Qonka mbush elbasoni me Interista. haha
Ashtu ju do partia * *
/---- /
Qonka mbush elbasoni me Interista. haha
Ashtu ju do partia * *
/---- /
*Friendship is the only cement that will ever hold the world together.
*There is no such thing as no chance.
*There's a better way to do it.......... find it
*If you can dream it, you can do it
*You haven't failed until you quit trying
*Success doesn't came to you..........you go to it.
Pershendetje gjithe tifozave te Interit !
28 ndeshje rradhazi pa njohur humbjen.....skuadra e vetme ne europe qe nuk eshte mundur as ne kampionat , as ne europe...I kemi marre xhuves 4 pike ne 2 ndeshjet e fundit ....
Megjithate nuk duhet te krijojme iluzione ...jemi 13 pike larg vendit te pare dhe eshte shume e veshtire marrja e kampionatit ...Ne duhet te shofim Championsin , atje duhet te perqendrohemi....
Skuadra ka 2 ndeshje qe nuk peson gol...lajm i mire ky per lojen mbrojtese...
DIGA e mesfushes CAMBIASSO me C.ZANNETIN , po mbyllin mire boshlleqet qe krijohen pas ...LIVORNO nje skuader plerash...ai Lucarelli lojtar degjenerat...Nderhyrjen ndaj Zanetit , sikur ta kish bere Matrix do e kishin fut ne burg...
VIERI eshte kthyer ne forem...Ka loz bomb me Livornon...
Ata qe thoshin se pa ADRIANON nuk fitohet , duhet te shofin ndeshjen me Livornon...ku nje ADRIANO jashte forme nuk pengoi nje Inter te kujdesshem te fitonte me lehtesi...
Me Sampdorian na pret nje ndeshje e veshtire... Eshte nje skuader shume e forte dhe ne forem per momentin .....
Te lozim me kujdes ne mbrojtje si me Livornon dhe shpresojme qe Adriano te kthehet ne formen e tij ''normale'' ...padyshim qe golin e kemi te sigurt....
p.s
Stormo kam pas probleme me PC ndaj nuk kam shkruar ....
Si shume qef e keni ju bilansitat kete temen tone...Ju kam thene nderroni skuader ....mos u merrni me berlusken...
Io non rubo il campionato e in serie B non sono mai stato..C'E SOLO L'InternAcionale !
Kjo ka qene nje nga ndeshjet me te shemtuara qe une kam pare ndonjehere.Kisha kohe qe nuk shkoja ne stadium dhe si vit i ri thashe po shkoj ta shikoj atje.Nje Vieri qe s'ishte ne gjendje ti bente hije vetes se vet.Mu dukte sikur shikoja lojtare qe po luanin calcetto ne nje fushe njembedhjeteshe e te gjithe si budallej ke topi kush e kush i gjuante i pari.Ta mbaj mend.Shyqyr fitoi interi po, po sepse kishte livornon perpara, se me ate loje une se di ku po shkojme.Ej interist jam dhe une, vieri-n e cmoj per ca ka bere po s'eshte ne gjendje te mbaje hapin e skuadres.Luajtem me 10 veta, dhe ato 10 te tjeret u dukte sikur po luanin rregbi....Nejse, shpresoj qe ne ndeshjet e tjera te jete me mire
Xemlo !
Mos prit te shofesh spektakel nga Vieri , se nuk eshte Adriano . Vieri eshte i fuqishem ne lojen ne ajer dhe aty ben diferencen .Loz edhe si sponde per te hapur hapesira ne mbrojtje , sepse i rrine nga 2 mbrojtjesa nga pas kur eshte ne zone .Fatkeqesisht ke pare nje ndeshje ku Adriano nuk ishte ne forem , se ndryshe do kishe pare spektakel.
Te kujtoj qe ajo Livorno mori barazimin 2 - 2 me Milanin ne Milano . Nuk ka skuadra te lehta ne Itali .Fitore e merituar dhe e padiskutushme dje .
Livorno gjuajti 1 here ne porte . Ne pjesen e dyte e kontrolluam lojen pa patur frike se mos na barazonin . Pas 1- 0 ne na interesonte nje loje me shume pasime dhe e merzitshme , se fitoren e kishim ne xhep .
Kemi bere ndeshje spektakel sidomos ne fillim te kampioatit dhe merrnim vetem 1 pike...Ndaj keto fitore jashte fushe duhen marre me cdo kusht , edhe pse mund te mos besh spektakel , mjafton te fusesh golin....
Io non rubo il campionato e in serie B non sono mai stato..C'E SOLO L'InternAcionale !
Ku Jeni O Interista Qe Thate Per Crespon Qe Do Na Dali Kot Me Sa Po Duket Ju Interistet Sdini Te Mbani Lojtare Ka Te Drejte Vellai I Berluskonit Qe Tha Faleminderit Interit Qe Na Jep Lojtare Me Klas Boterore
u zgjove ti .....loolPostuar mė parė nga Vjosa
![]()
mirmjes i here para se te postosh ..
ferkoj pak syte ,se nuk shifet lojtari me dy tre ndeshje qe po shenon lool![]()
hajt shnet
O Tit alidemsi un banoj-a te fusha dibronve te lagja di Jasharit besoj se e di ose me sakt ish fusha se tani sosht mo .
Sa per interin nuk du me fol se jam i zhgenjyer por prap shpresoj se nje dit do lulezoje.
te fala komshiu
Pershendetje komshioPostuar mė parė nga dardajan
Te zhgenjyer jena gjithe plako ,po tashi per ne qe e kena ngjak futbollin ,gjoja e vetme qe na ka ngel ,jan shpresat qe nji dite do kthehemi ashu sic e kena zakon ,dmth me fitore e kupa bashke !!!
Gjithsesi ti arrijme ato do pak pune !!!
PS. NQF se je ne alidem mi bo tfala lagjes ,se u bo kohe qe kom dal ,smaj men edhe shpin ku e kom.. lool j/k![]()
shnet plako
Inter 3 - 2 Sampadoria
What a come back by Inter.
Kur kishin ngelur edhe 3 min nga koha e rregullt Martinis shenon. Vieri dhe Rekoba shenojne ne kohen shtese.
Go Inter.
*Friendship is the only cement that will ever hold the world together.
*There is no such thing as no chance.
*There's a better way to do it.......... find it
*If you can dream it, you can do it
*You haven't failed until you quit trying
*Success doesn't came to you..........you go to it.
Hi...
Te them te drejten nuk u kam besuar syve kur kam pare rezultatin 3-2 ne te mire te Interit, shihja ndeshjen dhe ariti kah minutat e 87 dhe dola te pije nje kaffe se ashtu me kishte humbur ca tiketa ne bast dhe kur njeri me thot ej Interi fitoj, jo bre i them mos u tall me mua une tash sapo dola nga shpija dhe lash me rezultat 0:2, jo tha ka fitu por perseri nuk e besoja dhe u kyca ne internet dhe kur pashe rezultatin vertet nuk ju besoja syve, si do qe te jete eshte mire ky rezultat per ekipin e Mancinit sepse shume jane munduar...
urime Edi, eshte hera e pare qe Interit i ndihmon fati...
My silence doesn't mean I am gone!
Krijoni Kontakt