I koker dembeli psikopat ishte. Ne ramazan punohet!Postuar më parë nga Anisela
Ekonomia katastrofale? Kjo eshte arsye "vigane" per te mos punuar?
I koker dembeli psikopat ishte. Ne ramazan punohet!Postuar më parë nga Anisela
Ekonomia katastrofale? Kjo eshte arsye "vigane" per te mos punuar?
Kishte punuar me perpara ne treg. I tha e jema - shko ne treg puno. "Kam rramazan" - thote dembeli - "nuk punohet".
Ja kercet e jema e nxehur me nje shpulle surratit ky vete ben harakiri si ne Izrael. Cfare psikopati.
Mbylle mor gojen! Ai nuk vrau veten pse e qelloi e ema. Me ç'te drejte e quan psikopat ate?Postuar më parë nga Artan Zaloshnja
Pune e pare kjo tek neve shqiptaret
I pari gjykon nje person,pastaj vjen nje person tjeter te gjykon ate dhe ne fund nje i trete qe i gjykon te tre,ndersa problemi ende ekziston aty.
Hajde mend hajde.
Mos me keqkuptoni,nuk e kam per asnje,ndoshta do them qe edhe te dy keni nga pak te drejte,po pa marre parasysh se ca do beni apo thoni ai i riu nuk kthehet me ne jete keshtu qe eshte ajo nena pikerisht e cila do gjykohet me shume,edhe ate nga vetvetja.
nejse
We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.
Artan Zaloshnja, s'ma merr mendja t'a kete bere kete vetem nga acarimi me te emen. I jane mbledhur te gjitha si barut dhe kjo e fundit ishte shkrepsja. Qenka edhe i sapo-martuar.
"Kto pershembull i kput ai neni per pervetsimin e burrave t'martum"
Do kete pas noi dashnore mceftas dhe ja ka zbulu plaka se kot se vret vet njeriu. vetem me pas qen psikopat.
Besimtari ne cfardo sfide e cfardo sprove qe te jete, nuk i'a ben qefin Shejtanit dhe ta vret veten !
… ///
Krijoni Kontakt