Kur them anglisht jo .....Hi , how are you , se aq i kom dit edhe une kur erdha ........Anglishte e rrjedhshme qe mos kesh probleme ne shkolle apo pune .Postuar mė parė nga D&G Feminine
Kshu qe 2 vjet te mira i duhen seicilit.
Kur them anglisht jo .....Hi , how are you , se aq i kom dit edhe une kur erdha ........Anglishte e rrjedhshme qe mos kesh probleme ne shkolle apo pune .Postuar mė parė nga D&G Feminine
Kshu qe 2 vjet te mira i duhen seicilit.
Jo po thash, t'ja kishe marr ato dollaret shokut te Diikushit...lolPostuar mė parė nga D&G Feminine
Boke,
Kam degjuar, dmth me te degjume, qe sec qenka nje prej zones Gore-Opar, Korce-Pogradec, atje ku hidhen zaret, ...lol ne ate qendren e Llotarive, dhe kete pune ben, o do ta coj Poradecin te gjithe ne usa, o s'ben...lol
Bile, me ka thene nje shok qe eshte ne Worchester, 75% e shqiptareve ketu jane fshatare Korce, Pogradeci, qe na shohin ne Tiransve, sikur po i hame buken...lol
--- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...
---voudou.. ---
Postuar mė parė nga Xhuxhumaku
Eeee kshu m'kane thene dhe mua , qenkerka njeri korcar apo nga poradeci .. whatever dhe dihet pazari . Gjithe fshataret n'amerike . lol
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
dmth, qenka bo Lord vllai...Postuar mė parė nga PINK
Se per shpirt te babes, nuk puno...
--- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...
---voudou.. ---
boo ca tersi.i ka dal vjerres time ne tirane.eh me tha nusja por se besoja.thash po jo ska mundesi.kur ja qenka ne liste.hajt mo.le te vi i cik per qef ketej.
The good you do today;people will often forget tomorrow;do good anyway
Si sme doli iher kjo llotua muaCa ters o xot
![]()
B
Postuar mė parė nga FsHaTaRi
Nuk je i vetmi.Une i shkreti kam vite qe luaj me kete,po hic :(
Njerez pa fat thuj,kushedi kush na ka mallkuar :D
Feel the pump √
Postuar mė parė nga miki_al2001
Hahaha bo ca tersi ee, kaq e pabesueshme tu duk saqe se besove gruan..![]()
Nuk thu shiqir , se te kursevi ca dallare qe do ja hidhje aplikimet ti .Postuar mė parė nga miki_al2001
![]()
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Njė shqiptar qė se kishte idenė se ē'ėsht amerika e vėrtetė por jetonte nė iluzionet e tij tė fituara nga propaganda e kohės dhe fantazitė e tij posa arriti atje kėrkoj nga amerikanėt qė ti japin dukat (ari) pėr tė vazhduar jetėn e tij tė re dhe realizimin e ėndrrave!
Dhe kėshtu amerikanėt pasi e dėgjuan dhe shqyrtuan kėrkesėn e tij i dhanė njė kazmė (TĖRNAKOP - nė Kosovė) dhe i thanė: " Fillo e gropo se ndoshta e gjen dikur!"
Krijoni Kontakt