Postuar mė parė nga Veshtrusja
![]()
![]()
![]()
Falemnderit!
Postuar mė parė nga Veshtrusja
![]()
![]()
![]()
Falemnderit!
We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.
Postuar mė parė nga StormAngel
ska gje yvo
Thone se kur dehet njeriu i tregon te gjitha,mua me duhet te them qe kane ndoshta te drejte.I tregova te gjitha.Edhe per dhurate,morra nje "Goodbye" te hidhur.Kjo bote asnjehere nuk do kuptohet nga une,por per te paren here,ngrita duar per ta kuptuar.Thjeshte nuk me intereson se si funksionon bota dhe njerezit ne te,nuk me intereson!
hej storm, mos t'u kthye ne nje PO te madhe ajo goodbye e ca diteve me pare. vajza ne foto eshte ajo qe te beri te te interesoje bota?
me behet qejfi nese eshte keshtu, kalofshi mire!
cdo gje kalon, por sa e dhimbshme eshte ne momentin qe e perjeton
Cdo po e imja pas nje kohe shendrohet ne nje jo edhe me te madhe.
Jam mesuar me kete,dhe edhe pse me mrrolet fytyra,ndjehem i njejte.Do vije dita kur s`do te ndjej asgje,e di.Edhe per kete nuk merzitem.Me ka mesuar koha te jetoj sipas rregullave...rregullave te cilat te tjere i caktojne e une duhet t`i zbatoj.
Nuk dua,por...
Keshtu e ka jeta e nje njeriu,i lindur rob per te vdekur rob i lire.
Ndjehem si mysafir ne boten time,kinse dikush me ka sjelle mua ne kete bote,ka paguar nje bilet...dhe shef aktrimin qe une bej neper ditet qe me kalojne prane.
E ka jeta kete,te meson ne shume gjera dhe me kryesorja prej tyre te meson per dyshimin.Sic ka thene edhe nje njeri i madh para meje: Dyshoj ne gjithcka pervec se ne ekzistimin e dyshimit.Edhe une dyshoj,e me shume nga te gjitha dyshoj ne vete dhe ne aftesite e mia.Nje dite me duket se jam zoti i botes time,ndersa ne diten tjeter me shemben te gjitha kullat dhe te gjithe ushtaret me ikin dhe me lejne te vetem ne fushebetejen me jeten.Si zakonisht,humbas kete lufte.
Por,mengjesi vjen...zgjohem,dhe filloj luften tjeter.
NUK DOREZOHEM!
12-12-04
Dite e shtune.
Nuk e di,por kjo dite eshte e fiksume si dita me e mire e javes per mua.Isha ne nje manifestim ditelindjeje ne nje diskoteke ne Gostivar.Ne fakt ishte dublo ditelindje kjo.Dy nga shoket e mi kane ditelindjen ne nje dite.Fantastike ishte edhe atmosfera poashtu edhe muzika.Kishim mysafire sonte Eneda Tarifen...kendoi nje balade te mrekullueshme o zot.
Sidoqofte,jam i lodhur dhe nuk me dalin fjalet nga tastieri kollaj,me duhet energji dhe me duhet te shkoj te flej.
Neser eshte e diel dhe bezdi si zakonisht...do ngelem duke kujtuar naten e sotme.
Cdo te mire
Stormi
Lamtumirė
Largohem.Qėndro tek fundi i krevatit dhe kur tė lexosh kėtė qeshu...qesh!
Mė duhet tė shkoj...ashtu duhet,jo se dua,ėshtė mė mirė pėr tė dy.
Do tė mė kuptosh pas disa vitesh,edhe do mė falenderosh pėr kėtė qė kam bė.
Ēdoherė do kujtoj mėngjeset e kaluara me ty,momentet kur i ndanim tė mirat edhe tė kėqijat bashkė...ēdoherė do ngelesh nė mendjen time...Por tani
Mė duhet tė ik.
I thash vetes do shkruaj shumė kėtė herė,po si fatlum qė janė asnjėherė nuk mė dalin planet tamam ashtu si dua unė.Nejse,nuk e kam fajin unė.E ka fajin dikush tjetėr.Sa pėr shkrimin,thash do shkruaj se mbrėmė tėrė natėn kam menduar se ēdo shkruaj edhe sa i bukur do jetė shkrimi....ahhh.Sėrish plan.Sėrish mosrealizim.
Mė humbi ajo dėshira pėr tė shkruar dikund rreth ardhjes time para kompjutorit dhe meditimit qė bėra.S`kanė faj ata qė thonė,ai qė mendon shumė nuk e ka nė terezi.Sidodoqoftė,edhe pak tė shkruash ka ndonjė efekt tė vetin.Sė paku shpraz ndjenjėn e momentumit...atė qė ke brenda,atė qė tė brengos.
Prap mė ikėn idetė nėpėr labirintin e quajtur kokė.
Njė person njėherė ka thėnė:"Personaliteti mundet tė hap dyer,por vetėm karakteri i mban ato dyer tė hapura."
Tek unė.dyert pėrplasen!
Vėrdallė pash kėtė:
"When you have given nothing, ask for nothing. "
Albanian Proverb
Nuk e di vėrtetėsinė e kėsaj thėnie,mirėpo mė mbushi shpirtin plot vet fakti qė lexova dikund njė thėnien tonė.
"Po bien tri dahire moj nanooooooooo"
Kėngė e bukur kjo.Mė shkoi huq njė tekst i tėrė qė sapo shkrova.
God hates me! loool
Ēdoherė falja gabimet armiqėve tuaj,asgjė nuk i hidhėron mė shumė se kjo.
Tė kesh armik nė jetė tė bėn tė ndjehesh i gjallė se pa armiq dhe pa njerėz qė do tė kundėrshtojnė,jeta nuk do kishte lezetin qė ka.
Fundi i fundit,ca persona armiqėsinė ndaj njerėzve tjerė e kanė kthyer nė profesion,edhe atė nė profesion profitabil.
Duhet tė vazhdojmė tė luftojmė margjinat e konformitetit,duke kaluar ēdo ekstrem nė qoftė se dėshirojmė tė tregojmė se vlejmė diēka.
Bota i ka 6 miliardė e tepėr persona,tė gjithė janė tė njejtė,vetėm personat jashtė margjinave janė personalitete markante,personalitet qė do na ngelin ēdoherė nė kujtim.Po ashtu vlen tė pėrmendet se ndoshta 90% e kėtyre personave kanė pasur shumė shumė armiq.
Lufta e njeriut me jetėn e tij zgjat deri nė frymėmarjen e fundit.
Balansi mė i mirė qė mund tė arish nė jetė ėshtė tė njohish dhe aprovosh fuqitė brenda teje dhe ato pėrreth teje.
Krijoni Kontakt