Duhemi, zihemi, pajtohemi, zihemi prap pafundėsisht dhe themi: qė JEMI TĖ DASHURUAR... Hėm... A ndrrohemi?! Ti bėhu Unė, Unė po bėhem Ti!!!... Lirisht mund tė zihemi sepse nuk njihemi. Mė kuptove?!
Duhemi, zihemi, pajtohemi, zihemi prap pafundėsisht dhe themi: qė JEMI TĖ DASHURUAR... Hėm... A ndrrohemi?! Ti bėhu Unė, Unė po bėhem Ti!!!... Lirisht mund tė zihemi sepse nuk njihemi. Mė kuptove?!
I mencuri ka nje prirje te forte per te qene i heshtur, dhe aftesine per te ruajtur nje inventar te tere sekretesh. Zotesia dhe karakteri i tyre jane per t'u respektuar. (Baltazar Gracian)
Syte e mi duan fytyren tende, duart e mia lekuren tende, buzet e mia buzet e tua , hunda ime aromen tende ,veshet e mi zerin tend.Trupi im do energjine e trupit tend , dhe une te Dua ty !!
Syte e mi duan fytyren tende
duart e mia - gjoksin tend dhe disa reliefe te tjera
buzet e mia - buzet e tua dhe disa organe tjera
hunda ime - ndonje parfum tjeter se kete e ke te shpifur
veshet e mi - klithmat e orgazmes ose heshtjen tende se degjoj vec budalliqe
trupi im - trupin tend, padyshim
une - ty (dhe ate shoqen tende, bionden!)
Mesnata, ky mendim yti i shprehur nė kėtė temė ėshtė pa dyshim shumė i qėlluar, tė lumtė.
Nuk do e komentoj fare atė qė shkruan AuGuSt, sepse nuk don fare koment, vazhdo tė shkruash pėr kėtė temė tė ēmuar.
Diellin e zure
Hėnėn e largove nga qielli,
Sepse ti ishe vetė drita
Ti ishe DIELLI!
MOS SHIKONI KISHA E XHAMIA, FEJA E SHQIPTARIT ĖSHTĖ SHQIPTARIA
Kur e kupton qe pjesen e jetes qe te ka ngelur do ta kalosh me dike, do qe kjo pjese e jetes tende te vi sa me shpejte..
Une jam nje njeri i thjeshte , mbase nuk jam Ai qe imagjinoje , por per nje gje duhet te jesh e sigurt nese kerkoje nje person qe te dashuronte atehere Ai person jam une .!!
Ngado qe te kalosh do lesh gjurme ne jeten time .
Neqoftese shef nje yll
qe bie nga qielli
jan lotet e henes
qe bien per diellin
neqoftese me shef mua
me lot ne sy
jan lotet e mallit
qe bien per ty !!
Pashe nje dyshim ne fytyren tende qe u shnderua ne nje buzeqeshje dhe atehere e kuptova shprehjen e embel te fytyres tende, kjo buzeqeshje u shnderua ne nje puthje , pashe nje iluzion qe shnderohej ne dashuri , Une + Ti te bashkuar ne rahjet e nje zemre ..
Eshte nje romance qe asnje njeri nuk e ka lexuar, nje poezi qe asnje nuk e ka shkruar, nje lule qe asnje nuk e ka keputur. (Kjo je ti qe po e lexon tani kete poezi)
Duke te njohur ty kuptova qe enderat behen realitet
Une gjithmone kam enderuar te kem nje histori si kjo
Dhe kjo histori per mua je Ti
Krijoni Kontakt