Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 15
    Moderatore Maska e Shanon
    Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    milano
    Postime
    386

Te kontrollosh urine, force apo dobesi??? Cdo dite e me shume femrat bejne gare me

me veten e tyre. "me mire e vdekur se sa e shendoshe sepse nuk mund te arrij asgje". Po meshkujt si e mendojne nje gje te tille?
    hajde, shpreheni talentin tuaj se e di une qe vdisni ju per nje cik tul..:PP domethene per pak sherr

shanon kjo eshte nje teme teper interesante dhe me mire te kalohet andej nga temat shoqerore.
    Who am I to judge a vowel more alluring than the words it generates ?

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    23-07-2002
    Vendndodhja
    Vaqarr plako
    Postime
    133
    Une per vete mendoj se nje njeri qe nuk eshte i kenaqur me ato qe i ka fale zoti,eshte mosmirenjohes,per mendimin tim vajzat duhet te kujdesen per paraqitjen e tyre,por jo deri ne ate mase sa te mos mendojne per gje tjeter perves asaj,cdo njeri eshte i bukur ne menyren e vet.Une do e doja vajzen time te ishte tamam si jam dhe vete,jo me te mire,por as me te keqe.
    I"M A PLAYA!

. Maska e elda
    Anėtarėsuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    turqi
    Postime
    569
    Per mendimin tim asnje vajze nuk deshiron qe te jete e

shendoshe secila deshiron te jete sa me elegante dhe sa me

terheqese.

Moderatore
    Anėtarėsuar
    09-06-2002
    Postime
    1,812
    Une di qe grate e shendosha jane preference e oficereve. Shpresoj te mos kemi te tille ne forum sepse na merziten kur i prekim ne tela.
    Te kontrollosh urine eshte force dhe rrallekush e zoteron. Te mos i rezistosh eshte dobesi dhe konsiderohet semundje (bulimi).
    Kenga me e larte qe mund te degjoje njeriu eshte belbezimi i shpirtit njere

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-04-2002
    Vendndodhja
    Po bredh ne koken tende tani!
    Postime
    1,269
    Mua nuk me pelqejne femrat edhe meshkujt e shendoshe, sepse shumica e tyre kane pasur nje zgjedhje kohe me pare, me perjashtim te atyre personave qe jane te semure.
    Nga te gjithe personat mbi peshe sot ne bote vetem 1.5 % e tyre jane te semure, dhe vetem 10% e kane te trasheguar ne Gen.

Shqipetart vite me pare e konsideronin nje njeri te shendoshe te kamur, pasanik. Mbnipesha nuk ka ndonje veti te mire, perkundrazi te gjitha jane pothuajse jo te mira, duke filluar qe nga dhjamja e zemres e deri tek kolesteroli i larte.

N.Q.S nje person eshte pakez mbi peshe kjo eshte normale, sepse disa meshkuj duan te shijojne ndonje cope tul....Te femrat sigurisht.......Hahahahahahaha

te kontrollosh sasine qe ha eshte fare e lehte, dhe njekohesisht duhet te perzgjithni edhe ushqimin qe hani.
    Te kontrollosh ushqimin qe ha nuk eshte as force dhe as dobesi, eshte nje zgjedhje personale. te kontrolloni ushqimin sepse deshironi te dukeni si Kate Moss eshte dobesi. eshte e rendesishme te keni nje peshe propocionale me gjatesine, dhe kjo eshte e arritshme n.q.s tek nje person egziston vullneti dhe ambicja.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Estella : 27-07-2002 mė 19:14

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    23-07-2002
    Vendndodhja
    Vaqarr plako
    Postime
    133
    Estella!Jam shume dakort me ty,nje njeri me vullnet te forte mund te arrije gjithcka,natyrisht edhe me inkurajimin e perkrahjen e njerezve qe e rrethojne,nese keta ia japin ate.Vetem nje gje s'me pelqeu,per vete ta kisha vajzen time si Kate Moss do i fusja shqelmin qe diten e pare,sepse eshte shume e shpifur si nga fytyra ashtu dhe nga kembet e shtrembera.Te gjitha fotomodelet e tjara me pelqejne,ndersa ajo as vete nuk e di, nuk ka brume femeror per mua.
    I"M A PLAYA!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    23-07-2002
    Vendndodhja
    Vaqarr plako
    Postime
    133
    Megjithete si mashkull,po jap preferencen time,per mua ajo femer qe s'ka muskuj nuk eshte femer,e dua teper muskuloze,sportive,pra tip bodybuilder!
    I"M A PLAYA!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-04-2002
    Vendndodhja
    Po bredh ne koken tende tani!
    Postime
    1,269
    Femrat shqipetare muskujt e kembeve i kane te zhvilluar sepse kane ecur mjaft.....kete e kam vene re pothuajse tek te gjitha femrat shqipetare.
    femrat Amerikane jane dhjame krejtesisht. qe tek veshet biles.

Administratore Maska e Fiori
    Anėtarėsuar
    27-03-2002
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    3,016
    Te kontrollosh te ngrenin eshte pak budallallek. Nga eksperienca ime te ngrenit, te shijuarit e ushqimit eshte nje kenaqesi e jetes. Me cudisin mendjen njerzit qe fillojne bejne naze dhe per sallate. Te mbash trupin ne forme, nuk do te thote te mos hash apo te mos jesh i shendoshe. Shume njerez jane te dobet dhe keputen si pula nuk ecin dot me shume se dy hapa.

Pastaj ka njerez qe nuk kane cfare te gezojne tjeter ne qenjen e tyre dhe fillojne i vene shume rendesi pamjes se tyre te jashtme. Me shendetin nuk kam pasur probleme, kam qene shume e dobet kam qene dhe e mbushur *nuk them e shendoshe, por asnjehere nuk me ka rastisur te diskutoj me shoqerine time apo me ata te cilet i kam prane shendetin apo paraqitjen. Filloj qesh une dhe te gjithe mendojne se jam "perfekte". Me pare mendoja se te thuash qe njerzit te vleresojne ty si njeri me shume se pamjen ishte shaka, po tani jam e sigurt se te gjithe vleresojne njeriun me shume se pamjen.

Mos harroni "Njerzit e shendoshe jane njerzit me te lumtur" dhe mbani veten ne forme, beni ushtrime, levizni qe mos beheni si "mish i ziere" se nga shendeti nuk eshte ankuar njeri deri tani (pervec atyre qe nuk e kane).

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Objektet fluturuese tė paidentifikuara, UFO
    Nga Darius nė forumin Shkenca dhe jeta
    Pėrgjigje: 1059
    Postimi i Fundit: 01-04-2024, 14:01
  2. Suedia, aty ku femrat jetojnė parajsėn
    Nga Xhuxhumaku nė forumin Problemet ndėrkombėtare
    Pėrgjigje: 78
    Postimi i Fundit: 13-05-2012, 12:02
  3. Femrat dhe meshkujt komunikojnė ndryshe
    Nga Xhuxhumaku nė forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Pėrgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 17-04-2009, 10:51
  4. Meshkujt vijnė nga Marsi, femrat nga Afėrdita’.
    Nga Tirana nė forumin Grupmoshat e komunitetit
    Pėrgjigje: 23
    Postimi i Fundit: 07-11-2005, 13:31
  5. Femrat dhe ekonomia - Nga Kotelja!
    Nga Dita nė forumin Ekonomi & biznes
    Pėrgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 08-07-2002, 14:16

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •