Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 6

Tema: Pak humor...

!Welcome! Maska e StormAngel
    Anėtarėsuar
    05-02-2003
    Vendndodhja
    Zurich, Switzerland
    Postime
    6,846

Pak humor...

FJALET E FUNDIT(ma te njoftuna)

- Kena me qen tė sigurt, pas kėti gjamit.
    - Normal qė ėshtė sterile.
    - Ėshtė shum i urt, mundesh edhe kryt nė goj me ja shti.
    - Ka qen taze, javen e kaluar.
    - Po, po, kėto kpurdha hahen.
    - Kėpute telin e kuq...
    - Qashtut edhe duhet mu ndigju.
    - Kena kerozin, edhe per disa or fluturimi.
    - Mos u tut, sulmojin vetem kur jan uritur.
    - Muj mi nalė frymen ma shum se ti.
    - Shefi nuk idhnohet.
    - Mos u brengos, rudhet pasi qė te lahet.
    - Ska gjasa m` me gjet nė orman.
    - Kurgjo smundet me ja nis mrapsht.
    - Ma jep qibritin, po mė duket qė rezervoari ėshtė i shprazet.
    - Normal qė arusha smundet me hi kėtu.
    - S`me nevojitet body-gard....
    - Lirisht tregoj, qė je shoki im.
    - Besom!
    - Hiq nuk dhem.
    - Thika sėsht pernime.
    - Mos ta nin, e kom koqit pushken.
    - Pije kėt.
    - Ha! Ha! Ky sen as mizen se myt.
    - Loqka jeme, e kom mbyll deren.
    - Parashuti ėshtė i ri.
    - Ej (hik), kape biren (hik) dhe kqyrni qeta...
    - Tash ėshtė momenti. Ja tash, ja kur...
    - Ha! Ha! E kan vetem pėr me na tut.
    - Kurkush ska mi mar vesh.
    - Ski ti ****, me gjujt!
    - Ups!
    - A mir, a keq?
    - Hej, pse po bon kja shshsshshsh...

u bo tash
    We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.

Anėtarėsuar
    05-02-2003
    Vendndodhja
    Zurich, Switzerland
    Postime
    6,846

Anėtarėsuar
    05-02-2003
    Vendndodhja
    Zurich, Switzerland
    Postime
    6,846
    Gjith kur po du me i marr paret prej bankes, po qėllon naj puntor i bankes

Dikush duhet me e pagu kėt llogari, unė nuk e kam porosit ksi jete!

Detin garant e ka bo naj femer! Ka qit shum kryp!

Nėse nuk mundeni me jetu pa njėni tjetrin, martouni, dhe keni me mujt!!!

Roten e historis se ka ndru kurkush, si e kanė ndrushu historijant.

Unė kam lind kėshtu, cili ėshtė arsyetimi ytė.

Paret huazoni prej pesimistave - ata nuk besojin, qė i ktheni.

Dashnin e kan zbulu fukarat, me mujt me q* pa pare!

Mos me pas gabime, kisha qen perfekt!

Hani ***, nuk ėshtė e mundur, qė gjith ato miza e kan keq!

Qka ka majmuni faj, qė u bo njeri!

Kosovarė, ngritni koken lart me krenari......Jena kah sharojmė!!!

Burri ideal nuk pinė, nuk rrenė, nuk "njek" dhe nuk egziston!

Ka femna, qė thojn, qė krejt mashkujt janė tė njejt. Mu po me duket experienc e teprume!

Anėtarėsuar
    05-02-2003
    Vendndodhja
    Zurich, Switzerland
    Postime
    6,846
    E kisha nis edhe unė naj biznis, po mu m`kapin menjiher.

E kam gjet femren e jetes ime. Tash po m`mungon jeta.

NJERZ, BLENI TOKĖ, SE NUK PRODHOHET MO!

NUK DOJMĖ SAKĖZA, E DOJMĖ KUSURIN!!!

Gruja m`kish identifiku me njė liber t`Dostojevskit, tash po m`thir IDIOT.

Zemren e kam n`Kosovė, kryt e kam qu n`vend ma tė sigurt.

Nėse doni me lonė femnen, lejeni te unė.

Gruja jeme ka diqka, qka nuk ka asnjė femen nė Prishtinė. M`ka mu!

Shum femna po kan qejf, me flejt me mu, po mu s`po m`mer gjumi!

Kur po e kqyri qiellin, po te shoh ty, kur po e kqyri diellin, po te shoh ty, kur po e kqyri hanen, po te shoh ty. Ej, largou bre pak!

Qysh mundesh me i besu dikujt, i cili ka gjakderdhje nji javė, e nuk vdes!

Spo di, qka je ka perdor pėr me qen kaq gllup, por e di, qė po funkcionon super.

Nėse jeni krejt diten aktiv si bleta, punoni si kali, e nė mramje jeni lodhshem si qeni. Konsulltohuni me veterinarin, egziston mundėsija qė jeni magar.

Unė s`po tutna me fluturu me aeroplan, po tutna me u rrxu.

Anėtarėsuar
    05-02-2003
    Vendndodhja
    Zurich, Switzerland
    Postime
    6,846
    I kam gati 40 vjet, dhe s`kam femen. Nuk po mė len gruja!

UNMIK! Nale se ka me dalė!!!

Qka po e bojnė t`madhe kalljen e kishave? Mu m`kan kallė shkinat pėrpara dhe kurrė nuk kam bo piskam!!!

Ata qė mendojnė, qė kryetarin duhet me ndru, kan shum mendim tė mirė pėr to!!!

Hajnat e vogjel, kurrė nuk munden me ardh n`pushtet. Populli jonė donė vetem profesionallca.

Djali m`ka hi nė shoqni me do kriminela. E unė gjeth jam tutė, qe nuk ka me arit kurgjo.

Majmunat i kan gjethka njerz tė vet.

Mos ngani mas grave, mundeni me bo ndeshje me ata qe prej tyre po ikin.

Anėtarėsuar
    05-02-2003
    Vendndodhja
    Zurich, Switzerland
    Postime
    6,846
    Dashnin e kan zbulu fukarat, me mujt me q* pa pare!

Mos me pas gabime, kisha qen perfekt!

Hani ***, nuk ėshtė e mundur, qė gjith ato miza e kan keq!

Qka ka majmuni faj, qė u bo njeri!

Kosovarė, ngritni koken lart me krenari......Jena kah sharojmė!!!

Burri ideal nuk pinė, nuk rrenė, nuk "njek" dhe nuk egziston!

Ka femna, qė thojn, qė krejt mashkujt janė tė njejt. Mu po me duket experienc e teprume!

Postune: 12.10.2004.

Vetėm njė herė ka qen i adhuruar prej shokve t`klases, kur i ka infektu me lijen e ujit para testit t`matematikes.

Postune: 24.09.2004.

Ramazanin nuk po ma rrok mi majt, po e maj vetem Bajramin.

Postune: 10.09.2004.
    Po e marrim, kishe po bijin prej aeroplanit Rugova, Daci, Zefi, Brajshori. Kush pshton (shpėton)???? Pshton KOSOVA!!!

Leshoj garazhen me qira pėr dy kere (por jo nė njejten kohė).

Po vjen bali n`Prishtinė, po e parkiron kerin dhe po hin me njė dugoj. Pas dy minutave po vjen hajni dhe po ja "punon" kerin. Bali po del prej dugojes dhe po e sheh tipin tu shku me ker tine, dhe po ja nis me kesh. Bali po des tu kesh, dhe syt po i qesin lot tu kesh. Hajni n`retrovizor po e kqyr krejt skenen dhe po kallet me marė vesh qka ka*in po kesh qaj. Nuk po mundet mu duru, po e kthen kerin te dugoja, dhe po nalet te komt e balit: Qa ki bre, qa po kesh - po pyet hajni? A je ti normal a - perseri hajni? Bali diq tu kesh, nuk po mundet me ardh n`veti tu kesh. O njeri, trego qa ka*in ki, qa po kesh se po ta *i nanen - po don me kop hajni? Ej, shum budall je hahahaahhaha! Po pse bre - u kall hajni? O BUDALL NUK O KERI YT!!!

Kryetari ka shku n`Shqipri. Ishalla i pelqen, e rrin atje pėr krejt.

Pleqnija e ka nji knaqsi: Mundesh nė njejten kohė me kėndu edhe mi la dhėmbėt.

Qka o bunda? Lekura cilja e ka ndu pronarin.

Kryetari, tu u mundu mi ngrit popullaritetin, po tutna mos po killavet.

Tipi po i gjuhet konstant njones: Oo, gjdo mengjes si qohna prej gjumit, mendja menjiher m`shkon te ti. Ei, edhe ata dy shok te tu qeshtut m`thojnė - po ja kthen tipka. Po, po une qohna para tyne.

A e ki taze ket tomel bre? Vallahi, dej para dy dite detelin ka qen!!!

Tipi tu kqyr lojen Shqipria : Greqia, po hin djali nė dhom: Babė, ka dek nana, e shkeli keri! Nisja me kajt djali jem - po i thot babi, pa e hek shikimin prej televizionit - menjiher po vi.

I pasket, shum nipat e lezeqem. Sa vjet i kan? Ky avokati edhe nji javė i mbush 4 vjet, e doktori i ka mush 6 vjet.

Postune: 31.08.2004.

Qysh po i grajnė anijes, mu po me vjen me kthy. Kush din me notu, ne t`kcen qetash.

Postune: 07.09.2004.
    Tipi po pershendetet me femnen e vet dhe po niset per Gjermani me i bo do pare e me mujt mu martu kur te kthehet. A ki me m`prit shpirti jem? - po e pyet. Po normal, loqka jeme - po betohet ajo. Pas tri vite, pasi qe e ka gjet punen e mirė, dhe ka pas fitim t`mirė, tipi po vendos me nejt edhe tri vjet. Nė fund tė vitit gjasht, tipi po ja shkrun femres edhe nji leter ku aj po mendon me nejt vetem edhe njė vit. Pas dy javesh, tipit po i vjen telegrami te shpija: Nuk mujta me prit mo, u martova me baben tėnd. Tė dashuron dhe tė pėrshendet e jotja - nėna.

Po takohen n`rugė: - Riqke, riqke Krasniqin, qka u bo kshtu me ty? A o e mundun qe paske ndrushu kaq shum? Kogja do kille i ke pas, tash koke dobėsu shum. Po qvar flok dredha ki pas, tash koke qelav krejt. Edhe syt t`paskan leshu e ja paske nis me bajt edhe syza a? Po unė nuk jam Krasniqi, unė jam Gashi! Qka, edhe mbiemrin e paske ndru a?

Jo, keni gabu, nuk o qaj numer. -A jeni tė sigurt? -Pse, a ju kam rrejt najher a?

Prej kurshit je ka punon n`Ministri? Prej momentit kur mu kan kėrcnu qė kan me m`qit prej punes.

Po vjen musafiri n`shpi pronarit cili e ka fabriken e kondomave, kur atje 15 femi. Krejt keta femi jan tė juaj - po pyet musafiri. Pėr njė prodhus t`kondomave kjo nuk o bash reklam e mirė. Po kjo edhe nuk o reklam, kėto jan reklamacionet!

Ku ke lind? N`spital. Pse, qa ki pas?

Deri tash, mjeti ma i sigurt kontraceptiv - me gojė JO!!!

Qka o xhemperi? Pjes e garderobes, cilin e vesh femija, kur i vjen ftoft nanes vet.

A ka lind naj njeri madh n`Podujev? Jo, krejt kan lind t`vogjel!!!

Po shkon bali n`BoroRamiz dhe po hin me njė butik: Sa kushtojnė kėto tesha? 500 euro - po pergjigjet shitsja. Fijuuuuuu - po i pshton balit nji fishkllim prej goje. E kėto tesha - apet po pyet bali? Rrumbullak dy fishkllima - po ja kthen shitsja.

Postune: 11.09.2004.

Bajrami pėr kryetar t`Amerikes.

Postune: 16.09.2004.

Inspirimi jem i pashtjershem kish mujt mi ndru imixhin.

Postune: 03.09.2004.
    Po e bjen baba djalin te nji piktor. E pruna djalin me e mesu me pikturu. Zotri, kadale, po nuk o kjo pun bash qashtut e thijesht, pėr ket pun njeriu duhet me lind - po pergjigjet piktori. A nuk po ma sheh djalin a, ka lind!

Po hin tipi n`autobus spic me puntort t`Obiliqit, cilit lodhshem po kthehen te shpija. Ej njerz, me hanger dhe me pi 50 cent! Krejt autobusi bashk me shoferin po qohen: Ku, ku?! Kadale, kadale, qetsohuni, nuk ka kurkun, po kish qen mirė me pas.

Qa ka lidhje qė e ki nji kom ma te shkurt, bilim tjetren e ki ma te gjatė.

Po kthehet djali gzushem prej shkolles: Babė, sot i vetmi n`klas kam dit mu pergjegj ne pytjen e mesueses. Bravo djali jem, qe 5 euro. E qka ke pytja? Kush e ka thy gjamin?

Mos bleni senet "Made in Yugoslavia", se atyre ju ka kalu afati.

Hera parė, mickoja e vogel po fluturon pa nanen e vet. Pasi qe u kthy te shpija, po e pyet nana: Ani, qysh ke? Super, fantazi, kur m`kan pa tu fluturu krejt mi rehshin shuplakat!

Nė kliniken ortopedike t`Prishtines, cimerat po e pyesin pacijentin cili o krejt n`gips, dhe vetem goja po i shihet: Qka punon koleg? Kam fshi gjama neper ndertesa, po e kam lon punen - po pergjigjet pacienti. Kur e ki lon punen- po pyesin koleget? Ka kati i dyt, kur kam qen tu ra.

Nė darsem tė njė sportiste: A jeni ju dhandri? Jo, unė kam ra qysh n`gjysfinale!

E kam futbollin n`gjak - po thot njė lojtar. Athere me siguri e paske qarkullimin e dobt, se nuk t`ka ardh deri te komt - po ja kthen treneri.

Aj pėr krkon nuk fol keq - se fol vetem pėr vehten.

Kishe mujt mi gzu naj femen - nese nuk martohesh.

Po qohet Zefi n`panik prej gjumit, krejt i njersit, menxi po mer frym, tu brtitoll mo, nuk ka mo, nuk ju jap mo! Gruja po ja qet nji got uj ftyres, dhe po ja mshon disa shuplaka, per mi kfill: Zef, Zef n`gjum je, tu pa ander. Zefi po kfillet pak: Le se, kam pa ander kishe krejt qato paret qka po i hargjesim n`ministri palidhje, jan t`mijat.

Postune: 30.08.2004.

Sa lezet, krejt kuklla, kėrka njerz. Qeshtu du mi ndreq dhomen kur ta mbaroj "at" shtepin.

Postune: 30.08.2004.
    Qka bohen n`Kosovė futbollistat, kur ja nisin me ju dobsu sytė? Bohen refera!

Momentalisht, garant jena shteti ma neutral n`botė, se Ministrit tona nuk perzihen as ne punė tona t`brendshme.

Pse thojnė pėr rokera qė janė jeba*a t`dobet? Se nuk munden pa "pojaqallė".

Sipas statistikave, nė Kosovė pėr 10 vjet t`ardhshem ka mu dyfishu numri kereve nė komunikacion. Ju qė e keni mendjen mi kalu rrugen - kalojeni qetash.

Kajher po me duket, qe mashum pamuk ka nė maje do shisheve t`barnave, se nė qeta funa dhe kupaqe t`femrave.

Mu thy pasqyrja nė banjo, dhe nuk disha qysh mu rru, por me ra nder mend qė e kam fotografin nė lejen e njoftimit dhe u rruva.

Si bebė kam qen shum i lezeqem, por mandej n`spital m`kan ndru me tjeter bebė.

Shkova te mjeshtri me ma ndėru vojin, pėr mi rruajt kerin, por aj me tha: Ma mir e paske mi ruajt vojin, e mi ndėru kerin.

Pas marteses dhe shkuarjes ne muajin e mjaltit, "dyshi" po kthehet te shpija dhe po e vazhdojnė jeten. Burri po shkon n`punė, gruja po e percjell. Dikur vonė pas dite, burri i lodhen dhe i uritur po kthehet te shpija, kur gruja tine e ulne n`shporet: Qa je ka bon, dashni - po pyet burri? Qe thash ta nxej darken....

Njė gru reth 40-tave po pson infarkt dhe po bjen n`komė(as gjall as dekne). Gjat vdekjes klinike po takohet me Zotin dhe po e pyet: A o qeky fundi jetes ime? Jo, jo, ki me jetu edhe 38 vjet, 4 muaj, dhe 28 ditė - po i thot Zoti. Pas rehabilitimit, gruja ndermer edhe disa operacione plastike, i qon botht, cicat, e ngreh ftyren, pasi qe ka me jetu edhe 38 vjet, bilim ne t`knaqet. Tu dalė prej spitalit, po i mshon keri ndihmes shpejt dhe po vdes nė vend. Po takohet perseri me Zotin: Qysh bre lejove me vdek une kur me premtove edhe 38 vjet jete? Po ja ngulė syt Zoti dhe: Pasha Mu, nuk t`pasna dallu.

Postune: 25.08.2004.

Nuk paska met me dal mo n`Prishtinė. Riqke edhe elefandat paskan dal. Ku o more policia???

Kujdes - VETEM PER PAPAKA: Fjalen tender nuk e ka zbulu UNMIK-u. Nė shekullin qė e lam mbrapa, ka qen tipi qė e ka kėndu kėngėn "Love me tender". Tipi e ka pas emrin Elvis, dhe porosia e kėngės nuk ka qen me u pasuru me "tender", e me "tender" me bo dallavera. Tash kur po me bjen ndėr mend ajo kėngė, po me qohen kimet e dores, syt po mė mbushen me lot, dhe nuk po kuptoj, a ka gabu Elvisi a dikush tjeter.....Ku e ka ditė Elvisi, qka o telefoni mobil, qka o KEK-u? Pse krejt senet n`Kosovė bohen "sipas Elvisit". 5 vjet pas lufte, kėnga e Elvisit ėshtė hala e para n`top list, e njerzit qė po e pėrdorin, nuk e kan ndigju kurrė. Unė po e preferoj hip-hopin!!!

Postune: 24.08.2004.

Kesh ka kallna, qe 5 vjet tu prit, nuk pata qare pa ndru diqka.

Postune: 23.08.2004.
    Pse kur dhihet katunarka, dhinė n`dy anė? Ka harru mi desh "mercedeskat"!!!

Kam qen budallic, kur jam martu me ty! Garant, kam qen shum i dashurum e se kam vrejt - tha burri.

Egziston ngjajshmeria e madhe ndermejt kryetarit edhe "mercedeskave". Krejt kohen mendojmė, qka o ka i manė, dhe kur kanė me ra.

Doktorė, a kisha guxu bre mi pi naj gotė raki? Mo bre njeri, po a ta kam ndalu repsisht para kater jave me pi raki? E di, e di, vetem thash, mos ka ndrushu diqka, mos nderkoh, ka perparu mjeksia...

Vjen shiptari nga diaspora, dhe po donė me u martu me naj qik t`Prishtines. Kisha pas qejf, gruja ime me qen e bukur, virgjine, e menqme dhe e pasur - po ja shpreh mendimin nji dostit. Pėr ashtu, ti shoki po duhke mu martu kater herė.

Po vijin Amerikant te Sadami n`burg dhe po i tregojnė: I kena dy lajme pėr ty, njana ėshtė e keqe, tjetra ėshtė e mirė. Sadami: Cilja o e keqja? Duhemi me tė pushkatu me nji plumė! Sadami: E cilja koka e mira? Egzekutus o BEKAMI!!!

A ka diqka ma gllupo? Pllavushe e polic!!!

Nė park para fakulltetit Fillozofik, me nji karrik po rrijin ulur gjyshi dhe nipi: Gjysh, shum po t`pelqejnė bre kto studentet? Po bre nipi jem! Po pse spo e regjistron gjyshen???

Si avokati juaj, nuk kam mujt me bo kurgjo mashum pėr juve, besoni. Faleminderit, edhe 12 vjet janė shum.

Po nervozohet shefi me sekretareshen, dhe po i brtet qė ment i ka ndermjet komve. Neser tipka po thir n`telefon dhe po i thot: M`falni shef pėr sot, por nuk mundem me ardh se kam gjakderdhje n`tru!!!

Katunari e blen t`re sholen e nevojtores, se e vjetra ju ka mushė.

Postune: 22.08.2004.

Qvarė ministra po kam, edhe parollat po duhet vet me i shkru.

Postune: 21.08.2004.

Pasi qė e ka kontrollu grun, doktori po e thir burrin e saj: Me ju tregu drejt, gruja po ju duket shum keq! Pasha nanen, as mu nuk m`pelqen, po m`ka martu baba!!!

Pse o mirė, me i tetovirat 500 euro n`ka*? Gjeth ki pare n`dorė, gzohesh tu e kqyr qysh po t`rritet kursimi, dhe gjeth mundesh me ju jap femrave me hargjit sa dojnė.

Po e takon tipka frajerin me musteqe, dhe po i gjuhet. Tipi nuk po duket diqka i interesum, dhe tipka me nji moment po ja lyp nji kime t`musteqeve si kujtim. Tipi po e shtin doren n`brek dhe: Deri sa kam n`depo, n`izllog nuk preki!!!

Me nji bazen t`Kosoves, po hin tipi nė WC t`femrave: Keni gabu, ajo o pėr femra - po ja spjegon tipka! Jo, jo, nuk kam gabu, se edhe ka*i jem o pėr femra - po ja spjegon tipi!!!

Po kalon nji peder afer nji ndertese cilja ėshtė tu u ndertrtu, dhe puntort po i gjujin fjalė: Peder, o peder. Pederi po kthehet, po ju tregon gishtinė: More pisa, puntort e zdralavt, gubana... Ndertesa pak ma lerg, scena njejt, por komentet e puntorve janė: Kqyre more tipin qvar t`hecni, qvar graciozi, qvar bothe... Pederi po skuqet pak, dhe n`kalim po i pėrshendet: Qao arhitekta!!!

Postune: 05.09.2004.

Sa e ndreqa zyren, edhe ato pikturat......unė cili nuk di me gabu, cili i analizoj senet.... tash po duhet me nejt rroje. Rrugova tri vjet nuk ka dalė prej shpije, e tash kishe para zgjedhjeve po interesohet pėr popull. Plus, krejt boten e dekoroj, e mu as nji guri nuk ma dha. Nuk ka faj xenini qe po na zajebat.....se e kena bo ***.

Postune: 24.05.2004.
    Po vjen tipi pas punes, po gjuhet n`kauq dhe po i thot grus: Hajt shko bjerma nji birrė deri sa s`ja ka nisė. Gruja po kcen dhe po ja bjen birren. Pas 10 minutave, burri: Hajt bima edhe njė birrė se edhe pak e ja nisė. Gruja po qohet, jo bash gėzushem dhe po ja bjen edhe njė birrė t`ftoft. Po kalojnė reth 10 minuta kur burri apet: ej, a ka birra hala qatje, hajt bima edhe njo, se gati ėshtė me ja nisė. Gruja, tu e kqyr shtremt, po qohet dhe po ja bjen edhe nji birrė t`ftoft. Pas pak...Gruja jeme, hajt gutu bima edhe nji birrė se po don me ja nisė. Grus po i bjen terri syve dhe po qartet krejt: Qa ki bre, qka po mendon bre ti? Krejt naten po mendon me nejt para TV dhe me pi birra? Kurrė kurgjo prej teje, vetem din me pi, more hoshtapler, more idiot, qysh u martova me ty...Burri vetem po i qon kraht dhe: Qe, ja nisi...

DEPO - klubi nates n`Prishtinė, tipi po i gjuhet tipkes: Qka po ta mer mendja me hanger neser mengjes bashk? Ani de - po pergjigjet tipka! A duhet me t`thir me telefon, a vetem me t`shty me bėrryl - pyeti tipi?

Shtatzanja po e pyet doktorin, nė qvar pozite duhet me qen gjat lindjes. Mos u brengos, nė njejten pozit si kur e ki nis kėt femi - po don me ja hek frigen doktori. Qka....me shku n`Grmi e mu shtri n`karrigen e Golfit a?

Po vdesin Franqezi, Anglezi, Shiptari dhe po shkojnė nė at dynja. Po i pyet zoti, qka ka ndodh? Franqezi: E bleva Pezhon e re, po ke akull, rshita, dola prej rruges dhe qe....Anglezi: Unė e bleva Ferarin, ja shkela deri n`fund, ke rruga e lagur, dhe qe.... Shiptari: Unė e bleva Golfin 5, dhe diqa untė.

Dy miza tu hanger ***, njona po pordh, tjetra po thot: Valla e poshter je, qysh po mundesh gjat bukes me pordh?

Pasi qė i ka vdek, po e bjen gruja fotografin e burrit saj te fotografi: A keni mundėsi me ma rrit kėt fotografi? Qysh jo, pa problem - po pergjigjet fotografi. Nuk e di, a ėshtė e mundshme, diqysh me ja hek qet kapuq - po pyet gruja? Kishim mujt me provu diqka me bo me Photoshop, me retushirat ....po qvar frizure ka mbajt burri juaj? Ju po boni hajgare me mu, po si t`ja hekni kapuqin keni me pa!!!

Qka u bo qika jeme? Gjeth kur ulesh n`telefon fol ka nji orė, qka u bo tash qi fole vetem 15 minuta? Ke numri gabim - u pergjegj qika!

E kam njė shok, cili para gjdo loje e din cila ekip ka me fitu, e pas lojes - gjeth e din, pse qajo ekip nuk ka fitu.

Burri me grun po lujnė shah: Kjo po mi kujton kohnat kur kalojshim - po thot gruja. Po na nuk kena lujt shah perpara - po kujtohet burri. Fakt qe nuk kena lujt, po edhe athere t`vyke dy sahat me bo naj potez...

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •