Se pari ju pershendes te gjitheve kudo qe ndodheni ne keto monmente,ju falenderoj per opinionet tuaja,dhe sipas mendimit tim e pikerisht ky ishte qellimi i temes secili te japi opinioni e tij pasi vetem keshtyu mund te shtjellohet tema sa me qarte.....
Une nuk do ta qortoja "Dajen"pasi vete eksperienca e tij ndoshta e detyron te opinoje ne kete menyre ashtu sikurse une qe hapa kete teme,jam bazuar ne dicka ,ashtu sikurse djali shumekombesh qe arrin te konkludoje ne menyren e tij them se dhe ai eshte bazuar ne nje realitet, te perjetuar nga ai apo dikush tjeter???'Pak rendesi ka...Daja ne nje fare menyre ka te drejte pasi ka shume femra agresive po ashtu sikurse dhe meshkuj,por le te korigjojme vete kurre nuk eshte vone or " Bertter later than never"
Femra nga vete emri duhet te jete e embelpo sa e brishte eshte melankolike nga vete natyra e saj per kete dallohemi opak nga meshkujt pasi ato thjeshte nuk e shprehin dhe ky eshte gabim per mendimin tim ego ne ndjenja nuk ka,ashtu sikurse mashkulli deshiron te dije ndjenjat e femres ndaj tij,ashtu kemi nevoje dhe ne te dime mbi to...Por nese dicka nuk e shpreh psikolologe smund te behemi e te hyjme ne trurin e dikujt...Me duhet te largohem puna me therret besos a todos
Krijoni Kontakt