Close
Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 38 prej 38
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-06-2004
    Postime
    6,029
    nese nuk flet
    do te mbush zemren time me qetesine tende
    dhe do ta ruaj brenda meje...

Dhe ne vdeksha ndonje here mes tufanit e vetmise s"do vdes prej teje por prej:

Dashurise.

duhet ti kesh kembet dhe trupin
    te lodhur shume
    sepse ke gjithe diten
    qe ecen ne zemren time......

keqkuptimi i nje lufte
    nuk mund te kuptoje kurre
    qetesine dhe mrekulline nje puthjeje

te lutem mos me kerko perse te dashuroj,
    sepse do me duhej te shpjegoja se perse jetoj.....

mos me thuaj se jam jeta jote
    sepse jeta ka fund,por,
    me thuaj qe jam shpirti yt
    sepse shpirti eshte i pa vdekshem.....

nese kerkon te godasesh ne zemren time, beje,
    por ,mer shenje mire
    sepse brenda ne zemren time je edhe ti...

edhe nese dielli do te shuhet
    une do vazhdoj te jetoj ne driten tende....

te dashurosh dike,dhe te jesh i detyruar ta harrosh,
    eshte si te kesh dashuruar jeten ,dhe te jesh i detyruar te vdesesh

dashuria ime je ti
    ne kete sfond ngaterresash
    asnje arsye s'e fshiu dot ate
    asgje s'me beka te te humb

Dashuria ime per ty do te mbaroje atehere kur nje piktor i verber do te arrije te pikturoje zhurmen e nje petali trendafili qe bie mbi toke ngadale.

mund te kem gjithshka pervec teje
    por do doja te mos kisha asgje
    per te pasur ty
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Dito : 14-12-2004 mė 18:42

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    26-05-2003
    Vendndodhja
    london
    Postime
    2
    Nje nate idhash henes nje porosi...n.q.se nuk jam aty me ty......TE VIJ NATEN TE TE PUTH NE SY.....

Se di cme ndodh kur te shoh ty....me mblidhen ndjenjat ne sy...
    QAJ se zemren e kam BURGOSUR tek TY....
    QESH me dhimbjen qe me jep te pi....

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-06-2004
    Postime
    6,029
    Dua te jem gjithcka per ty ne kete bote, sic je ti per mua.pa ty s'jetoj dot.kur ti qan une dua te jem lot. TE DUA O SHPIRT keto fjale s'ti them kot, motivi i cdo vjershe do te jesh per mua. Gjithcka mund te bej te te puth buzet e tua...

E hodhen dashurine ne lumin e deshperimit,e lidhen me litaret e harreses.por e pane ne detin e zhgenjimit duke udhetuar me anijen e shpreses.

Ne kete mbremje te qete ri edhe mendoj mes qiellit dhe henes ty te kujtoj mes vetmise dhe mallit qe kam per ty duke kujtuar te loti me rrjedh ne sy... Dua qe perseri te jemi bashke dhe kurre nga ty nuk kam per tu ndare... je shpirti im.

Te dua zemer,je shpirti im dhe me merr malli sa here qe jam larg teje.Ti se di por te mendoj shum jeta ime te puth fort

Dashuri, dashuri nuk thuhet me kot, ajo fillon me puthje dhe mbaron me lot.

Te te them je lule, ti je me e bukur. Te te them je gonxhe, te humbas freskine. Se do ti dua ti dua ato buzet e tua, se do ti dua ti dua pergjithmone. Te dua zemra ime!

Qelqi thyhet me nje krisje zemra thyhet me nje fjale s'me pelqejne zenkat me ty se me ben te ndihem larg.

DASHURIA LIND NGA URIA, RRITET NGA USHQIMI DHE VDES NGA NGOPJA.

Te hyj ne zemren tende se di a kam te drejte? Ti hyre ne zemren time pa pyetur askend. Kur ti te jesh vetem, zhytu ne mendime. Pyete zemren tende a e do zemren time?

Te dua te dua deri sa te vdes a me do ti mua pergjigjjen po e pres...

Nese per boten mbare ti je 1 person, per 1 person ti je bota.
    Puthja eshte e vetmja embelsire qe nuk ti prish dhembet.
    C'eshte DASHURIA? Deshira per tu bere 2, frika mos behesh 3, tmerri mos ngelesh 1.

Ta dish se nji dite do te vdesesh,dhe kur te vesh ne ferr do ta kuptosh dhimbjen time per ty. Por mos u merzit se shpirtin tim i'a kam shitur djallit qe ti mos te vuash shume.

Enderrat e mia i shkrova mbi ca gure, deshirat e mia me ca drure, me gjether e pemve shkrova Te Dua... Kjo ishte pjesa ime po ti c'ben per mua???

E dua dashurine, sepse eshte lumturi, ndonese te jep ndonjehere trishtim, por prape eshte e bukur, sepse eshte DASHURI.

Do te vi sonte me ndihmen e Perendise..do te fle me ty nen jorgan te Dashurise..Gjarper do te behem Zemren do ta rrethoj nese ke tjeter ne Zemer helm do te Leshoj!!!

Do te doja te isha nje mendim te te shoqeroja gjate dites, do doja te isha nje enderr te shoqeroja gjate nates me pak fjale deshiroj te jem gjithmon prane teje.

Kur zerin ta degjova me hyre ne zemer te doja edhe pse dija vetem nje emer por kur te pash zemra e kuptoi qe brenda saj spo luhej nje loje, ajo qe luante ishte zemra jote nje here me linte pastaj me kerkonte e di qe kurre sme deshe ti por dashuria ime mjaftonte per te dy, te dua aq shume sa urrejtjen e ke hak por smund te te urrej se per ty do te ishte shume pak.

E di??? Me mungon zemer...me mungon ashtu si ne diten e pare te ndarjes. Ka kaluar shume kohe tashme por nuk arriti te fshinte ate qe une ndieja per ty. Me ty jetova gjerat me te bukura qe as i kisha imagjinuar ndonjehere. Me mungon zemer.

Kur te tregojn se kam vdekur do te jesh i hidheruar kur te mesosh te verteten do te jesh i penduar do te vish te vari e te qash me lot por tani kam vdekur e smund te shoh dot do te ma kapesh doren por smund te ta shtrengoj do te ma puthesh duzen por smund ta shijoj tani po i pranon gabimet qe i bere por smund te fali se me mbuloi dheu i zi.

Une te shfaqem si diell i zjarrte dhe ti krijon imazhet e qiellit gri, une jam lot i dhimbjes se pafat dhe si rrufe e vjeshtes hyre ti.

I njejti diell na ngroh, i njejti shi na lag, kam etje te te puth por ti je shum larg.Te njejten kohe jetojme te dy, e njejta shprese na mban gjalle, kam nevoj te te puth ty, nderkoh qe ti per mua ndjen mall.

Kane kaluar dite qe s'jemi pare te dy , nje perqafim i ngrohte, nje shikim ne sy , ajo dore e bute qe trupin ta pershkron, nje puthje te zjarrte shpirti ma kerkon ... Mungesa jote eshte dhimbje per mua, prania jote me ben te mos vuaj, vec nje fjale e jotja dhe zemra ndryshe rreh, nje heshtje nga ty ..... qielli i mbuluar me te zezat re ... Nuk mundem te rri me pa ty ... zemra me dhemb shume, per te je vec ti ... ndaj te pres c'do nate si i marre per nje fjale , ndaj te mendoj c'do dite pa u ndale , .... me sill nje puthje , nje perqafim , nje rrahje zemre,nje shprese .... per veten tnde se ti je pjese e trupit tim ...!

Do te doja te isha zjarr te digjesha mbi ty, te isha sheqer ne buzet e tua, te isha nje ender i strehuar brenda zemres tende por me teper dua qe ti te me duash...

Per ty Keto jane rruget e mia tashme Te zhytura ne heshtje, te vetmuara Mbushura plot flete dhe keto Nga duar mjeshtrish vizatuara Ca fjale te huaja rastesisht Ngelen ne rrjeten qe une s'hodha Dhe une si fluterza qe s'me perkasin Pa pike dhimbje, ne heshtje lirova Atje per mua s'ka te huaj Por vetem miq qe s'me kane njohur Ketu per mua s'ka poezi Por vetem fjale qe me kane lodhur Dicka une kam humbur valle vertete Dicka qe dot s'kam jetuar Neteve te ftohta ne nje qytete te huaj Fjale te dhembshura per ty kam shkruar .

ME PRIT NE ENDERR SE DO TE VIJ POR MOS U TREMB FLI PERSERI SDO TROKAS NE DER AS NUK DO TE ZGJOJ POR DO TE PUTH LEHTE E PRAPE DO TE SHKOJ.

Sa bukur kalon nata me enderrat e dashurise se perjeteshme, me puthjet e embla qe te shuajne etjen. Kam degjuar gjithcka por jo qe dashuria te jep jete

i gjeti per ju dhe i solli ne forum benari cun per se mbari i tirones
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Dito : 14-12-2004 mė 18:28

Ne martesen e Tokes me Diellin
    Bregu u be kurore dhe qielli dashuri
    Une dhe ti
    Femije ne te tyren mbreteri.

Aida Bode@
    Te shpėtohesh do tė thotė tė transformohesh prej Perendise, tė ribėhesh ashtu siē Ai donte qė ne tė ishim qė nga fillimi!

http://www.ganoweb.com Maska e Shpirt Njeriu
    Anėtarėsuar
    30-09-2002
    Vendndodhja
    Ne toke sepse ne HENE per fat te keq nuk arrita dot
    Postime
    1,869
    Ti, nuk je e bukur sa te tjeret sepse te tjeret nuk diten te shohin pertej...ne embelsine tende te pafund!!! TE DUA SHUME SHPIRT.

Me mire te humbesh jeten per urrejtje, se sa te largosh vdekjen ne pritje te dashurise tende!

Pash nje lule dhe mendova: erdhi pranvera...Pash shiun dhe mendova: Dikush atje lart po qan...Pash trishtimin ne syte e nje femije dhe mendova: Ndoshta ka nevoje per ngrohtesi...Dhe me vone te pash ty dhe ne fund e kuptova se kam akoma nje arsye per te jetuar.

Edhe zogjte e qiellit ndaluan, kur...pane syte e tu...dhe, ne nje hapesire pezull ne kohe...harruan te fluturojne!

Nese do ta dije sa shume te dua do te ulje syte qe te mos shihje sa me ben te vuaj.

U semura nga zemra dhe duhet te beja nje operacion te veshtire vetem pas shume kohe munda te dal nga spitali dhe te shkoja tek dashuria ime e vetme! Hyra ne shtepine e tij. Pash ne te gjitha dhomat por nuk e gjeta ne asnje vend...hyra ne dhomen e tij dhe mbi komodine gjeta nje bilete ne te cilen shkruhej: JAM I GEZUAR QE ZEMRA IME ESHTE BRENDA TEJE!

http://www.ganoweb.com Maska e Shpirt Njeriu
    Anėtarėsuar
    30-09-2002
    Vendndodhja
    Ne toke sepse ne HENE per fat te keq nuk arrita dot
    Postime
    1,869
    Ashtu sikurse larva behet flutur, me siguri edhe ti do te behesh engjell...eshte vetem ceshtje kohe..

Shpirt, cdo minute me ty eshte jete e vertete, cdo minute pa ty eshte shprese per te jetuar.

Duaj nese do te te duan, jeto nese do te te duan, qaj nese do te te duan, shume gjerat behen qe te na duan...por ne fund te fundit mikesha jote me e mire mbetet Vetmia!

Nese do te me gjuash ne zemer..shikoje mire shenjestren, aty je ti!

Do te pershkoj mijra bote pa gjetur kurre nje hije qe te ngjan.

Leri buzet e mira te takojne te tuat, syte tane sapo u takuan.

Do desha te isha nje pike loti qe te lindja ne syte e tu... te jetoja ne faqet e tua dhe te vdisja ne buzet e tua.

Ne fund te fundit nuk vlen te shpikesh "te pamunduren"...e lehte per t'u thene, e veshtire per t'u bere...kjo gje e komplikuar quhet DASHURI!

ga ga Maska e bunny
    Anėtarėsuar
    09-06-2003
    Vendndodhja
    U.K
    Postime
    935
    Kur dikush te do mos shiko se sa, por shiko se si...
    How can she fall, if there is no one there to catch her

-==|ylli_forumit|==- Maska e ElMajico
    Anėtarėsuar
    11-07-2004
    Vendndodhja
    [Milano].Me Zemer Atje...Tek e Vjetra e Bukura [Shqiperi!!!]
    Postime
    1,042
    Ju lutem shkruani shqip!Flm
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga bunny : 30-12-2004 mė 13:55

Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234

Tema tė Ngjashme

1. Letra dhe histori dashurie.
    Nga Era1 nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 40
    Postimi i Fundit: 25-07-2014, 18:05
  2. Ardian-Christian Kyēyku
    Nga Eagle nė forumin Shkrimtarė shqiptarė
    Pėrgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 05-09-2012, 10:35
  3. Letėr dashurie -- Dhaskal
    Nga Arbushi nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 16-10-2006, 10:26
  4. A mund tė jetė njė marrėdhėnie dashurie «demokratike»?
    Nga Xhuxhumaku nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 20-05-2006, 13:18
  5. SMS dashurie
    Nga two-head-eagle nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 120
    Postimi i Fundit: 21-07-2004, 14:52

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •