Close
Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 32
    ALAMET^CUNI Maska e Tironsi-009.5
    Anëtarësuar
    16-04-2004
    Vendndodhja
    chicago
    Postime
    59

Chicag-ho

We organizin our own thang.... to jete tumllas me shiptare.....eshte ne daten 25 somewhere in OAKBROOK, ILLINOIS, dhe do vijne shum veta nga shqiperia.....Humoristat Vlonjate, West Side Family, Manjola Nallbani, Bujar Qamili.....ene shum te tjere.....kshu qe pall ariu njerez si nshpi tuj.. :P .....excuse my malokshe....por besoj qe mund te jete nga festimet me te medhajat ne US.
    Note: ACTUAL EYE COLOR MAY BE DIFFERENT

UN_DHE_JU... :-)
    Anëtarësuar
    24-03-2004
    Postime
    1

Question Po në Torino?

Përshëndetje të gjithve....

Nqs dikush ka ndonjë informacion për në Torino (IT), ësht i lutur të më njoftoj sa më shpejt.... Faleminderit nga Flori.

Georgia dhe Teksas!

Shoqata Shqiptare-Amerikane "Bashkimi" ne Georgia,ne vigjilie te festes se "28 Nentori" dites se flamurit dhe 92 vjetorit yr shpalljes se pavaresis se Shqiperis ka nderin qe t'ju ftoj ne programin kulturo-artistik me date 27.11.2004,duke filluar nga ora 17 ne Stone Mountain ne kete adres:
    600 Mountain view drive
    Stone Mountain,GA,30083

Programi permban
    Kenge
    Recitime
    Humor
    Valle

Gjate programit nuk do te perdoret Ushqim dha alkool por vetem pije freskuse.

Per anetaret e shoqates dhe mysafiret tjere qe vijna jashte Georgis ,hyrja eshte pa pages,ndersa jo anetaret e shoqates mbrenda Georgia,mbi moshen 18 vjet paguajn nga $15.
    __________________________________________________ _______________

GJENERATA E RE SHQIPETARE URON GJITHE SHQIPETAREVE ANE E MBANE "GEZUAR FESTEN E 28 NENTORIT"

Gjithashtu ju lajmerojme se Gjenerata e Re Shqiptare ne bashkepunim me Kryesine e Komunitetit Shqiptare te Texasit organizojne festimin e Festes se Flamurit dhe te Clirimit te Shqiprise. Manifestimi i kesaj feste edhe kete vit do te behet ne Hotelin Marriott Las Colinas. Me dt 25 Nenetor 2004 ( e Enjte - Thanksgiving day) ne oren 6 00 PM. Adresa e Hotelit eshte: 223 West Las Colinas Blvd. Irving Texas 75039 Tel 972 831 0000

Cmimi i biletave hyrese eshte $ 75 per te rritur dhe $ 25 per femije nen moshen 12 vjec. Dita e fundit per blerjen e biletave eshte 22 Nentor 2004. Biletat mund te blehen ne Lokalet e komunitetit Shqiptare. Kontaktoni ne kete numer telf. 940 390 1109 ku mund te kerkoni Muhamed Osmanin. Gjithashtu mund te kontaktoni edhe ne numrin e cel: 972 839 7919 ku mund te kerkoni Shkelqim Berishen. Ne kete mbremje do te na argetojne femijet e shkolles Shqipe dhe kengetaret e mirenjohur shqiptare Aurela Gace dhe Gezim Nika.

Gezuar Kosoven e Pavarur Maska e dodoni
    Anëtarësuar
    07-11-2002
    Postime
    3,393
    Në Phoenix të Arizonës organizohen këto aktivitete nga Qendra Kulturore Shqiptaro-Amerikane "Shqipja e Arizonës" (www.eagleofaz.org) me rastin e festës së flamurit:

Të enjten fillon turneu i futbollit ku marrin pjesë tetë ekipe amatore shqiptare futbolli të shqiptarëve të Arizonës. Cactus Park në rrugën e Cactus-it dhe Avenynë e 39-të.

Të dielën në ora 9 e gjysmë të mëngjesit mbahet piknik në po të njëjtin park me që rast do të flasin krerët e komunitetit shqiptaro-amerikan të Arizonës me mysafirë special: astronautin shqiptaro-amerikan William Gregory, pasardhës të familjes princërore të Gjon Muzakës, politikanë lokalë, si dhe do të lexohet letra uruese e governatores së Arizonës Janet Napolitano. Festa do të përcillet edhe nga media lokale këtu.
    Do të ketë ushqime nga kuzhina shqiptare dhe programi pastaj do të vazhdoj me këngë e valle shqiptare dhe finalja e turneut në futboll.

Në mbrëmje, në ora 7 fillon mbrëmja argëtuese nën shoqërimin e këngëve dhe tingujve të këngëtarit të famshëm shqiptar Gëzim Nika dhe orkestrës së tij.
    Hotel Pointe Hilton at Tapatio Cliffs
    1111 N. 7-th Street
    Phoenix, AZ 85020

Për bileta dhe rezervime mund të më kontaktoni mua apo edhe webfaqen, vegzën e së cilës e keni më lartë.

Urojmë që për festën e flamurit në vitin e ardhshëm të jetë i realizuar edhe ribashkimi i Kosovës/Dardanisë me Shqipërinë.

Urime ditën e flamurit dhe
    Rroftë flamuri dhe rrofshin shqiptarët
    Ndryshuar për herë të fundit nga dodoni : 24-11-2004 më 23:39
    Leje mos m'trano, pashe zotin!!!!

Rrofte Shqiperia Etnike

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-06-2004
    Postime
    6,068
    Instituti i Kultures Shqiptare ne Paris (Institut de la Culture Albanaise de Paris : ICAP) institucion i regjistruar ne prefekturen e parisit qysh prej nentorit te vitit 2003, organison nje mbremje festive me rastin e festes kombetare te shqiperise te dielen me 28 nentor 2004.

Pjesemarresit do te kene mundesine te ndigjojne muzike folklorike shqipetare, te vlersojne talentin e artisteve shqipetare pjesmarres ne kete mbremje si dhe te shijojne disa specialitete te guzhines sone tradicionale. Mbremja organizohet ne

adresen e meposhtme :

Cité Internationale Universitaire de Paris

19 Boulevard Jourdan

75014 Paris

Salon Honorat

01 44 16 64 00

RER B: Cité Universitaire

Bileta : tarife e plote 15 E / student 10 E
    Ndryshuar për herë të fundit nga ATMAN : 25-11-2004 më 08:11

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    03-05-2004
    Postime
    17
    Urime të gjithve kudo! Unë se kam festue kurr. Shpresova se do ta festoj në LIRI, por deri sot s'mu plotsue kjo deshirë. Si t'festoja kur shokët e mi ishin duke u torturue e masakrue nëpër burgje! A ta festoj si këta në Paris(n'ambasaden e Shqipërisë) bashk me Rankoviqevca e Enverista, Jo kurr. Madje të nesermen-29 nëndorin, e festojnë bashk të gjithë n'ambasaden e Shkijeve. Festojeni ku të doni, por mos e harroni ADEM JASHARIN!!!
    MOS E HARRONI NONÊN SALÊ; NGA NJI PIKÊ LOT? JU LUTEM? O të bekuar! U thuani fëmive se Atdheu i ynë është në [B]PREKAZ, Aty ku u linden e ranë për Liri shumë e shumë edhe fëmijë se ishin e mbeten Shqiptar e jo Sherbtorë...
    Ata që luftuan t'inkuadruar në UQK sot janë të papunë rrugave t'Kosovës e t'botës, e edhe nëpër burgje bile! Ndersa ata që ...!janë duke i stershrytzue frytet e vuejtjeve të tyre!
    U përqafoj të gjithve qe keni s'paku nji pikë gjak Shqiptari!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    27-11-2004
    Postime
    1

Festa E Flamurit Ne Stamboll

Do Te Behen Dy Kremtime Qe Te Dy Te Organizuar Nga Kryekonsulata Shqiptare E Stambollit.
    I Pari Ne Daten 29.11.2004 Ora 18:30ne Hotelin Hilton Ne Taksim
    Pjesemarrje E Kufizuar Me Trupin Diplomatik, Biznesmenet Dhe Kryetaret E Shoqatave Te Ndryshme Turko Shqiptare
    Hyrja Me Ftesa Qe Shperndahen Nga Konsullata
    I Dyti Ne Daten 30.11.2004 Oraq18:30 Ne Lagjen Mecidiyekoy Ne Nje Salon Te Quajtur Park
    Pjesemarrja Pa Kufizim
    Kerkoj Te Falur Per Mungesen E Detajeve Ne Kete Informacion Por Jam I Sigurte Se Ata Shqiptare Qe Jetojne Ne Stamboll Me Kaq Mund Te Orientohen
    Ju Uroj Te Gjitheve Shqiptareve Festen E Flamurit Me Deshiren Per Te Arritur Diten Kur Te Festohet Ne Te Gjitha Trojet Shqiptare Te Bashkuara

Mbremje madheshtore ne qytetin historik, Philadelphia, diten e premte, 26 Nentor 2004, e organizuar nga shoqata atdhetare: "Bijte e Shqipes". Do te ngelet gjithmone ne kujtesen e "Albanian Philadelphians" si edhe shqiptareve nga shtetet e tjera, qe kishin marre mundimin te udhetonin per kete feste. Fantastike ishte gjithashtu dhe organizimi i shqiptareve ne vallet tona te bukura, zerat e bashkuara duke kenduar se bashku me orkestren nen melodine: "Shqiperia, nena ime, ndonese jam i merguar ....", dhe kenget dasmore si "Ngrihe koken lart moj, se me morri malli ....". Ja kalofshim sa me mire ne evenimente te tjera te ketilla. Gezuar festat!!!
    Ndryshuar për herë të fundit nga Afer-dita : 27-11-2004 më 19:37

Anëtarësuar
    08-02-2003
    Postime
    1,792

Thumbs up

Ne Tirane ora 20:00 date 29/11/04 perball Sky Tower -=Nate e bardhe=- muzike deri ne mengjes .... shume te ftuar .....

Hajde se shihemi andej rrotull

Proud to be Albanian!!!

Për një Shqipëri të madhe Maska e ment
    Anëtarësuar
    14-06-2004
    Postime
    202
    URIME FESTA E FLAMURIT TE GJITH SHQIPTARVE ANE E MBAN RRUZULLIT TOKSOR PRA NJE DIT E MADHE PER SHQIPTARET POR NJE DIT E MADHE EDHE PER QYTETIN E SKENDERAJIT NE KOSOV KU SOT SHPALOSET BUSTI I TE MADHIT LEGJENDARIT ADEM JASHARIT LEGJENDES TONë KOMBETARE PRA URIME FESTA E FLAMURIT URIME DITëLINDJA E KOMANDANTIT LEGJENDAR ADEM JASHARI PRA URIME

Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Përgjigje: 24
    Postimi i Fundit: 07-10-2018, 06:00
  2. Festimi i 94 vjetorit të pavarsisë
    Nga Fiori në forumin Portali i forumit
    Përgjigje: 14
    Postimi i Fundit: 25-12-2006, 16:25
  3. Lufta mediatike kundër pavarësisë së Kosovës
    Nga sekret në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 16-05-2006, 19:17
  4. Udhetimi i panjohur i flamurit
    Nga Albo në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 12-02-2004, 06:02

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •