Close
Faqja 11 prej 16 FillimFillim ... 910111213 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 101 deri 110 prej 154
    Go Pistons Maska e ledio
    Anėtarėsuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    diku ne bote
    Postime
    625
    Qonka mbush elbasoni me Interista. haha
    Ashtu ju do partia * *
    /---- /
    *Friendship is the only cement that will ever hold the world together.
    *There is no such thing as no chance.
    *There's a better way to do it.......... find it
    *If you can dream it, you can do it
    *You haven't failed until you quit trying
    *Success doesn't came to you..........you go to it.

Brasil Pentacampeņn ! Maska e inter_forever
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Vendndodhja
    itali / modena
    Postime
    5,443
    Pershendetje gjithe tifozave te Interit !

28 ndeshje rradhazi pa njohur humbjen.....skuadra e vetme ne europe qe nuk eshte mundur as ne kampionat , as ne europe...I kemi marre xhuves 4 pike ne 2 ndeshjet e fundit ....
    Megjithate nuk duhet te krijojme iluzione ...jemi 13 pike larg vendit te pare dhe eshte shume e veshtire marrja e kampionatit ...Ne duhet te shofim Championsin , atje duhet te perqendrohemi....

Skuadra ka 2 ndeshje qe nuk peson gol...lajm i mire ky per lojen mbrojtese...
    DIGA e mesfushes CAMBIASSO me C.ZANNETIN , po mbyllin mire boshlleqet qe krijohen pas ...LIVORNO nje skuader plerash...ai Lucarelli lojtar degjenerat...Nderhyrjen ndaj Zanetit , sikur ta kish bere Matrix do e kishin fut ne burg...
    VIERI eshte kthyer ne forem...Ka loz bomb me Livornon...
    Ata qe thoshin se pa ADRIANON nuk fitohet , duhet te shofin ndeshjen me Livornon...ku nje ADRIANO jashte forme nuk pengoi nje Inter te kujdesshem te fitonte me lehtesi...

Me Sampdorian na pret nje ndeshje e veshtire... Eshte nje skuader shume e forte dhe ne forem per momentin .....
    Te lozim me kujdes ne mbrojtje si me Livornon dhe shpresojme qe Adriano te kthehet ne formen e tij ''normale'' ...padyshim qe golin e kemi te sigurt....

p.s
    Stormo kam pas probleme me PC ndaj nuk kam shkruar ....
    Si shume qef e keni ju bilansitat kete temen tone...Ju kam thene nderroni skuader ....mos u merrni me berlusken...
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura    
    Io non rubo il campionato e in serie B non sono mai stato..C'E SOLO L'InternAcionale !

www.trebit.com Maska e Xemlo
    Anėtarėsuar
    20-09-2004
    Postime
    460
    Kjo ka qene nje nga ndeshjet me te shemtuara qe une kam pare ndonjehere.Kisha kohe qe nuk shkoja ne stadium dhe si vit i ri thashe po shkoj ta shikoj atje.Nje Vieri qe s'ishte ne gjendje ti bente hije vetes se vet.Mu dukte sikur shikoja lojtare qe po luanin calcetto ne nje fushe njembedhjeteshe e te gjithe si budallej ke topi kush e kush i gjuante i pari.Ta mbaj mend.Shyqyr fitoi interi po, po sepse kishte livornon perpara, se me ate loje une se di ku po shkojme.Ej interist jam dhe une, vieri-n e cmoj per ca ka bere po s'eshte ne gjendje te mbaje hapin e skuadres.Luajtem me 10 veta, dhe ato 10 te tjeret u dukte sikur po luanin rregbi....Nejse, shpresoj qe ne ndeshjet e tjera te jete me mire

Brasil Pentacampeņn ! Maska e inter_forever
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Vendndodhja
    itali / modena
    Postime
    5,443
    Xemlo !
    Mos prit te shofesh spektakel nga Vieri , se nuk eshte Adriano . Vieri eshte i fuqishem ne lojen ne ajer dhe aty ben diferencen .Loz edhe si sponde per te hapur hapesira ne mbrojtje , sepse i rrine nga 2 mbrojtjesa nga pas kur eshte ne zone .Fatkeqesisht ke pare nje ndeshje ku Adriano nuk ishte ne forem , se ndryshe do kishe pare spektakel.

Te kujtoj qe ajo Livorno mori barazimin 2 - 2 me Milanin ne Milano . Nuk ka skuadra te lehta ne Itali .Fitore e merituar dhe e padiskutushme dje .
    Livorno gjuajti 1 here ne porte . Ne pjesen e dyte e kontrolluam lojen pa patur frike se mos na barazonin . Pas 1- 0 ne na interesonte nje loje me shume pasime dhe e merzitshme , se fitoren e kishim ne xhep .
    Kemi bere ndeshje spektakel sidomos ne fillim te kampioatit dhe merrnim vetem 1 pike...Ndaj keto fitore jashte fushe duhen marre me cdo kusht , edhe pse mund te mos besh spektakel , mjafton te fusesh golin....
    Io non rubo il campionato e in serie B non sono mai stato..C'E SOLO L'InternAcionale !

i/e larguar Maska e Vjosa
    Anėtarėsuar
    19-08-2002
    Vendndodhja
    athine
    Postime
    1,376
    Ku Jeni O Interista Qe Thate Per Crespon Qe Do Na Dali Kot Me Sa Po Duket Ju Interistet Sdini Te Mbani Lojtare Ka Te Drejte Vellai I Berluskonit Qe Tha Faleminderit Interit Qe Na Jep Lojtare Me Klas Boterore

Football Factory Maska e Moltisanti
    Anėtarėsuar
    22-11-2002
    Postime
    1,437
    Citim Postuar mė parė nga Vjosa
    Ku Jeni O Interista Qe Thate Per Crespon Qe Do Na Dali Kot Me Sa Po Duket Ju Interistet Sdini Te Mbani Lojtare Ka Te Drejte Vellai I Berluskonit Qe Tha Faleminderit Interit Qe Na Jep Lojtare Me Klas Boterore
    u zgjove ti .....lool

mirmjes i here para se te postosh ..

ferkoj pak syte ,se nuk shifet lojtari me dy tre ndeshje qe po shenon lool

hajt shnet

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-12-2004
    Postime
    1,681

forza inter

O Tit alidemsi un banoj-a te fusha dibronve te lagja di Jasharit besoj se e di ose me sakt ish fusha se tani sosht mo .
    Sa per interin nuk du me fol se jam i zhgenjyer por prap shpresoj se nje dit do lulezoje.

te fala komshiu

Football Factory Maska e Moltisanti
    Anėtarėsuar
    22-11-2002
    Postime
    1,437
    Citim Postuar mė parė nga dardajan
    O Tit alidemsi un banoj-a te fusha dibronve te lagja di Jasharit besoj se e di ose me sakt ish fusha se tani sosht mo .
    Sa per interin nuk du me fol se jam i zhgenjyer por prap shpresoj se nje dit do lulezoje.

te fala komshiu
    Pershendetje komshio

Te zhgenjyer jena gjithe plako ,po tashi per ne qe e kena ngjak futbollin ,gjoja e vetme qe na ka ngel ,jan shpresat qe nji dite do kthehemi ashu sic e kena zakon ,dmth me fitore e kupa bashke !!!

Gjithsesi ti arrijme ato do pak pune !!!

PS. NQF se je ne alidem mi bo tfala lagjes ,se u bo kohe qe kom dal ,smaj men edhe shpin ku e kom.. lool j/k

shnet plako

Go Pistons Maska e ledio
    Anėtarėsuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    diku ne bote
    Postime
    625
    Inter 3 - 2 Sampadoria

What a come back by Inter.
    Kur kishin ngelur edhe 3 min nga koha e rregullt Martinis shenon. Vieri dhe Rekoba shenojne ne kohen shtese.

Go Inter.
    *Friendship is the only cement that will ever hold the world together.
    *There is no such thing as no chance.
    *There's a better way to do it.......... find it
    *If you can dream it, you can do it
    *You haven't failed until you quit trying
    *Success doesn't came to you..........you go to it.

Rising Star and Legend Maska e Davius
    Anėtarėsuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    Hi...

Te them te drejten nuk u kam besuar syve kur kam pare rezultatin 3-2 ne te mire te Interit, shihja ndeshjen dhe ariti kah minutat e 87 dhe dola te pije nje kaffe se ashtu me kishte humbur ca tiketa ne bast dhe kur njeri me thot ej Interi fitoj, jo bre i them mos u tall me mua une tash sapo dola nga shpija dhe lash me rezultat 0:2, jo tha ka fitu por perseri nuk e besoja dhe u kyca ne internet dhe kur pashe rezultatin vertet nuk ju besoja syve, si do qe te jete eshte mire ky rezultat per ekipin e Mancinit sepse shume jane munduar...

urime Edi, eshte hera e pare qe Interit i ndihmon fati...
    My silence doesn't mean I am gone!

Faqja 11 prej 16 FillimFillim ... 910111213 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •