Close
Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 38
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-06-2004
    Postime
    6,054
    Burri fillon duke dashur dashurine dhe mbaron duke dashur nje grua.

Do ta dish sa e madhe eshte dashuria ime? Numero dallget.

Dashuria eshte debulesa me fisnike e shpirtit.

Do desha te isha nje pike loti, qe te lindja nga syte e tu, te rreshkisja ne fytyren tende dhe te vdisja ne kraharorin tend.

Nese cdo here qe mendoj per ty, do te binte nje yll, qielli do te vdiste nga vetmia.

Mos ia mbyll kurre buzet atij te qe i ke hapur zemren.

Te dua..nuk e di si, as prej sa, as prej nga...Te dua pa probleme dhe krenari; te dua ne nje menyre qe vetem une mund ta konceptoj.

Te pres jashte botes...aty ku realiteti behet magji...te pres aty ku urrejtja behet dashuri...ku lotet kthehen ne rreze dielli...te pres aty ku le krenarine pergjithmone...te pres aty ku zemra ime sdo te vuaj me!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Dito : 14-12-2004 mė 18:11

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-06-2004
    Postime
    6,054
    Nese eshte e bere me dashuri, asgje nuk eshte mekat.

Dashuria e vertete eshte kur zemra dhe mendja jote thone te njejten gje.

Pasuria nuk te jep dashuri, por dashuria na ben te pasur.

Je fjala qe vjen me pas. Je zeri qe i jep force gjithe mendimeve te mia.

Nese dashuria do te kishte ze, zemra ime do te kendonte perjete.

Emocionet e dashurise jane ethe te shpirtit, kur te shoh vdes nga te ftohtet..brrr

Mora nje trendafil dhe per te mos e lenduar e vendosa ne zemren time.Tani ta dhuroj ty qe je dashuria ime e pafund.

Shpirt nuk je i bukur per te tjeret, sepse te tjeret nuk diten te shohin pertej embelsise tende.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Dito : 14-12-2004 mė 18:12

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-06-2004
    Postime
    6,054
    Me duart e mia do te desha te te coja ne parajse, por kur te shoh, je ti qe me sjell parajsen ne mendje.

Eshte e veshtire t'u thuash njerezve qe do "Te dua", kur e di qe keto fjale mund te te bejne ta humbesh pergjithmone.

Ajo qe behet per dashurine eshte pertej te mires dhe te keqes.

Do desha te shkrihesha ne trupin tend, si bore ne diell, per te reshkitur embelsisht pergjate shpatullave te tua dhe per t'u zhdukur vetem pasi te te kem peshperitur sa shume te dua.

Qe kur buzet e mia butesisht takuan te tuat...cdo moment gri u ndricua me gezim, fale rrezeve te dashurise nga zemra jote per mua.

Syte e tu si te nje maceje jane per mua nje gervishtje ne zemer.

Momentet e bukura nuk i ndjen kur i jeton, por vetem kur i kujton me nostalgji...
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Dito : 14-12-2004 mė 18:13

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-06-2004
    Postime
    6,054
    Kam besuar se kam dashur shume persona...por vetem tani qe te humba kuptova qe je njeriu qe vertet dua .....je ti..... Te dua!

Nese do te me duhet te zgjidhja mes teje dhe jetes time do te te zgjidhja ty, sepse je ti jeta ime.

Do te desha te shija me ty, lindjen e nje dite te re dhe ta jetoja ne krahet e tu vazhdimin e saj...

Gjeja e fundit qe kujtoj eshte imazhi yt me ate te kapur prej dore qe dilnit nga jeta ime....pas kesaj...asgje...

Vetem UNE dhe TI do te mund te qendrojme perjete dhe te shihemi ne sy ne heshtje, sepse dashuria jone shkon pertej cdo fjale.

Shpesh deti flet me fjale te largeta, thote gjera qe askush si di, vetem kush di te degjoje mund te kuptoje, por ti degjo zemren time do te te thote: TE DUA ....TE DUA PERJETESISHT!

Nese per boten nuk je askushi, ta dish se per mua je gjithe bota...
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Dito : 14-12-2004 mė 18:14

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-06-2004
    Postime
    6,054
    Bletet me kane zili, sepse je ti mjalti me i embel per mua...

Mos e fshij embelsine tende, sepse te jesh e ndjeshme nuk do te thote te jesh e 'dobet' por te kesh nje zemer qe rreh me fort se te tjeret.

Po te isha kotelja jote nuk do te lodhesha kurre te kerkoja qe te me perkedhelje...muah!

Ajo qe behet per hir te dashurise eshte pertej te mires dhe se keqes.

Nese do te shkruaj emrin tend ne rere deti nuk do te guxoje kurre ta fshije, nese do te shkruaj emrin tend ne qiell rete nuk do te guxojne kurre ta mbulojne...asgje nuk eshte aq e forte sa te fshije bukurine tende...te dua!

Nqs dashuria do te kishte ze.......zemra ime do te kendonte cdo minute per ty.....emrin tend!

Ne qiell dikur jetonte nje engjell, ishte kaq i bukur dhe i embel saqe ziliqaret e rrezuan poshte ne toke.........U VRAVE ZEMER?
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Dito : 14-12-2004 mė 18:17

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-06-2004
    Postime
    6,054
    Dashuria eshte si nje zjarr qe te djeg brenda. KUJDES!!! Mos e shuaj kurre!

Pres cdo mbremje te te gjej dhe me pas te shoh te shnderrish ne mes te miliarda yjeve sepse ti je ylli me i bukur qe ndricon ne zemren time.

Jam si hena. Ndricohem nga dielli i buzeqeshjes tende. Si hena kaloj netet duke pare yjet, tani qesh, tani qaj.Jam hena. Pasqyre emocionesh.

Mos ndalo duke kerkuar ate qe do...mund te perfundosh duke dashur ate qe gjen.

Thone qe pas reve eshte nje engjell shume i bukur, qe kur te njoha ty, kuptova pse qielli eshte gjithmone pa re.

Nese te gjitha lulet do te ishin njesoj, nuk do te kisha me deshire ti shihja. Nese te gjitha vajzat do te ishin si ty nuk do te lodhesha kurre duke i pare.

I tha dashuria miqesise: pse ekziston ti kur jam une? Miqesia u pergjigj: Per te mbushur me nje buzeqeshje atje ku ti le lot.

Kur linde ti binte shi...nuk ishte uje, ishin engjejt qe qanin sepse kishin humbur yllin e tyre me te bukur.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Dito : 14-12-2004 mė 18:18

i/e regjistruar Maska e Mesnata
    Anėtarėsuar
    17-10-2004
    Vendndodhja
    Mes librash
    Postime
    142
    Shpirti Njeriu e arun, ajj jaaa jaa ju lumt, u fundosa e tėra nė kėto fraza dashurie! Shumė mė pėlqyen

Nuk kam frikė se ty tė kėrkoj

Dy brigje po deti nė mes

Unė jam njė kopje e Penelopės, po kam frikė se ti kurrė s'do jesh Odiseu imė. Tė pres megjithatė nė Itakėn tonė
    I mencuri ka nje prirje te forte per te qene i heshtur, dhe aftesine per te ruajtur nje inventar te tere sekretesh. Zotesia dhe karakteri i tyre jane per t'u respektuar. (Baltazar Gracian)

wWw.WebShqip.Com Maska e vodafone_1
    Anėtarėsuar
    11-05-2004
    Vendndodhja
    Italy Torino
    Postime
    189
    shume te bukura, me mallengjyet

kukulla si shpirt Maska e MAtilda_sexy
    Anėtarėsuar
    08-04-2003
    Vendndodhja
    MICHIGAN
    Postime
    56
    po pse o Zemer je kaq i parritshem
    pse cdo nate ne enderr te imagjinoj
    dhe cdo dite me tjetren te shikoj...

Ahh ..... O zemra ime se kupton qe vetem per ty mendoj
    dhe kur dikush me flet nuk e kuptoj
    mendja ime dhe shpirti im po vyshken si nje lule e vjeter
    nga dashuria ime per ty
    po ti me thua " me harro" pse fati im i keq na largoi
    na largoi nga mundesia per te bashkuar nga mundesia per te jetuar.

Per se e braktise buzen qe vetemm ty te qeshi?
    Per se e braktise zemren qe vetem ty te deshi?
    Per se e mbushe me lot syrin tim?
    te lutem me thauj per se e braktise kete Dashuri??

E di qe ti per mua ske dashuri
    por un per ty jam bere gjysem njeri.

Jeten time do e mbyll me dhimbje dhe me brenga
    kurre mos me harro ke qene gjithmone ne zemren time.

Pa ty vec nata flet me mua
    pa ty as jeten nuk e dua
    pa ty kjo zemer esht e ngrire
    si do te me te thuash Lamtumire.undefined
    **sexy_mamasita**

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-06-2004
    Postime
    6,054
    Dashuri eshte kur koha transformohet ne kujtese dhe ben te pranishme nje te kalur plot shprese.

Nqs do te jesh i lumtur per nje cast, Rebelohu! Nqs do te jesh i lumtur per gjithe jeten, Fal!

Largesi eshte per dashurine ashtu si era eshte per zjarrin. Shuan ate te voglin por ushqen ate te madhin.

Do te kuptosh rendesine e nje buzeqeshje vetem kur te te dhurohet nje e tille!
    Dashuria eshte nje moment gezimi te thelle e ndjekur nga nje det plot me trishtim absurd!

Nqs enderron vetem, eshte thjesht nje enderr, nqs enderron cift, eshte realitet qe fillon.

Nje fjale na liron nga te gjitha peshat dhe dhimbjet e jetes, ajo fjale eshte DASHURI

Te mos duash nga frika se mos vuan eshte si te mos lindesh nga frika per te jetuar.

Dashuri! Ja nje volum ne fjale, nje oqean ne nje pike loti, nje turbullire ne nje qeshje, nje mijevjecar ne nje sekonde.

i gjeti dhe i pregatiti per ju
    niko vreshti dhe qerim llalla
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Dito : 14-12-2004 mė 18:20

Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Letra dhe histori dashurie.
    Nga Era1 nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 40
    Postimi i Fundit: 25-07-2014, 18:05
  2. Ardian-Christian Kyēyku
    Nga Eagle nė forumin Shkrimtarė shqiptarė
    Pėrgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 05-09-2012, 10:35
  3. Letėr dashurie -- Dhaskal
    Nga Arbushi nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 16-10-2006, 10:26
  4. A mund tė jetė njė marrėdhėnie dashurie «demokratike»?
    Nga Xhuxhumaku nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 20-05-2006, 13:18
  5. SMS dashurie
    Nga two-head-eagle nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 120
    Postimi i Fundit: 21-07-2004, 14:52

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •