nga ASC:
=====================
MA NE FUNDE DHE TUTOJA.....
=====================
Mir se ju gjeta vllezer shqiptare sic e kam than dhe e kam premtuare nje tuto sic me hackeru po e beje hehehe shpresoje qe te mundeni me hackeru vetem ju
lutem nra se doni me me shperblyer po ju them vetem te shkruni tek faqja juaje kure keni me hackeru "Greetz To:ASC(Albania Security Clan) ju flm shum....
programi qe ka me na u nevoitet eshte asc.exe (vetem i kam nderruare emrin nuk e kam bere un :S:S) mundeni me e shkarkuare ketu http://www.ifrance.com/warezftpz/asc.exe
1)kure te hapeni asc.exe ju duhet te klikoni tek "Arquivo" dhe klikoni masandej tek "Abrir" (ose shtypeni botonin F1 qe tju hapet direkt) kure te hapet
ju nevoitet qe te merreni nje skedar ku ka aty vetem adresa sitash per kete here un kam me ju a dhan dhe nje skedar me adresash sitash qe un vete e kam bere.....
2)aty munde te skidheni cfare atakimi doheni me bere "USA ECHO"(mundeni vetem me perdor skedar .txt per kete tentatim hackingu) eshte ma i shpejte dhe ma i mire dhe mundesh me hackeru ma shum sita qe
"USAR FONTE HTML"(ky eshte nra se doni me perdor HTML KODE per me hackeur dmth me vendose faqe .htm/.html...)
3) dhe 4) nra se skidheni "USA ECHO" duhet te shkoni tek Config per me configuruare ekstancionet kure perdoreni "USA ECHO" duhet me bere ne funde gjithmone /emeri.txt sic e kam shkrujte ne foto masandej klikoni mbi Setar dmth(ok) per me konfirmuare dhe klikoni EXPLOIT dhe aty duheni me shkrujte ca doni qe te shkruhet tek faqja kure mundena me e hackeru
shembull <<<>>> PROUD to be ALBAniAN^^^^ ---\\\\\\!!!!!!>>>> ju keshilloje forte qe te perdorni kete fjale....
5)Kure te gjitha pikat ma siper te jen ne rregulle mundeni me bere INCIAR
6) nra se tek kjo zone(6) dalin adresash sitash dmth qe ka gjete birucat dhe i ka exploituare dhe ju mjaftohet vetem qe te shkoni tek ajo adrese dhe te boni >>> www.adresa-qe-keni-piratuare.com/asc.txt dhe munde te shikoni piratazhin tuaje hehehe.....
PS:METODEN E ATAKUTE ME HTML KODE nuk e kam shpjeguare sps eshte i lloj sic tjetra vetem ju mjaftone te klikoni para per me vendose kete atak "USAR FONTE HTML" lista me sitat http://www.ifrance.com/warezftpz/gjith.txt
Krijoni Kontakt