e panjohur ..e dashura ime...mos e le dhimbjen te te mposhti...lere ate te jet pjes e perkujtimeve...duaje veten tende ...se dhimbja sjell vetem dhimbje ...nuk je as e para dhe as e fundit...mgjtht une vajtoj ne poezit e tua...
e panjohur ..e dashura ime...mos e le dhimbjen te te mposhti...lere ate te jet pjes e perkujtimeve...duaje veten tende ...se dhimbja sjell vetem dhimbje ...nuk je as e para dhe as e fundit...mgjtht une vajtoj ne poezit e tua...
Lulet Thahen E Mbaroin Yjet Zbehet Zogjt Kaloin Vetem Ti Nuk Njeh Kurr Zi O E Bukra Dashuri.....
te lutem kthehu !!! je i vetmi qellim i jetes time te ndryshkur ne pluhurin e harreses !!!
shiko thelle ne zemer dhe nese ke nje te tille kthehu !!! e dashur, jeta ime ,qellimi sublim ne boten time te varfer qe te kerkon vec ty !!! te lutem kthehu nese indiferenca jote nuk e harron kur trupat tane ndriconin naten e erret te janarit !!! te lutem kthehu nese te ka ngelur nje fije shpirt , nje pike gjak , nje pjese e zemres akoma ne trup !!! te lutem kthehu ...
YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...
Ne boten e loteve plot dhimbje, ku penjte e jetes nuk keputen kurre, provojme te mbijetojme.
Te trembur enderrojme driten e mengjesit, o perendimin e diellit ne shpirtin e nje engjelli i cili nje dite do na marre perdore duke na sjellur ne parajsen e " enderruar".
Syte me jane mbushur me lot e nuk shohim me asgje...
Mendova se humba se te desha shume, por ti ke humbur me shume se une. Ti nuk e kupton se te duket loje,por duro dhe pak sa 'loja' te mbaroje.Kam fituar gjithmone, kurre s'jam dorezuar ndoshta se asnjehere me shpirt s'kam dashururar. Une e desha fundin me ty ne perjetesi ndaj dhe u dorezova te kishim barazi. E humbur jam une & i humbur je ti , por dashuria e vertete nuk paska barazi !
Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.
Si munde te me bertisje pusho se qari ,
Edije qe nuk do te mundja te pushoja
Dhe une vazhdoja te thoja E Dashur nuk mundem
E gjithe kjo ne pak sekonda dhe pastaj nje qetesi e thelle
Tani ik largohu prej meje
Por une nuk mundesha
Dhe ti perserisje e perserisje largohu largohu
Dhe ne nje moment mora gjithcka me vete kujtimet nostalgjine
Dhe ika per te mos u kthyer me
Me respekt
AuGuSt_
Lumturia e jetes sime mori fund
ajo te cilen e ndertova me aq mund
qielli e toka u shemben para kembeve te mua
mu verbuan syte,u cmenda nga dashuria
me braktise , u tregove i pabese
me plagose zemren e me le pa asnje shprese
me vrave shpirtin,me shkaterrove cdo deshire
pastaj gjithe "lezet" me the LAMTUMIRE !
Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.
Krijoni Kontakt