Mos i beso askujt ,mos e urej veten ,por me beso mua qe per ty jap jeten,te dua ne mengjes te dua naten vone ,Te DUA ,PERGJITHMON
Mos i beso askujt ,mos e urej veten ,por me beso mua qe per ty jap jeten,te dua ne mengjes te dua naten vone ,Te DUA ,PERGJITHMON
Mė gėnjeu pasuria, jeta vrap mė iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka nė dhe tė huaj do tė vdes..
Nuk e di se kush jam e qka po ndodh me mu, kjo jeta shum e rend tani po du me vajtu, se dashurija humbi shkoj e tash une rri vajtoj, e gjdo vit qe po shkon zemren time thell ma Lendon.
Mė gėnjeu pasuria, jeta vrap mė iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka nė dhe tė huaj do tė vdes..
Kur te vie dita e fundit per mua,Dua te vdes ne duart e tua,nese me sheh te vdekur bere zemren hekur,Kur te me leshojsh ne varr,Kujtohe ZEMREN Time qe te kam fal..!
Hape zemren dhe vajto,Hape librin dhe lexo,hape dritaren dhe shiqo.TE KAM NE ZEMER MOS HARRO..!
Sesht me rendesi ku je ti tani e ku une?Sesht me rendesi as largesia qe na ndan neve.Momentalisht me rendesi eshte SE TI JE KTU KU DO JESH GJITHMON NE ZEMREN TIME
Ma shkuaj nje leter mos te dhimbet fleta se mu per ty nuk me dhimbet jeta ti je zjarr un jam prush me na nda smundet askush
-
E shikoj shiun qe bie pa pushim dhe mendjen e kam te ti shpirti im, ēdo pik e shiut qe bie mbi xham eshte nje puthje per ty qe afer ste kam.
Te dua ty por ndoshta eshte e kot por shihe lotin ne syt e mir nuk te harroj dot..!
Banu Vajz Trimreshe Si Peshku Nė Lumė E Mos Ja Jep Zemren Se cilit Majmun
E ndjej zemren tende sikur per mu vajton, shoh ne syt e tu qe me dashuron. Ata buzet e tua ti puthi i dua, por se je shum larg smundem me tu afrua. Por ne mendjen tim je ti me mua, cdo fjal qe ma ke then, ne kujtim e mbaj. Kur i kujtoj cdo nat po qaj. Nese une vdes ta le nje amanet, te gzohesh me tjeter ne jet!
Ne kto caste me ikin fjalet
Dhe ky terr po me mbyt
Skam askend tja qaj hallet
Dhe cdo fjale me mbet ne fyt
O kurre nuk dita ceshte lumturi
Kurre ne jete se kam shiju
Tere kto vite dashurova
Mirepo kush sme deshti mu
Se kupton askush kete dhimbje
Se nuk eshte ne lekuren e time
Se si shpirti po me shembet
Nuk jetohet ne kujtime
Se kupton, jo se kupton
Mijra nete te jesh i zgjuar
Kete veq une mund ta di
Dhe zemra ime e roberuar
Se gjithcka eshte kunder meje
Faj askujt si kam ne bote
Cdoher deshta miresine
Por fitova vetem lote
Dua Te Behem Lot Te Shetis Neper Fytyren Tende Te Vi Deri Tek Buzet Tua Dhe Te Them Fjalen **te Dua**
Do te vi sonte me ndimen e perendis te flej me ty nen jorganin e dashuris .
Dote behem gjarper dhe do te rrethoj nese ke ndonje tjeter ne zemer un do ta helmoj..!
Krijoni Kontakt