-12-2004 më 01:08
"Meqe brenga eshte burimi i gezimit,mos vajto............"
GETE
Po mire , kur nuk ka prova te sigurta , si e denojne tjetrin me vdekje ?
Nese me te vertete e ka bere ai , them se e meriton nje karrike elektrike por nuk denohet tjetri me vdekje pse ju gjenden 15.000 dollar ne makine...!
Nuk e di por duket se kjo historia e gjyqit te Peterson ka pak side shadow..! Ishte me shume emocionale se sa kriminale ! U be Americas favorite story dhe duket sikur ju servir publikut fundi qe deshironin te shihnin !
...
Tjetri ishte ne buz te kufirit me Meksiken i bere bjond edhe gati te largohej. Diten qe ju pre koka te shoqes ishte per peshk tek i njejti vend. kishte dashnore te cilen e genjente qe i kish vdekur e shoqja. Nqs se ka vrare ai athere kush e vrau? kujt ju desh me shume vdekja e Lacit? petersonin nuk e donijne faktet qe mungojne ate e denon fakti qe nuk e pranoi krimin si burre ama fshihej pas xhaketes se mark Geragos si qen i lenguar. Vendimi eshte per tu brohoritur edhe per tu ekzekutuar. Monstra si Peterson kane humbur nuancen e ndryshimit te njeriut nga kafsha.
But again, truth be told, if you're looking for the guilty you need only look into a mirror. ...
DEATH!!
edhe pse un te shumtat e kohes jam kundra "death penalty" Peterson e meriton kete denim me shume se nga te gjithe kriminelet. Qynaf i ziu se ishte dhe i pamshem ne fytyre. Shkaterroj jo vetem jeten e laci, connor, por edhe te tijen. Te isha un ne vend te tij...do kisha vrare veten vet sesa te prisja me ankth ne nje death row.
And all I can taste is this moment
And all I can breathe is your life
ncncnncncncncn ca ndodh ne bote shum fatkeqesi esht
ti thua qe ishte ky i keq po per ate su tha asnje fjal nga e di ti si ka qen ajo. Mbase ja ka nxir jeten ajo dhe ky ska pas ca te bente esht nxituar.
Po mediat amerikane ja njohin piken e dobet publikut amerikan , duhet qe historia te jete bardh e zi ! Ngjyra te tjera nuk pranohen pasi prishet idealizimi i te mires dhe te keqes lol !Postuar më parë nga friendlyboy1
p.s Bayo , sa me turr e ke marr mer lal , ju tu mu duk si me kene mesues letersiet lol.
...
Jo vetëm mediat Amerikane, por pothuaj të çdo vendi të përparuar, kanë hedhur iluzione rreth gjykimit të Patersonit.
Gjithsesi, ky gjykim është i damkosur shumë herë nga mosbesimet dhe fakte të pambështetura.
Krijoni Kontakt