shpresoj se ekzagjerohet ne kete aspekt.nuk mund te behen pergjithesime.
rinia shqiptare mund te kete defekte,por jo se i ka te gjitha negative.eshte krejtesisht gabim.kemi dhe ne te veçantat tona.....
shpresoj se ekzagjerohet ne kete aspekt.nuk mund te behen pergjithesime.
rinia shqiptare mund te kete defekte,por jo se i ka te gjitha negative.eshte krejtesisht gabim.kemi dhe ne te veçantat tona.....
me ben te mendoj mendimi,ne me mendon ti sa te mendoj dhe une...
Ky fenomen ndodh jo vetem ne Shqiperi. Ne shumicen e vendeve ne zhvillim, sic eshte edhe Shqiperia, njerezit nuk kane pare ose patur kontakte te mjaftueshme me femrat dhe con deri ne te tilla raste qe meshkujt te shfrytezojne cdo rast per te prekur apo per t'ju afruar nje femre. Nuk eshte per te ardhur cudi, por ndoshta nga i njejti problem duhet te vuajne edhe femrat. Ndoshta eshte ambienti i mbytur dhe "sedra" ajo qe i mban edhe femrat te jene nje cike me te permbajtura se sa meshkujt.
Mos na e merrni per ters "ne meshkujve", se kjo nuk ndodh vetem me meshkujt shqipetare. Ne Japoni p.sh. eshte bere nje fenomen e njohur, nga njera ana e meshkujve qe zhfrytezojne cdo rast per t'ju afruar femrave dhe nga ana tjeter e femrave qe me ose pa deshire dhe nga frika e opinionit jane te detyruara te mos reagojne.
Nje gje e ngjashme shihet edhe me femrat ne perendim te besimit mysliman dhe qe vijne nga te ashtu quajturat familiet me "tradite". Duke qene se nuk kane patur mundesi te kene kontakte te duhura me meshkujt, bien pre e mashkullit te pare qe kalon rruges, ose me keq me burrin per krahu duan te te "hane me sy".
Vetem nje zhvillim i vendit, ndertimi i marredhenieve mes njerezve mbi baza te tjera dhe emancipimi i njeriut cojne aty qe ju femrat te jeni te "sigurta" qe nuk ju ngacmon kush ne furgon, apo qe dikush " te ferkohet" pa dashje. Gjithashtu ky lloj zivilizimi na len edhe "ne" mendte ne koke dhe nuk na "han kush me sy", gjithashtu nuk rrojme me enderra, qe perderisa edhe femra me burre per krahu "na i hedhin syte", duhet te kemi dicka te vecante.
A ndiheni se jeni me te pjekur dhe ne nje nivel me te lart mendor nga moshataret tuaj?
Per veten time une ndihem shume here ashtu, dhe mund te bej muhabete me vertete te thella me njerez me te mendhenj se vetja ime.
Ndryshuar për herë të fundit nga i_pakapshem : 05-11-2004 më 15:38
e vertete...edhe une ashtu mendoj per veten time...
pasi moshataret e mi qe kam ne shkolle jane shume here me "immature"
se mua....te gjithe bejme gallata e dim te qeshim po ua gjejme kufine e duhur tyre
kurse ca se dine kete gje.....
Ndryshuar për herë të fundit nga shigjeta : 05-11-2004 më 15:40 Arsyeja: gjuhe e huaj
~* After the baby talk the Gu Gu Ga Ga, you ask me can you be my Bi Ej Bi Y*~
per veten time nuk mund ta percaktoj tamam,ate mund ta thone te tjeret..perpiqem te jem gjithmon e matur po pa u larguar shume nga "shkujdesjet dhe aventurat"qe te fal post-adoleshenca
vetm dua te them dicka qe ekam vene re ne pergjithsi:
te rinjte qe kan dale dhe jetuar per nje fare kohe jasht jane me te pjekur sesa ato qe kan jetuar gjith kohen ne shqiperi,prane familjes(kur behet fjale per te njejten moshe).
Inner beauty takes some finding, but it lasts forever..
Jo nuk ndihem, thjesht mendoj qe jam ndryshe nda disa njerez...pshm amerikanet qe jan shume "liberal".
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
Jo nuk ndjehem aspak!
Ndoshta ndonjeher ndjehem ma e vogel se jam lol
If u r successful,u will win some false friends and some true enemies; Succeed anyway.
Postuar më parë nga sweet_babe
edhe un njesoj ndjehem!
me habit paksa pergjigja jote rexhina
pse keshtu?Postuar më parë nga i_pakapshem
nuk e konsideroj veten me te pjekur, sadoqe ne gjimnaz kam menduar qe disa moshatare reagojn komplet si idiota, se konsideroja veten me te zgjuar apo me te pjekur se ta, thjesht e rezervuar
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
Krijoni Kontakt