AlbRoma po nqf do njeriun e duhur dhe sja thu ndjenjat si mund tjet njeriu i duhur?
per mu sekretet skan ven ne dashuri
AlbRoma po nqf do njeriun e duhur dhe sja thu ndjenjat si mund tjet njeriu i duhur?
per mu sekretet skan ven ne dashuri
Postuar mė parė nga inspektori
Tanİ Kjo Pyetja Jote Ka Dy Kuptİme Me Sa Po Shoh:1)te Dashurosh Dİke,dhe Ta Mbash Sekret Ose Te Mos Arrİsh Tja Shprehesh As Asaj Apo Atİj,dhe 2)
Te Dashurohesh Me Dİke Dhe Tua Mbash Sekret Te Tjereve.
Eshte shume e thjeshte pyetja nese keni Dashuruar ndonjhere dhe kete dashuri e keni mbajtur sekret , dhe nese ju ka ndodhur cila ka qene aresyeja qe e keni mbajtur te fshehte !!? Dhe nje pyetje tjeter eshte menyra se si je njohur me Ate person dhe pse nuk mund te jesh perseri me Ate person perseri .
Pra pak a shume po kerkoj me ane te kesaj teme te flisni per nje dashuri qe nuk e keni treguar dhe si jeni njohur me kete person dhe cfare ju pengon te jeni perseri me kete person
Kam dashur dhe dua shume persona qe ndoshta asnjehere ndoshta edhe nuk do ta dine.
Eshte gabimi im ndofta qe nuk jam aq sa duhet komunikativ si i thone,apo ku ta di une.
Kshu qe po,kam dashuruar dhe nuk kam treguar.
We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.
Sekret vallaj nuk kam mundur ta mbaj dot...
You don't lead by hitting people over the head-that's assault, not leadership.
E kam majt sekret deri sa me gjeten letrat qe me kishte derguar pastaj ia thashe gjithe botes kur me la ..........................
Kushtim : Atyre qe me dhane pak dashuri me gjith shpirtin e tyre dhe atyre qe mezi priten me ma marre.
po ................................
domini sumus
sumus servi
ubicumque
nusquamque
Krijoni Kontakt