Po ju si e keni fjalen , shteti me i pershtatshem per te emigruar , per ekonomi,kulture ,mireqenie etj. pre per cfar thoni ju ?
Po ju si e keni fjalen , shteti me i pershtatshem per te emigruar , per ekonomi,kulture ,mireqenie etj. pre per cfar thoni ju ?
bsdev (03-03-2017)
Personalisht do preferoja FINLAND-en
Dashuria, miqsia,respekti nuk formojn lidhje aq te forta sa nje urrejtje e perbashket
bsdev (03-03-2017)
bsdev (03-03-2017)
bsdev (03-03-2017)
Futja per ne Kine nese ke mundesi.
Perchè er coro che famo tutti quanti insieme
dice LAZIO sei grande te volemo bene!
bsdev (03-03-2017)
bsdev (03-03-2017)
Me jetuar ne Vatikan duhet me u bo prift OR TAJ!
Perchè er coro che famo tutti quanti insieme
dice LAZIO sei grande te volemo bene!
bsdev (03-03-2017)
........................................
Ndryshuar për herë të fundit nga Tironcja_BLN : 28-11-2011 më 06:46
zemra ime tull shpirti jot llac dashurija jon pallat 15 kac
bsdev (03-03-2017)
ke shume te drejt ma heqin trunin ca qe shkrujn si ky poci Geri TR po nuk ja di hic ky jeton ne shqiperi dhe esht mire thot po mire mire jeni ju atje ne per kafe perdite pa pune se si rin plot ato kafe kur njerzit jan pa pune ku i gjejn leket ketu e kam fjalen se normal si te jesh pa pune neper kafe i ke etj etj...ne jemi budallejnt knej qe punojm perdite na del shpirti dhe shumicen e lekve qe fitojm ja cojm families ne shqiperi qe i ndimojm te ken buk te pagujn drtita uje etj etj...paaaaaa ma hoqi trunin ore ky nuk di ca flet...ore ti Geri TR a ke njerez jasht ti apo flet kot ti se ke inat qe ne knej na bin paret nga pema lajm komet me cola kur bejm dush laemi me qumesht etj etj se keshtu e mendojn ca fshatar anej qe esht jeta jasht ne e kemi ne terezi!!!!
hajde jeto jasht ti puno sic punojm ne dhe te shofim se si do flasesh pastaj..me sa po shof une paske ca rob jasht ti qe nuk dun tja din per familien tende se kot nuk flet robi keshtu po nuk jan te gjith ashtu sic ato qe paske ti jasht.........
Ndryshuar për herë të fundit nga Tironcja_BLN : 28-11-2011 më 06:45
zemra ime tull shpirti jot llac dashurija jon pallat 15 kac
bsdev (03-03-2017)
Vendi ma i bukur me shku asht Medina .....per mua.
bsdev (03-03-2017)
Krijoni Kontakt