Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 7
    i/e regjistruar Maska e alditirona
    Anėtarėsuar
    30-11-2003
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    209

Nuk me hapet Interneti ne rrjet

Kam te gjithe kompjuterat ne rrjet (LAN) gjithashtu jane te lidhur dhe me internet tek te gjithe interneti haper vec njerit IP i kam vendosur dhe arrij te shoh te gjithe kompjuterat e tjere po problemi eshte se nuk me lidhet me internetit. Nuk e di se kush e shkakton kete.
    bashkimi sjell fitore.

Creator Spiritus Maska e Dito
    Anėtarėsuar
    02-04-2004
    Vendndodhja
    Ne Bahēen time
    Postime
    3,882
    Nese vertet keni njohuri mbi serverat atehere mund te jap nje sqarim te vogel, nese jo? referojuni dikujt me ne dijeni. Normalisht hapi i pare qe duhet te beni eshte kompjuteri juaj qendror dhe lidhja e tij me sasine e pc-ve qe doni te lidhni me te. Pasi keni lidhur cdo fishe ne vendin e caktuar dhe keni futur numurat e adreses ne menyre te sakte pc juaj qendror duhet te kete internet normalisht, pas kesaj duhet te shkoni ne cdo pc qe doni te lidhni me rrjetin tuaj dhe te beni rregullimin perkatsisht ne network lan, duke vene emrin e serverit ne cdo kompjuter te lidhur, dhe numurat e adreses se lidhjes suaj, Psh. //server bani//bani 200.255.80
    255.255.01
    80.78.66

Pasi ke kryer keto veprime do shikoni qe lidhja do kryhet automatikisht dhe ne programin qe ju posedoni Psh cybercaffe do shfaqet pc i ri ne lidhje si ikone. Keshtu veprohet per cdo pc.

Programues Softueresh Maska e edspace
    Anėtarėsuar
    04-04-2002
    Vendndodhja
    Filadelfia, SHBA
    Postime
    2,565
    - Shko tek start > run > cmd
    - Shkruaj komandėn ipconfig /all

Shkruaje kėtė komandė tek kompjuteri qė ka problem dhe tek njė kompjuter qė nuk ka problem dhe krahaso rezultatet ose hidhi nė forum qė tė shikojmė nėse ke ndonjė gabim nė konfiguracionin e kompjuterit qė nuk punon.

Shprehu mė qartė nė pyetjet e tjera dhe jep mė shumė informacion pėr kompjuterin, rrjetin, ndarjen e internetit, etj.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga edspace : 12-11-2004 mė 18:11
    Edi

i/e regjistruar Maska e alditirona
    Anėtarėsuar
    30-11-2003
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    209
    Interneti eshte eshte me ane te Satelitit dhe eshte ndare ne dhjete kompjutera me ane te dy swicheve . te gjithe jane ne rregull vec ketej - une arrij te shoh kompjuterat e tjere tek "MyNetwork Places" por kur futem ne internet nuk me hapet dhe me nxjerr "Page cannot ...." dhe interneti me eshte hapur normal me perpare. A mund te jete ky problemi sa here qe hape kompjuteri Antivirusi me nxjerr kete mesazh: C:\windows\system32\drivers\etc\hosts - was infected by the Qhosts.apd trojan - Po Antivirusi nuk arrin qe ta fshije - Une perdor MCAfee 9.0
    bashkimi sjell fitore.

谷ஜ๑۩۞۩๑•谷ஜAuGuSt ๑۩۞۩๑•谷ஜ Maska e AuGuSt_
    Anėtarėsuar
    20-06-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    1,090
    Citim Postuar mė parė nga alditirona
    Interneti eshte eshte me ane te Satelitit dhe eshte ndare ne dhjete kompjutera me ane te dy swicheve . te gjithe jane ne rregull vec ketej - une arrij te shoh kompjuterat e tjere tek "MyNetwork Places" por kur futem ne internet nuk me hapet dhe me nxjerr "Page cannot ...." dhe interneti me eshte hapur normal me perpare. A mund te jete ky problemi sa here qe hape kompjuteri Antivirusi me nxjerr kete mesazh: C:\windows\system32\drivers\etc\hosts - was infected by the Qhosts.apd trojan - Po Antivirusi nuk arrin qe ta fshije - Une perdor MCAfee 9.0

Po Antivirusi nuk arrin qe ta fshije - Une perdor MCAfee 9.0

Nese ke nje version te McCaffe 9.0 ma jep dhe mua se une kam 8.1 qe eshte i fundit dhe e kam mare me credit card
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga AuGuSt_ : 13-11-2004 mė 10:59

mos e luaj; I DEBUAR! Maska e qoska
    Anėtarėsuar
    17-05-2004
    Vendndodhja
    tirane
    Postime
    837
    fshije me dore.
    hape ate file me nje editor qe ke qejf dhe fshij gjithca tjeter pervec rreshtit qe permban keto numra 127.0.0.1
    dhe pastaj do jesh ne rregull.
    Gjithsesi kontrollo dhe tek internet options nqs ke te konfiruar ndonje proxy apo jo
    ??

Programues Softueresh Maska e edspace
    Anėtarėsuar
    04-04-2002
    Vendndodhja
    Filadelfia, SHBA
    Postime
    2,565
    Provo ta fshish vetė siē tė tha qoska dhe po nuk e fshive dot, futu nė safe-mode dhe pėrdor antivirusin.

Nė skedarin e bashkėngjitur ZIP ke dy skedarė hosts dhe lmhost.sam. Kėta janė skedarėt e saktė dhe mund ti pėrdorėsh edhe pėr kompjuterin tėnd. Fshi tė vjetrat dhe hidh kėto qė janė brėnda nė zip.

Hidhi nė dosjen C:\windows\system32\drivers\etc\ dhe zėvėndėso (overwrite) tė vjetrit.

Rifilloje kompjuterin dhe provo tė lidhesh nė internet.
    Skedarėt e Bashkėngjitur Skedarėt e Bashkėngjitur
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga edspace : 14-11-2004 mė 00:22
    Edi

Tema tė Ngjashme

1. A ndikon interneti nė shtimin e papunėsisė?
    Nga pranvera bica nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 32
    Postimi i Fundit: 02-10-2010, 15:38
  2. Interneti pa tela hyn nė baret dhe hotelet e Tiranės
    Nga Fiori nė forumin Lajme nga informatika
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 22-11-2009, 11:57
  3. A ėshtė interneti sėmundje mendore?
    Nga Dj-GabrieL nė forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Pėrgjigje: 15
    Postimi i Fundit: 08-10-2007, 09:12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •