Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 3
    i/e regjistruar Maska e Nice_Boy
    Anėtarėsuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    Larg vendlindjes i pa shpi..
    Postime
    4,220

Po t'u refuzonte i dashuri a e dashura?

Pershėndetje..

Tema besoj qe do te jet e mire dhe e diskutushme.. dhe te jepeni mendimet tuaja.. se Nese i dashuri apo e dashura u reguzon c'do te benit?
    A duhet sakrifikuar per dashuri? A ia vlen te sakrifikosh ne dem te shpirtit..?
    Dhe e dyta. Do te jet.. Sepse ne shoqerin Shqiptare shum shkrime apo mendime te antarve kam pa duke thene qe , kurr nuk do i afrohesha.. nje mashkulli i pari?
    Si mendoni per kete ju , a keni ndrishu mendjen apo jo.. A do i afrohesh ndoj mashkulli per te ia shpreh at qe ndihen ti per at person.. Apo nga xhelozit. se pse ai spo me thot mua do te vuani ashtu per se gjalli dhe jo per ti thene atij Personi.
    Sepse shum gjem jan , qe per inat kur e sheh femera qe po e don apo ka rene ne dashuri me te , nuk i thot se cfar ke por vetem e shikon apo ja leshon nje fjal dhe nuk i afrohet dhe ashtu e mbyt krejt.!
    Dhe nese ai do te thot qe sdu. apo Nuk jam i gatshem apo skam koh te jem me ty , si do kishit verpu ju , kur neser ai ka deshir te te thot ty sepse tash jam OK mundemi te vazhdojm at qe keni kerku para disa Ditve.. A do ju hakmerreshi ju , apo do i thonit PO..

Pyetjet te lehta.. dhe besoj qe do te knaqemi duke diskutu..!

p.s Nese kjo tem dicka ka te keqe mos ma barteni ke Pa Dogana.. Por Fshine.. sepse sdua temat te me barten andej. flm..!

Gjith te mirat.
    Mė gėnjeu pasuria, jeta vrap mė iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka nė dhe tė huaj do tė vdes..

Gone Maska e MiLaNiStE
    Anėtarėsuar
    19-05-2003
    Vendndodhja
    dónde ustedes no me puede ver
    Postime
    1,770
    Citim Postuar mė parė nga Gjilanasi_csi
    Pershėndetje..
    Nese i dashuri apo e dashura u reguzon c'do te benit?
    A duhet sakrifikuar per dashuri? A ia vlen te sakrifikosh ne dem te shpirtit..?
    Sepse ne shoqerin Shqiptare shum shkrime apo mendime te antarve kam pa duke thene qe , kurr nuk do i afrohesha.. nje mashkulli i pari?
    Si mendoni per kete ju , a keni ndrishu mendjen apo jo.. A do i afrohesh ndoj mashkulli per te ia shpreh at qe ndihen ti per at person.. Apo nga xhelozit. se pse ai spo me thot mua do te vuani ashtu per se gjalli dhe jo per ti thene atij Personi.
    Sepse shum gjem jan , qe per inat kur e sheh femera qe po e don apo ka rene ne dashuri me te , nuk i thot se cfar ke por vetem e shikon apo ja leshon nje fjal dhe nuk i afrohet dhe ashtu e mbyt krejt.!
    Dhe nese ai do te thot qe sdu. apo Nuk jam i gatshem apo skam koh te jem me ty , si do kishit verpu ju , kur neser ai ka deshir te te thot ty sepse tash jam OK mundemi te vazhdojm at qe keni kerku para disa Ditve.. A do ju hakmerreshi ju , apo do i thonit PO..

Gjith te mirat.
    persa i perket nqf do shkoja ti thoja nje mashkulli ca ndjej per ate e kam bo dhe do ta vazhdoj ta boj se nuk shof noi gjo tkeqe aty
    nqf ai me refuzon esshte zgjedhja e atit dhe kur te kujtohet masanej eshte pergjigja ime qe ne shumicen e rasteve nuk i pelqen

RiFiLLiMi i Ri Maska e shilera
    Anėtarėsuar
    09-05-2004
    Vendndodhja
    TiR
    Postime
    78

pergjigjja ime

Une per vete time nuk e kam provuar qe ti them nje quni te dua {mese e kam dasht vertete}
    dhe ia te me rrefuzoje por nese kjo do me ndollte ju betohem qe do e dergoja ne boten tjeter
    se do ndjehesha e ofenduar dhe do hakmerresha shume keq

Peace^love
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga bunny : 13-11-2004 mė 15:58
    Kushtim : Atyre qe me dhane pak dashuri me gjith shpirtin e tyre dhe atyre qe mezi priten me ma marre.

Tema tė Ngjashme

1. Pėrkufizimi i dashurisė!!
    Nga Shpirt Njeriu nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 234
    Postimi i Fundit: 21-05-2024, 15:09
  2. Ardian-Christian Kyēyku
    Nga Eagle nė forumin Shkrimtarė shqiptarė
    Pėrgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 05-09-2012, 10:35
  3. Nderto fort folene tende. Martesa
    Nga Kryeengjelli nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 24-04-2007, 14:05
  4. Koncepti i Dashurisė Kristiane
    Nga Albo nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 14-08-2005, 19:05
  5. Ja dhe nje tjeter, per Dashurine
    Nga green nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 25-03-2005, 15:25

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •