Mund te jete dicka e rende, por nganjehere koha tregon se humbja e nje shprese (kur kjo eshte e pabaze) eshte nje gje e mire.
Mund te jete dicka e rende, por nganjehere koha tregon se humbja e nje shprese (kur kjo eshte e pabaze) eshte nje gje e mire.
In the sweetness of friendship let there be laughter, for that's how heart finds its morning and is refreshed.
Shpresa eshte reze drite, qe ndricon diten e pare dhe te fundit te jetes sone.
Dhe keshtu ne rruge te madhe eshitme zemren tone, njerzve qe vetem nje te perqeshun dhane per te e shkuen te kenaqun e tu u gezue- pse pane mfshetsinat intime te kesaj jetes tone.
Do te doja te dija kush e ka thene se e paska thene tamam.
Aeneas Dardanus
Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...
Humbja E Shpreses Per Mua Do Te Thote Dicka Te Rende....te Pasherueshme...
Mendoj Se Ne Jete Kemi Shume Zhgenjime Dhe Pabesi Ne Vetvete Ose Te Njerezit Qe Na Rrethojne...mendoj Se Te Jetosh Me Shpresa Eshte Nje Siguri Ndaj Jetes...nje Ndjenje Qe Do Te Thote Qe Pos U Be Sot...do Te Behet Me Siguri Nje Dite.....
Dhe Kur Ate Dite Qe Pret Kjo Shprese Humb Atehere Mund Te Themi Qe Kemi Humbur Dicka Te Cmuar Nga Vetja Dhe Qe Nuk Mund Ta Gjejme Me..
Respekte
"Carpe Diem"
Kjo varet nga tipi i gjithsecilitPostuar më parë nga FLOWER
Mendoj se nese njeriu eshte me shume realist se sa enderrimtar ne menyren se si konceptoon jeten e tij atehere per te shpresa eshte thjesht nje vertete logjike qe ka dy ane TE MUNDUREN dhe TE PAMUNDUREN.
Ndersa per nje enderrimtar shpresa eshte thejsht nje arratisje nga realiteti i tij i deshtuar prandaj edhe humbja per te do te ishte e dyfishte.
mire e ke thene.Postuar më parë nga SEABREEZE
Summertime, and the livin' is easy...
Shume bukur e thene.
Ndonese kam pershtypjen se nuk eshte shpalosur plotesisht.Postuar më parë nga SEABREEZE
Kjo thenie me duket shume me e thelle dhe si e tille universale. Pasi thash universale, kujtoj se nuk varet nga tipi i njeriut:"Mendoj se nese njeriu eshte me shume realist se sa enderrimtar ne menyren se si konceptoon jeten e tij atehere per te shpresa eshte thjesht nje vertete logjike qe ka dy ane TE MUNDUREN dhe TE PAMUNDUREN."Shume e sakte, por edhe kjo arrine te behet e vlefshme per te dy palet dhe vlene si per "enderrimtarin" ashtu edhe per "realistin".
Mendoj, shpresat kultivohen ndaj se ardhmes.
[Ardhmeria nuk ka ngjare ende. ]
E verteta eshte fakt i se shkuares; se kryeres.
Ne kete domen, e verteta eshte me pak e vlefshme sepse ajo vet eshte rezultat i nje shprese te shkuar; eshte plotesuar ose ka deshtuar dhe si e tille eshte e tejkaluar, por shpresa ka vleren me te madhe ne faktin se ajo gjate gjithe kohes te jep optimizem sepse mund edhe te plotesohet.
Implikimet tjera jane ne ate se humbja e nje te vertete te padeshiruar mund te konsiderohet edhe si fitim, por humbja e shpreses nenkupton humbjen e shikimit te thelesi...
..por qe ketu e andej merr ngjyra te hirta dhe behet teme e rende qe perfundon me absudin e jetes. Gje qe nuk deshiroj ta zberthej publikisht
Pershendetje dhe respekt
Aeneas Dardanus
Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...
MOS HARRO SE AI QE KA HUMB SHPRESEN NUK KA ME SE CFARE TE HUMBASE.Postuar më parë nga FLOWER
Ne Jete Duhet Te Udhehiqemi Nga Arsyeja Dhe Jo Nga Pasioni
te humbasesh nje shprese ne te vertete ke humbur nje mundesi per te mos u merzitur ama e verteta eshte ajo qe na bind qe merzija eshte nje e e vertete me e madhe sesa te shpresa. Thone qe te jetosh me shprese eshte nje menyre vazhdimesie ama po te ishte e vetete atehere edhe materia do te ishte iluzion
Heshtja eshte revolta me e madhe
Njeriu jeton me shprese. Ne qofte se ai e humb kete, eshte i pa vlere ne shoqeri.
My WaY oR tHe HiGhWay :)))
Krijoni Kontakt