Ngrije koken dhe shiko drejt qiellit dhe provo te imagjinosh nje pike , gjithcka qe ti shikon reth e rrotull eshte dashuria ime per ty !!
Ngrije koken dhe shiko drejt qiellit dhe provo te imagjinosh nje pike , gjithcka qe ti shikon reth e rrotull eshte dashuria ime per ty !!
Ne qofte se te gjithe Djajte do te kishin buzeqeshjen tende do filloja te mendoja se ferri eshte nje parajse e embel !!
Une nuk mund te them se si jane Engjejt ne qiell, por kur te pashe Ty mund te them si jane Engjejet ne Toke!
Edhe nese do flisje gjuhen me te veshtire ne bote jam i sigurt se do te kuptoja
Vetem duke degjuar tonin e zerit tend do ta kuptoja se cfare do doje te me thoje Vetem duke te pare ne sy do e kuptoja se cfare mendoje
E gjithe kjo vetem sepse......
Shumė tė bukura dhe shumė domethėnėse AuGuSt, tė lumtė.
Ja dhe njė kontribut imi i vogėl.
Kur tė takova Ty, sikur takova dritėn e syve tė mi. Kur mė dhe puthjen e parė, sikur mu hapėn horizontet e reja tė jetės, ndėrsa kur qava pėr ty, sikur lumenjėt e vėrshuan botėn!
MOS SHIKONI KISHA E XHAMIA, FEJA E SHQIPTARIT ĖSHTĖ SHQIPTARIA
Nje nate Hena me pa duke qare , e me pyeti : Perse nuk e le meqenese largesia te ben te vuash ? Dhe une i pergjigjem : Hene ti do e lije Qiellin ?
Do doja te vdisja po nuk mundem
Te vdesesh do te thote te humbesh jeten
Dhe une nuk mund tia lejoj vetes te te humb Ty
Nese do mundja te shprehja 3 deshira atehere do kerkoja : Dashurine tende Zemren tende,Shpirtin tend.
Per te gjitha keto do isha gati te jepja ne kembim jeten time !!
Une + Ti = Lumturi
Une - Ty = Trishtim
Une : Ty = Dhimbje
Une x Ty = Dashuri
Krijoni Kontakt