Close
Faqja 5 prej 8 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 79

Tema: Une dhe une

!Welcome! Maska e StormAngel
    Anėtarėsuar
    05-02-2003
    Vendndodhja
    Zurich, Switzerland
    Postime
    6,846
    Fitimi pa risk ėshtė si triumf pa ndjenjėn e krenarisė.

Shko nė mėnyre konfidenēiale nė rrugėt e jetės.Jetoje jetėn qė ke imagjinuar.

Familja ndėrrohet,por nuk humbet.Ne duhet t`i japim kufij tė rinj mendimeve pėr tė,tė shofim metaforat e reja.

Besoj se ėshtė e mundshme tė krijosh,vetėm duke shkruar njė fjalė apo pikturuar njė pikturė.
    We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.

Anėtarėsuar
    05-02-2003
    Vendndodhja
    Zurich, Switzerland
    Postime
    6,846
    Rruga e njeriut ėshtė shpesh herė e ēuditshme.Kėrkojmė ndonjėherė atė qė nuk e gjejmė dot,duke patur nė duar diēka shumė tė vlefshme.
    Tė dish tė vendosish pėr mė tė mirėn don tė thotė ndonjėherė tė bėsh edhe sakrificė.Nė fakt,sakrificat janė pjesė pėrbėrėse tė jetės,simptomatika e tė cilave ndonjėherė shfaqet si zhgėnjim,mirėpo fundi tregon se a ka vlerė tė sakrifikosh apo jo.
    ...Nė pritje tė fundit Stormi

Anėtarėsuar
    05-02-2003
    Vendndodhja
    Zurich, Switzerland
    Postime
    6,846
    Asnjėherė nuk do ndjehem i vetmuar pėrderisa tė kam ty,si ajo kėnga njė grimcė ti e njė grimcė unė.Duke dhėnė njė unė e njė ty do bėjmė njė sferė perfekte tonėn.Vend ku do ketė gjithēka qė duam.
    Njė ditė tjetėr qė kaloi,njė e diel pėrplot me shi,kur kėmbėt mu lagėn duke ecur rrugėve...mirėpo arrita qėllimin,ja ku jam para kompjutorit dhe tė shkruaj ty.
    A nuk ėshtė kjo arsye e mjaftueshme qė tė ndjehem mirė? PO!
    Ndonjėherė duhet aq pak tė ndjehesh mirė,njėlloj si duhet pak tė ndjehesh keq.
    Ėshtė e thjeshtė nė fakt,mėsohu tė pranosh dhe akceptosh tė mirėn dhe tė keqen bashkė dhe gjithēka do jetė nė rregull.

Anėtarėsuar
    05-02-2003
    Vendndodhja
    Zurich, Switzerland
    Postime
    6,846
    Bylyzyk nė dorė,bylyzyk nė dorė,ku je ti ori vetull hollė?
    Edhe njė natė tjetėr qė kalon...edhe 4 netė tė tjera deri nė Vitin e Ri.
    Ju do shkoni dikund? Unė mė duket se jo.Do projektohem dikund larg e me trup do jem kėtu,kėtu ku nuk dua tė jem.Sa keq.E sa mirė!

Anėtarėsuar
    05-02-2003
    Vendndodhja
    Zurich, Switzerland
    Postime
    6,846
    Edhe njė vit tjetėr kaloi dhe pėr njė vit jemi mė pleq,por nqs ky vit qė kaloi solli sado pak gėzim,jam i qetė.
    Qofshi tė gėzuar gjithmonė edhe Urime Vitin e Ri 2005

Anėtarėsuar
    05-02-2003
    Vendndodhja
    Zurich, Switzerland
    Postime
    6,846
    Mėngjes,sapo u zgjova.Ende sytė i kam tė mbyllur,mė fle zemra si thotė populli.
    Kur isha mė i ri nuk mė treguan se po pate obligime zgjohesh vet nga gjumi edhe kur nuk e bėn orėn.
    Mbaroi koha kur flija sa doja.Iku!

Anėtarėsuar
    05-02-2003
    Vendndodhja
    Zurich, Switzerland
    Postime
    6,846
    15-1-2005

Ti mė le.Natė e qetė mbi qytetin tim,e ti je aq larg.Aq larg...sa qė tė harova shijen!
    Nuk desha tė zgjohem sot.Nuk desha.
    Mbase nuk parashikoja kėtė dhimbje,nuk mendoja se kaq rėndė do jetė.

Anėtarėsuar
    05-02-2003
    Vendndodhja
    Zurich, Switzerland
    Postime
    6,846
    Si njė fund i kthjellėt,si njė lot nė sy tė njė fėmiu,ndjehem i pastėr por diēka nga brenda mė mundon,sikur ndonnjė zė nė trurin tim mė thotė tė ndalem.
    Gjithēka ka fundin e vet mė kanė thėnė,e dija kėtė,po si nuk u ndal njėri tė mė thotė se ky fund qenka mė i hidhur se zeheri.Si nuk ka qejf bota tė tė shoh me kėmishė tė bardhė.Ehhh,bota! E marrtė dreqi botėn.
    Unė kam botėn time,botėn ku pėrplasem e ngrihem pėr ēdo ditė me fytyrat e maskat e njerėzve qė qeshin me mua,qė mendojne se mund tė mė marrin atė qė mė takon mua.Si nuk arita dot tė bindi dikend pėr atė qė ndjej,sė paku edhe vetveten,tė mundem tė ndalem para egos time edhe tė them se-Unė ndjej.
    Sa i shprazur qė jam,sa keq mė vjen pėr veten....dhe,kėtu e kuptova,njeriu i vetėm qė do kujdeset pėr mua jam unė vet.Askush tjetėr,askund tjetėr.
    Unė pėrballė botės sė egėr qė pėrbin gjithēka qė nuk ėshtė e fortė tė mbijeton nė rrugėt e saj.Njė botė bardhė e zi me ngjyra,njė botė e reme...botė e pistė.
    Njė botė koti.

Anėtarėsuar
    05-02-2003
    Vendndodhja
    Zurich, Switzerland
    Postime
    6,846
    26-01-2005

Njė pikė loti ra mbi kėmishėn time,si paralajmėrim pėr breshėrin qė po pėrgatiseshte tė zaptoj edhe atė pak diell qė kisha.Si njė letėr e bardhė qė isha,ti shkrove mbi mua dėshirat tuaja,shkrove ėndėrat tuaja,e mua nė ēdo sekond qė po kalonte mė dhembte fakti qė tė kam aq larg.Mirėpo kisha diellin afėr,diellin qė mė mbante me mendje e me zemėr tek ty,aq larg...mirėpo edhe aq pranė.
    Nėqoftėse vetėm pėr sonte ndjej kėtė dhimbje dhe me kėtė i jap fund mallkimit tim 22 vjeēar le tė mė dhemb,le tė mė dhemb se dua tė ndjej ēdo pikė emocioni qė kam nė trup,sepse e di qė nga sot do ndjej mė ndryshe,do shof mė ndryshe.
    Sytė e tu nuk do jenė mė sytė e mi,zemra yte do i takoj dikujt tjetėr,dikujt qė e meriton atė.Le tė mė dhemb aq shumė sa njė ditė edhe ti ta kuptosh kėtė dhimbjen time dhe tė ndalesh edhe pėr 5 sekonda tė mendosh pėr mua.
    Fjalėt janė tė tepėrta,mirėpo janė e vetmja armė qė kam tani pėr tani dhe mundohem me fjalė tė pėrmbys dhimbjen qė mė kaplon kėtė trup qė kam.
    Unė ky jam e ky do ngelem,shumė i afėrt me sendet qė duhet mbajtur larg...gjithmonė contra mendimeve qė kam.Gjithmonė vetėm.
    Ja edhe dimri i ftohtė sė fundi tregoi dhėmbėt e tij,mė mbuloi me njė ftohtėsi qė rallė herė kam ndjerė,me njė lumenj fjalėsh qė shpresoja se asnjėherė nuk do i ndėgjoj,por jam i sigurtė qė dimri nuk e ka fajin.E kam fajin unė dhe vetėm unė.
    Nuk e di se si tė tė them lamtumirė,nuk kam forcė pėr kėtė,dhe pėr atė shkak do iki i qetė,hap pas hapi...duke i shėndruar dimri nė kocka akulli lotėt qė mė pikojnė ndėr sy.Lot tė ftohta tė lamtumirės.
    Nuk di mė,humba...si njė lojė e gjatė shahu.Duke bė njė gabim tė vogėl humba lojėn e madhe.Do vazhdoj tė jetoj...i thyer.Sot,neseėr e ēdo mėngjes qė do zgjohem pa duart tua qė do mė pėrqafojnė.
    Si sot ditė e muaj mė parė flisnim pėr dashuri e lumturi,e si sot e ditė mė vonė do flasim pėr urrejtje e pikėllim.
    Bardhė e zi,si tablla e shahut.
    Nė mendje gjithmonė afėr,ndėrsa me trup,shumė shumė larg.
    Mė theve! Si copė akulli...i pėrmbysur mbi borėn e bardhė.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga StormAngel : 27-01-2005 mė 01:00

...........
    Anėtarėsuar
    24-12-2002
    Vendndodhja
    home
    Postime
    678
    Ksaj te fundit ke harruar ti shenosh daten, se mos harrosh diten Mirsad!!!
    What we do does not define who we are. What defines who we are, is how we rise when we fall!!

Faqja 5 prej 8 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •