Close
Faqja 3 prej 8 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 79

Tema: Une dhe une

!Welcome! Maska e StormAngel
    Anėtarėsuar
    05-02-2003
    Vendndodhja
    Zurich, Switzerland
    Postime
    6,846
    Mu duke si piktoret qe kerkojne muzen e tyre per te pikturuar,njashtu edhe ca poete kerkojne muzen per te shkruar.
    Ftesa ishte nga zemra,por nuk e di se si e ke kuptuar.
    Me zor nuk mund te te shtyej te shkruash as ty e as nje tjeter,por nqs te vlen dicka:
    FLOWER TE LUTEM SHKRUAJ!!!
    We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.

gjithmone e me larg
    Anėtarėsuar
    22-10-2004
    Vendndodhja
    tirana
    Postime
    572
    thnx stormy!
    C'te shkruash valle! ngrihesh ne mengjes e mendon nje dite e re... ndoshta dicka e re, ndoshta emocione te reja...por asgje. po ajo monotoni, po ajo rrokullisje ditesh ne honin e erret te nates. megjithate cuditerisht ndjehem e mesuar me tere kete, thua eshte bere pjese e imja? thua indiferentizmi per cka ndodh rreth meje e me mua ta kete zene vendin e pesimizmit qe me karakterizonte me pare. s'di cila eshte me mire. mundohemi gjithmone te gjejme menyra qe ta ruajme veten nga trysnia e jetes, ndoshta indiferentizmi eshte pikerisht nje e tille.
    ndoshta heren tjeter do jem me mire me fjalet dhe imagjinaten qe te shkruaj dicka me cilesore.
    nite stormy
    cdo gje kalon, por sa e dhimbshme eshte ne momentin qe e perjeton

Anėtarėsuar
    05-02-2003
    Vendndodhja
    Zurich, Switzerland
    Postime
    6,846
    Paj kshu,
    Njeriu shkruan edhe kur don edhe kur nuk don.
    Jo cdohere ate qe shkruajme kuptohet nga te tjerete,bile ka edhe raste kur neve vete nuk e kuptojme se cka kemi shkruajtur.
    Eshte habitese qe dita dites i ngjan si 5 gishtat e dores dmth nuk i ngjan hic.
    Une dje kisha dite te merzitshme,plot obligime dhe perplot levizje.
    Dita e sotme eshte pak me ndryshe,eshte e premte dhe e kam te drejten absolute te dali jashte,te argetohem e te bej ate cka dua.
    Neser,te shtunen do bej dicka tjeter qe aspak nuk do i ngjason kesaj dite e keshtu me rradhe ne ditet tjera.
    Jeta eshte e vetmja gje qe nuk ka manual perdorimi dhe cdo dite mesojme dhe ne te njejten kohe jetojme,ashtu duhet.Eshte ligj i pashkruar qe pa marre parasysh se si ndjehesh te jetosh.
    Me fteket dicka shume interesante tani:
    Ne nje film kam pa nje skene te ketille si debata jone...
    Nje goce i shkruajti nje djali ne nje flete te bardhe vetem ca fjale...fjale qe do ta cojne ate te ndjehet me mire.
    Ishin shkronjat e emrit te tij,te cilet duheshte t`i perseris tre here.
    Nejse,ironikja eshte se edhe une e perdora kete metode,normal,kur ndjehesha i cik i zbrazur ne ndjenja...ashtu kot.
    Ndoshta edhe per ty do funskionoj,permend emrin tend 3 here dhe do te kthehet veterespekti dhe buzeqeshja ne fytyre.
    Jeta eshte e bukur ne fund te fundit dhe njehere jepet.
    Jeto ashtu si don,dhe mos harxho kohen ne pyetje qe nuk ua gjen dot pergjigjen.
    Vetem jeto.
    Sinqerisht i yti,

Stormi

Anėtarėsuar
    05-02-2003
    Vendndodhja
    Zurich, Switzerland
    Postime
    6,846
    E shtune
    27.11.2004

Jam i cik i dehur dhe mezi shkruaj,po nejse.
    Isha ne festim te dites se flamurit me shoket,feste e cila do vazhdoj edhe neser edhe pasneser.
    U zgjova pak si vone sot,nga ora 1 dhe shkova te thirr shoket.Organizoheshte nje party ne hallen sportive te gjimnazit ku kam mesuar.
    Ca kengetare dhe shoku im leshonte muzike (dj demek)
    Nejse,kam fjalen qe na ka ngelur nje tradite e mire festimi i ngritjes se flamurit kombetar,me pelqen kjo.
    U be cka u be,dhe ika pastaj nga shtepia.Isha i lodhur...Nuk me luheshte me.
    Pushova pak dhe u zgjova nga ora 20:00 dhe me besoni ose jo,serish ne party kete radhe e organizuar ne diskoteke.
    Aq i lodhur sa jam prej kercimit dhe alkoholit saqe nuk mbaj veten dot,me duken se do bie dikund ne cdo moment.
    Neser serish do jete kshu,babi eshte i thirrur ne manifestimin kryesor dhe me duhet mua patjeter te shkoj me te.
    Of of
    Ahhh mos harroj
    Te gjitha Shqiptareve anekend botes
    URIME FESTEN E FLAMURIT!!!!

Stormi

Anėtarėsuar
    05-02-2003
    Vendndodhja
    Zurich, Switzerland
    Postime
    6,846
    Tingujt me ledhatojne veshin,me te vertete instrumentalet jane pjesa me e mire e muzikes.Ndjehesh i lire,i qete...mbyllesh ne vete dhe vetem ndegjon,mire ne rastin tim edhe shkruan.
    Tem dere dem,vetem ritme e ritme...sa bukur,sa qete.Andej i cik gitare me ze melankolik,qe te kujton ndonje dashuri te humbur apo te kujton ndonje moment kur ke qene prane nje druri me dashnoren edhe kur i ke thene se do jesh pergjithmone me te,por jeta te ka sjellur edhe shume e shume raste te ketilla,shyqyr zotit qe kemi nderruar drurin.
    Eshte rende te gjesh veten,sidomos nese nuk e din se cka kerkon nga vetja,nese bile edhe pak humbasish nga rruga qe ke menduar qe duhet vazhduar,fjalen e kam se,njeriu eshte si nje lule...e forte ne raste,mirepo edhe teper e lekundshme.
    Pas vitesh kupton dy sende,apo nje thene me drejte: a vlen dicka,apo nuk vlen gje.Sinqerisht thene,me pelqen vetja te jem tek pjesa e pare.
    Tek njerezit e gezuar kushtimisht thene,se gezimi eshte gjeja me relative ne kete bote,aq shpesh duket se vjen e shkon sa qe harron edhe kur ke qene i gezuar.
    Ku je ti ne mengjes? Ku jam une ne darke? Ku ke qene ne dreke?
    Te gjithe levizim ne orbitat tona te ditura,vec se mundohemi te luftojme me labirintin e krijuar qysh me pare.
    E dime se tek cila shkolle do shkojme,e dime se tek cila veture do nga ngelin syte.
    Neve njerezit jemi te cuditshem,asnjehere pershembull nuk mund te behemi teper spontane dhe te mbarojme ne bankat e ndonje shkolle tjeter.
    Jemi te fiksuar,me detyra te caktuara,me ato qe na thote truri
    JEMI ROBOTA!!!!

Anėtarėsuar
    05-02-2003
    Vendndodhja
    Zurich, Switzerland
    Postime
    6,846
    03-12-04

Thone se kur dehet njeriu i tregon te gjitha,mua me duhet te them qe kane ndoshta te drejte.I tregova te gjitha.Edhe per dhurate,morra nje "Goodbye" te hidhur.Kjo bote asnjehere nuk do kuptohet nga une,por per te paren here,ngrita duar per ta kuptuar.Thjeshte nuk me intereson se si funksionon bota dhe njerezit ne te,nuk me intereson!
    Te jesh i vetem eshte gjeja me e mire qe mund te te ndodh,nejse te pakten per mua.Une kur jam i vetem ndjehem me i fuqishem,me i ditur,me i pasur.Ndoshta sepse nuk kam njerez afer meje te me kundershtojne ne keto qe kam thene me larte,ndoshta per shkak se me pelqejne ato te cilat i them.Nuk e di.
    Eshte puna se nje dite te iku ters nejse,po u bene dy,u bene tre dhe vazhdojne te ikin ters ditet dhe rrin e habitesh se a ka ndonje dite qe do te te nisin punet nga e mbara apo....
    Sidoqofte,nuk dua t`ju lodh shume,jane problemet e mia keto,por ndjehem sikur dua t`i shpalos dhe t`i shkruaj dikund keta.
    Kaq,nuk di cka te them.Me eshte be bajat gjithcka,me duhet nje pushim.
    Nje pushim i gjaateeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
    Heh,jam njeri e mendoj per veten se jam kush e di se cka.Nuk gjej vendin tim askund.Kudo qe te shkoj,gaboj! Aq shpejte me humbasin shpresat sa qe mendoj se asnjehere i kam patur.Me duket se cdo dite fundosem shume e me shume ne oqeanin e dhimbjes dhe vetemjerimit,dhe qe eshte me tragjikja nuk ndermar asnje hap per te permisuar kete gjendje ne te cilen jam.Te them te drejten as qe dua te permiresoj dicka.Me pelqen te shof veten te turperuar,te zhgenjyer,te pafat dhe ne fund te fundit nuk dua asgje tjeter pervec kesaj.
    Do kete me siguri dite kur do jem i gezuar,dite ne te cilat do qesh,por jane te kota.
    Me mbyll nje arome e se zezes,dicka e keqe qe me deshiron...qe eshte e dashuruar me mua dhe qe don te ngel me mua deri ne fund.

gjithmone e me larg
    Anėtarėsuar
    22-10-2004
    Vendndodhja
    tirana
    Postime
    572
    pershedetje storm!
    cuditerisht shoh qe pak a shume kemi te njejten gjendje shpirterore. edhe une keshtu lloj pesimizmi kam si tendin, qe fundosem deri ne fund dhe me pelqen e nuk bej asgje per te dale, ndoshta as qe dua te dal. kjo nuk besoj se vjen nga nje zhgenjim i rastit pasi e dime mire qe do e kalojme edhe ate si cdo gje tjeter, por gjithe kjo vjen nga pesimizmi per perfundimin tone-e dime te gjithe c'fund kane njerzit, c'fund kane gjerat qe ne vleresojme, cmojme apo dashurojme... gjithcka ne fund te fundit eshte kot, gjithcka vdes... ne na ngelet vetem perjetimi i ndjenjave dhe pikerisht i dhimbjeve (kujtimi i lumturise s'eshte vec nje dhimbje, ndersa kujtimi i nje dhimbje eshte gjithmone nje dhimbje-Byron) ndoshta prandaj duam sa me shume dhimbje qe shpirti yne te kete c'te ndjeje, te kete c'ta pasuroje. vetmia te ndihmon; sic thote edhe shopenhauri, shpirtrat e medhenj jane gjithmone te vetmuar. Mjerani gjen aty gjithe mjerimin e vet, shpirtngrituri gjithe madheshtine e tij.
    cdo gje kalon, por sa e dhimbshme eshte ne momentin qe e perjeton

Anėtarėsuar
    05-02-2003
    Vendndodhja
    Zurich, Switzerland
    Postime
    6,846
    Vetmia eshte shoku me i mire i njeriut!

Anėtarėsuar
    05-02-2003
    Vendndodhja
    Zurich, Switzerland
    Postime
    6,846
    Ftohte...Vesha xhaketen se do ngrij nga te ftohtet.
    Ashtu edhe ndjehem perbrenda,jo i ftohur por si ne gjendje te eres se lehte qe fryen.As qe ndjej dashuri,as qe ndjej urrejtje...ne fakt nuk ndjej asgje.
    Me kujtohen fotot qe kam be kur kam qene i vogel dhe koha qe ka ndryshuar prej atehere deri tani.
    I them vetes se do kisha dashur gjithmone te jem i vogel,mos kem fare probleme...te jesh gjithmone i gezuar dhe i lumtur dhe kur dicka nuk te shkon per dore vetem qan dhe puffff te plotesohen te gjitha deshirat.lol
    Ah,sa me merr malli per ate bicikleten me tre rrota,bicikleta ime me e dashur ka qene.Me conte babi tek parku i qytetit me biciklete edhe ai lexonte gazete e une mesohesha te vozis.Sa bukur ishte.Sa me mungon ajo kohe.
    Po jam rritur tani,jam be i madh...as qe me lejojne te vozis biciklete dhe te gjifa sendet qe duhet t`i vozis jane me patenta.
    Pyes veten po edhe boten,pse nuk me dhane nje patente per ate se si duhet vozitur jeta.Heh! Interesante.Mendimet me te shpeshte dhe me te kota qe i bej jane per jeten dhe vlerat domethenese te saj te cilat kane nivelin e blla blla blla!
    Me merzitet edhe te shkruaj per jeten,po jane ca gjera qe nuk i shpjegon dot mer shoke...
    Nje dy tre...Lirike epike e tingujve elegjike nen ombrellen dramatike te shkrimeve fantastike qe nuk kane lidhje.
    Shkruaj dhe do vazhdoj te shkruaj,valle...shpresoj dhe une se nje dite te gjitha shkrimet do fillojne te marrin kuptimin e vet.

Stormi

Larguar.
    Anėtarėsuar
    04-08-2003
    Postime
    2,152
    i lezetshem ky shkrimi i fundit

Faqja 3 prej 8 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •