i pakapshem,Postuar mė parė nga i_pakapshem
kur dikush perdore "plehrat janki" percdo fjali, un i tham urrejtje.
i pakapshem,Postuar mė parė nga i_pakapshem
kur dikush perdore "plehrat janki" percdo fjali, un i tham urrejtje.
Defend the second amendment
po t'ja lexosh mire se cfare ka shkruar, ai e perdor ate term per ca elemente te percaktuar; jo per te gjithe popullin.Postuar mė parė nga abnk
me behet shume qejfi qe u gjet
Ai e perdor per ata qe luftuen n'WWII, Southeast Asia, Iraq e per tane ata qi dojne nji Amerike t'forte.Postuar mė parė nga i_pakapshem
Do t'ua shpjegoja gjere e gjate me kenaqesi se cfare kuptoj une me "plehrat janki" po perpara duhet ti marr leje moderatoreve qe te me japin te drejten te flas!
Po behet 1 jave qe ata (Albo e Kolombi) censurojne dhe zhdukin mbi 75% te postimeve te mijja!
Nuk ja vlen te postosh ketu kur nuk mund te shprehesh mendimet lirshem, keta njerez po e drejtojne forumin si mund te drejtohet nje ndeshje boksi midis dy boksieresh ku njeri eshte me pranga!
"The United States appear to be destined by Providence to plague America with misery in the name of liberty"
-Simón Bolķvar
Nuk ke nevoje me ma spjegue, se e di mire.Postuar mė parė nga antares
"I may disagree with your opinion, but I will fight to the death to defend it." Hamilton
Lexo:
http://www.forumishqiptar.com/showth...059#post706059
Faleminderit ABNK! Une do te te pyesja ty dhe te gjithe anetaret e forumit: A ka te drejte nje moderator (Albo konkretisht) te ofendoje ne mase anetaret e forumit? Diku ne nje teme tjeter ai u drejtohet anetareve ne mase me fjalen "karafila", tani edhe sikur pronar i forumit te ishte ky individ, a i jep kush te drejten te ofendoje nje numer te pakufizuar njerzish qe nuk i njeh?
Lexojeni shpejt kete postim se sa ta shohin do ta nisin me te shumtet (cesura)!
"The United States appear to be destined by Providence to plague America with misery in the name of liberty"
-Simón Bolķvar
Sidoqofte, ajo qe po kuptoj une nga kjo teme e vjeter eshte se asnje nga ju nuk e njeh konceptin e inferences statistikore.
Rrofte Bush,
jam filoamerikan dhe Bushi eshte nder presidentet me te mire te amerikes.
Vetem lufta ne irak ishte pak gabim, se Sadami keq apo mire, dinte si t'ia q** r** terroristave.
hapesi i temes urren ameriken dhe adhuron vellezrit afganistanez, nuk habitem qe ka hapur kete teme.
Krijoni Kontakt