Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 23
    Moderator
    Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Postime
    2,009
    Pse te mos e bej ate gabim Pinko? Ku ka gje me te mire se te punosh ne atdhe? Ti duhet te me perkrahesh dhe te thuash shyqyr qe ju mbush mendja njerit te kthehet.
    Me kete rast japim ndihmen tone modeste qe atdheu yne te zhvillohet e te perparoje, ashtu sic e donin rilindasit dhe sic e kerkojne sot kushtet e reja te asocim-integrimit ne Europe.

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    " syte e perlotur " ( nxjerr shamine per te fshire lotet ) dhe hundet too

Bokerrime me bere te lotoj .. me preke thellesisht me kete deklarate atdhe-dashurije , e di cfare po kthehem dhe une me ty .. le te punojme aty ka ka nevoje atdheu .. Kamariere

mire mire Garipo ... te uroj Luck ne te ardhmen ( me punesimin ne tirone )
    sa me shume bakshishe pac
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga PINK : 05-11-2004 mė 12:28
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Moderator
    Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Postime
    2,009
    Tek cili restorant do punojme? Se une kam ca vjet qe nuk kam qene dhe nuk e kam idene e ndryshimeve dhe restoranteve qe jane bere te rinj.

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    lol po me ndonje restorant serioz dhe expensive ( keshtu tamam dhe une sja kam idene ) .. qe dhe bakshishet te jene nje cik me shume se 100 leke
    mos na shkoje kot veshja me papion lol
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

i/e regjistruar Maska e ChuChu
    Anėtarėsuar
    03-06-2002
    Vendndodhja
    nyc
    Postime
    3,400
    Boke, pse s'thua qe qenka bere keq fare andej nga ty. Need a hand? (jo marre literally) Hehehe....

Moderator
    Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Postime
    2,009
    Citim Postuar mė parė nga Kuqalashja
    Boke, pse s'thua qe qenka bere keq fare andej nga ty. Need a hand? (jo marre literally) Hehehe....
    Jo, c'ne! Nuk eshte dhe aq keq kendej nga mua, por me qe u ftoh pak koha thashe ta provoj nje here andej nga eshte koha me e ngrohte, dhe me kete rast te beja dhe ca leka.

i/e regjistruar Maska e ChuChu
    Anėtarėsuar
    03-06-2002
    Vendndodhja
    nyc
    Postime
    3,400
    Citim Postuar mė parė nga Bokerrima
    te beja dhe ca leka.
    Do te besh leka ti xhan? Ka plot strip bars qe pranojne meshkuj...burra. E ne fjalet e Phoebe-s te Friends, I hope you are bendy...

i/e regjistruar Maska e striptella
    Anėtarėsuar
    05-07-2003
    Vendndodhja
    usa baby
    Postime
    34
    une per vete jam kenaqur me sherbimin e kamave tek Gloria afer shkolles Fan Noli.Rozafa ishte shume e mire. Tek Piro Mani ushqimi ishte i shijshem por sherbimi zero. NJe sherbim i mire ishte dhe tek 1 restorant nga blloku qe fillon me germen R.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    13-08-2004
    Postime
    148
    Ndersa lexoja ato qe ke shkruar(Bokerrima), me dukej se po rijetoja cdo minute qe kalova neper lokale ne Tirane tani qe isha ne mes te shtatorit. Me tipiku, tek Vodafoni, vjen kamarieri, pyet" Cfare deshironi?", Ka ndonje menu? - e pyes une. Ai me hedh nje veshtrim aspak dashamires dhe shton, po me thoni cfare deshironi se ju them une nese ka apo jo. Kisha njemije pergjigje ironike ne maje te gjuhes, por u mjaftova me " Do doja te shihja pak menune, nqs se nuk eshte problem". Pas 10 minutave vjen menuja, dhe une zgjedh Pana Kota, qe eshte me pak fjale si krem karameli, por i bere me heavy cream. Kur vjen embelsira ime ( isha shume e gezuar se ne Itali e haja shpesh), fus lugen por luga nuk arrinte te priste embelsiren (besoj e shpjegova qe eshte njelloj si krem karameli)aq e forte ishte. U mundova perseri se thashe hec mo, po pastaj smu durua dhe thirra kamarierin. I thashe " Faleminderit shume po nuk mund ta ha se nuk pritet fare, kjo duhet te jete shume e ndenjur perderisa eshte kaq e forte". Dhe ai filloi: " Digjo, une se di ca do ti, po kjo kshu eshte, se une kam honger gjithato here". I thashe te befshin mire, por une nuk e dua. Shkoi te banaku , fliste turfullonte, as vete se di pse.
    Nejse. Ka dhe lokale qe kamarieret jane shume te edukuar, dhe te Luca por ne vecanti tek "Piazza", pervec ushqimit qe ishte fantastik, edhe sherbimi ishte i perkryer, per te mos folur tek Rogneri, ku me duket se tani i duan me nga 3 gjuhe te huaja kamerieret se dy nuk mjaftojne.

ALAMET^CUNI Maska e Tironsi-009.5
    Anėtarėsuar
    16-04-2004
    Vendndodhja
    chicago
    Postime
    59
    Citim Postuar mė parė nga Kuqalashja

hahah...qeke goc e shkathet ti lal....
    Note: ACTUAL EYE COLOR MAY BE DIFFERENT

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Polifonia Popullore
    Nga Eni nė forumin Folklori shqiptar
    Pėrgjigje: 27
    Postimi i Fundit: 23-05-2023, 16:43
  2. Lista e 813 personave nė kėrkim nga Interpoli
    Nga Albo nė forumin Portali i forumit
    Pėrgjigje: 54
    Postimi i Fundit: 29-12-2014, 10:16
  3. Libra te rinj
    Nga dodoni nė forumin Enciklopedia letrare
    Pėrgjigje: 89
    Postimi i Fundit: 11-01-2012, 21:14
  4. Kishat, Famullite dhe Misionet... ne Shqiperi, Kosove etj.
    Nga NoName nė forumin Komuniteti katolik
    Pėrgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 11-04-2006, 18:11
  5. Kishat dhe Misionet e Veprimit Katolik ne Shqiperi
    Nga NoName nė forumin Komuniteti katolik
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 04-04-2006, 16:50

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •