hajd per hajer dalte pra....
Forzaa juveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ...........................
hajd per hajer dalte pra....
Forzaa juveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ...........................
Tate du fuston ......
ia dhe sonte ne darke presim Juventusin...Duhet te fitojme se Milani 1 pike larg...
He me cuna edhe kampionati u mbyll qe ne fillim,8 pike larg edhe tani ska skuader qe na kap...
Urime ekipit KAMPION!
We are the enemy,but the enemy show respekt..
Neshsje jo e mire e juves po shpresojme qe ti kthehet fitores te merkuren me real madritit
Fitore fitore juveeeeeeeeeeeeeeeee skom cfar me ju thon mo.
Ika une noten e mir e bofshit.
![]()
L'unica ricetta č quella di cercare di fare una partita perfetta, al Bernabeu sapevamo che era difficile, ma abbiamo avuto la chance di segnare. Perņ la partita poteva finire anche 2-0 per il Real Madrid. Studieremo tutto quello che riguarda la squadra di Luxemburgo. Dovremo riuscire a tarpare le ali ai loro campioni e ripartire mettendo sotto pressione la loro difesa": Alessandro Del Piero pensa gią al retour match con il Real Madrid.
"Sono stato sostituito, va bene, da parte mie non c'č mai stata alcuna polemica. La mia gara č stata incompleta come quella di tutta la squadra, potevamo fare qualcosa di pił, anche se non era facile", aggiunge il capitano della Juventus.
postim i shpejt, per ti thene tifozave qe mos demoralizohen.....
dje u bom me juven, se s'ja vle me e lop Realin me u afru drejt finales.....
u lujt si u lujt, doli si doli rezultati...loja ishte me te vertete e bukur, me temp, dhe me raste, ndonese me shume nga ana e madrileneve....
juvja e perqendruar me shume ne faze mbrojtese, dhe me pak veshtiresi ne daljen/hapjen ne organizimin e lojes. te lezetshme nja 2-3 kundersulme, ku si figure kryesore u dalluan krahet, dhe nje Ibrahimovic, qe nuk diti te shrytezoje sa me mire nje rast qe do ndryshonte rrjedhen e lojes.
pa merak, se keni qene me pare ne te njejten situate, dhe mundet ta kaperceni!
{^_^}
::|maDes!gn © 2009|::
Hahaha, pse bre me Realin nuk jeni bere, por me kundershtarin tuaj te perjetshem Juven...eh pra mire edhe une sonte do beje tifo per Man UTD sepse doja te behem kah Milani se kam shume shoke Milanista ama ato milanistat behen kah Juveja dhe me tradhtojne keshtu qe edhe une do i tradhtoje lollllllllllPostuar mė parė nga mad
My silence doesn't mean I am gone!
Nuk duhet ti mbash shum anen e shokve po cfare ti bejme juves qe na e shperbleu kshu,ika un ajt noten e bofshit.
Most football teams are temperamental. That's 90% temper and 10% mental.
Krijoni Kontakt