Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 12
    Cobra1 Maska e Cobra1
    Anėtarėsuar
    18-01-2005
    Vendndodhja
    New York
    Postime
    288

Exclamation Puthja & Intrigantet

NJe eputhur perher te par cfar mund te ndini nej dashuri apo me mir (Intrig)Thashetheme.
    Dikur isha student per disa muja para sete mbaronte shkolla nje nga shoqet emia ishte po nga i njejti qytet sa dhe un. Nuk i kishim shpreh njeritjetrit as nje fial dashurie, para se te ndaheshim ditet efundit me duroi nje te puthur ne buz, mu rrenqeth mish me pershkoi nje rryme elektrike ne trup ,endiava veten te dashuruar mbas disa muajve kur etakova perseri ajo me prezamtoi me nje shokun e punes de nuk kishte te pushuar fjalet per te, nga me te bukurat e mete mirat . Un u terbova nga xhelozia ,dhe kur ajo iku per nje moment i thash menjehet shokut te saj . Mos ja vur re ,shum shpejt do ta dredhi dhe tia (thashetheme) pa dogan futa per te .Pra per mua nje puthie eshte me shu nje Intrig evertet.Sesa ta ndiesh nje dashuri

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-12-2004
    Postime
    17
    mirembrema shume č bukur aja qe ta ka ndodh tu dothe qe kishe ren ne dashuri dhe nuk edije por simbas por nuk na tregove se pastaj cfar ndodhi

Cobra1 Maska e Cobra1
    Anėtarėsuar
    18-01-2005
    Vendndodhja
    New York
    Postime
    288

Arrow

Gjithmon me neve ndodhte ky fenomen mbas shkolles emroheshim ne rrethe te ndryshme .
    Un u emrova ne rrethin (x ),shoqia ime ne rrethin( y),te di me origjne ishim nga bregdeti .
    Mbasi kaluan 2 vjet me pas u ndodhem me pushime ne nje plazh te fshatit Borsh te sarandes . Aty eshte shume vend ibukur, dhe romantik u takuam ajo ishte me prindrit esaj une isha me nje shoqe nga qyteti ku une isha emruar me pune ,kishim qellime serioze me shoqen ,prandaj dhe zgodhem te shkonim ne kampin epushimit bashk .me kujtohet dhe po qesh me veten vertet nje aventur e vogel por me shum interes .Sigurisht per ne te dy qe kishim maruar shkollen bashk ,me shoqen Flutura quhej shoqja eshkolles un Gucci dhe etreta Valbona .
    Flutura filloi te shoqerohej me Valbonen disa her nuk ja pertoi fare ma kishte ruajtur inatin edikurshem ,ju shpreh qe diten e 4 Valbones si po ja kalon me Guccin si te duket
    Valbona si gjithmon karakteristik esaj vuri buzet ne gaz dhe ju pergjigj eshte shum djal i sinqert shkojme shum mir jemi kuptuar per gjithshka .Hmmmmmmmm ja ktheu Flutura si gjithmon Gucci nuk paska ndrishuar fare me kujtohen shum bukur dhe paster fjalet e tija ne unversitet, para sete ndaheshim me premtoj qe une nuk mund te jetoj paty .Valbonaa ki kujdes je shum vajz e pa djallzuar Gucci eshte nga nje qytet sa dhe une, njihemi qe femij
    mos iki besim do te mashtroj shum shpejt dhe ty si dhe mua .
    Pos sme beson mere sonte dhe hajdeni tek kabina jon, ai une jam shum esigurt qe do nxjer dicka dhe nuk do pranoj te vij .provoje dhe do me kujtosh .
    Ate dit une me disa cuna nga fshati borshit po luaja futboll .nje dial itrash si nga trupi ashtu dhe nga mendia equanin Fatos La...me kujtohet me goditi me tak te kepuces ne gju, nuk munda te shkoja vet ne kabin me shpun disa djem gjithashtu dhe Fatosi nje Tajar ,Elmaz keta me kujtohen me mir kete gje Flutura emori vesh dhe keshtu e shfritzoi menjeher .Ishte shum vajz eshkathet dallohej ne shoqri menjeher . Dhe ajo ektheu ne Intrige puthjen epar .me von equajti??????????????????
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Cobra1 : 30-01-2005 mė 20:21

Cobra1 Maska e Cobra1
    Anėtarėsuar
    18-01-2005
    Vendndodhja
    New York
    Postime
    288
    Sic po eshikoni te ndezish nje ziar te vertet me dru te trasha do shum mundim disa njerez nuk munden ta ndezin dot un jam nje nga ata qe bej pjes te ata njerez .
    Por te ndezish nje zjar ne zemren enje femre sa te hapish ete mbyllesh syte ai ka djegur gjithshka .
    Te nesermen ne mengjez kur u zgjova valbona nuk ishte aty ,nuk i vura rendesi si gjithmon bera nje kafe turke (pikro) pa sheqer ashtu e kisha mesuar ta pija dhe te Valbones te embel ,dola perjashta por nuk epash gjekundi .
    mbase thash vajti te bej ndonje vrap mengjezi deri te guri preshit sic e quanin vendasit nje distanc ne breg te detit. Shtanga mu pren gjunjet kur para syve te mi u shfaq fytira e Flutures mirmengjez me tha ju pergjigja si neper ender nuk po te shikoj mir cfar ka ndodhur .as gj ithash san te ndieja vertet dicka qe po me mundonte .
    Ku shkoi Valbona? e pash te hypte ne autobuzin e Imerit si thee! nuk munda ta takoja me tha ,nuk kuptoj fare cfar thua Flutura si esht puna ?
    vertet nuk ke djeni qe iku Valbona ?po te lutem me sqaro dicka me fol me hapur
    menjeher Flutura mbushi syt me lot kuk po kuptoja akoma cfar kishte ndodhur .
    Eja shkojme brenda i thash tani mbase do te vij dhe Valbona ekisha humbur fare per inerci Flutura erdhi brenda ne kabin te lutem Gucc mos te marrin vesh prindrit emi per ate qe bera nuk ma priste mendja se do te arrinte deri ketu Valbona .
    thjesht nje shaka bera ajo emori megjith mendje uaaaaa sa interesante qe ishte si nuk te tha dicka po iku ashtu .Flutura te lutem mund te me futesh ne tem se jam duke ikur naga mendja nuk kam kuptuar as gje .ithash Valbones dje qe ti nuk je djal i sinqet se dikur kishe lidhje me mua dhe ajo ebesoj prandaj iku .Pse ebere kete Flutura cfar borxhi ta kam pa shlyer thjesht mu kujtua dita kur utakuam perher te par mbas mbarimit te shkollesh ne qytet mban mend isha me Benin kur ti i the qe une ta kisha dredh prandaj ekshillove dhe Benin te kishte kujdes nga une te betohem une te ureja vetem per menyren qe shprehe por tashti nuk edi si mund te justifikohem ne vetevete per kete qe bera tek Valbona . iku pame thenur me as nje fialflutura prit ku po shkon qendro te jutem prit pak aty nje minut te lutem ,ekot ekuptova qe ajo po qante ....
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Cobra1 : 30-01-2005 mė 23:39

Creator Spiritus Maska e Dito
    Anėtarėsuar
    02-04-2004
    Vendndodhja
    Ne Bahēen time
    Postime
    3,882
    Mos lodh koken lale me intrigantet por shijo cka te jepet dhe lesho cka smund ta kesh, kjo eshte keshilla e plakut.

Dito.

Heartless Maska e White_Angel
    Anėtarėsuar
    11-01-2004
    Vendndodhja
    Kristal......
    Postime
    1,293
    Po mire une nje gje nuk kuptoj nga kjo Vertet mashkulli bie ne dashuri nga nje e puthur ? Pastaj nga sa lexova me lart Cobra ti u godite ne gju apo ne tru se nuk e kuptova si u ndodhe ne dhomen e Flutures apo ku di une se nuk po te kuptoj edha kaq mire se cfare shkruan , se nuk perdor as pika e as presje dhe me duhet ti kthehem rrjeshtit nga fillimi.

NUk eshte e thene qe nje puthje eshte intriguese , ajo varet nga personi qe ta jep dhe ai qe e merr. Njeriu nuk mund te genjehet nga nje puthje e pafajshme , ose si mund ti vini emrin ju vete. Pastaj per gjithe ate kohe qe kaloi nga puthja ti nuk e ke pare ate vajzen , ath pse behesh xheloz ti per jeten e saj apo se cfare kishte ajo ne krah , nese ti vertet e deshiroje apo ajo puthje kishte lene shenje ne jeten tende , ku ishe ti djale perse nuk luftove ti kishe ato puthje perdite? Apo prisje gjithmone rastin dhe rastesine. Nese njeriu vertet ndjen dridherime ne trup nga nje puthje , dhe kjo dridherime e ka emrin "dashuri" , lufto per te , por jo te kujtohesh mbas nje viti dhe tu vesh njerezve fjale dhe mendime ne koke , qe te paska tradhetuar ty , ahhhh vetem nese ketu vertet ka qene dicka tjeter ( nje lidhje midis teje dhe saj) por qe ti nuk e ke shprehur.

Mgjth te uroj qe kur te marresh nje puthje here tjete beji nje analize me te hollesishme.

p.s. persa i perket Vjollces qe kishe qellime njerezore cu be me te? Nuk luftove per ta pasur dhe ti treguar qe ti vertet ishe i pafajshem ne kete mes? Nuk e more Fluturen dhe veten tende dhe te shkonit tek Vjollca dhe ti tregoni te verteten qe ishte vetem nje shaka e rendomte e saj? Apo iku ajoooooo , edhe e pashe qe po qante , so qe po qante do pushoj i del pergjigja e kesaj ngjarjes tende.

Une te uroj fat ne dashuri dhe mos u genje nga budalliqe dhe fjale dhe veprime te kota se je ne nje moshe qe mund te arrish te kuptosh dashurine dhe mashtrimin.

White_Angel
    O Zot per vete sdua gjė jo...por pėr prindėrit nje dhėndėr tė bukur!

Cobra1 Maska e Cobra1
    Anėtarėsuar
    18-01-2005
    Vendndodhja
    New York
    Postime
    288
    white_Angel ..Ju faleminderit qe jeni interesuar dhe lexuat kete pjes te shkurter qe un shkeputa nga ditari im . Megjth se me beni nje kritik ecila eshte me vend,un ju jam shum mirnjohes per mendimin tuaj .
    Po ashtu qendron ne te vertet ishim ,dy student qndronim or te tera bashk kuptohet qe nga mengjezi ores 7,deri ne mbasditen eores 6.
    Kjo ishte jeta jon eperditshme konsutoheshim per gjithshka, i qendronim njeritjetrit pran ne cdo koh dhe stin ,ekam fjalen dimer dhe ver te pakten per 5 vjet me radh .
    E donim njeri tjetrin ne realitet mbase dhe me shum se shok (ne kuptimin efiales dashuri )
    Ne vitin e 4 une i shpreha dashurin Flutures ,ajo mu pergig me nje fjal te vetme dhe une te Dua.
    Sic eshikon dashuria jon mbeti deri ketu tek dy Fjal te Dua me Do dhe ne copa letre dhe para se te ndaheshim nje evetme eputhur.
    fajtor me shum qendroj un para se te jet Flutura ,nuk endoqa e harova shpejt .
    Ne realitet dhe sot qe bejme fjal nuk jam xhelos fare qe nga dita qe un ekuptova se cfar dote thot te jesh xhelos ,un ate ekam varrosur nje her eper gjithmon .

Megithse efilova ket tregim po ju shkepus dhe dicka nga ditari ku ben fjal per falejen dhe lutjen ,tek valbona te dy bashk .Valbona kuptoj gjithshka me kerkoi falje menjeher por un ju luta, se une ekisha fain per gjithshka .Flutura nguli kemb gjithashtu se ajo mendonte se ishte fajtore pe ndodhin .

Megjithse autobuzi arrinte ne ore te vona te mbasdites vendosem menje her tja kalonim disa ore ne turizmin e qytetit Un si gjthnje me pelqente te pija konjak Flutura me Valbonen moren nga nje embelsir . Per dark shkuam te tre ne shpin e Valbones duke ngjitur neper kodren evogel per ne lagjen Llapushaj te qytetit te Gramshit aty ku kishte shtepin Valbona takuam maman esaj ,Ago bir erdhe po edinja un qe dote vije shum shpejt ja tek kumbulla dal dit per dit deri sa kthehet autobuzi fundit te prisja ty ja ku erdhe,un eperqafova dhe endieva veten sikur mu qetsua shpyrti pergjithmon.Kjo eshte Flutura shoqia nga Saranda ,gjithashtu kemi mbaruar shkollen bashk .Eja te te puthi njecik nena qenke shum e bukur po ty te paska pikturuar ajo mama moj e uruar .

Ja nje nuse si ty dua un per Gramozin eja te ikim mami po na presin ne shtepi dhe do behen merak se jemi vonuar pak sonte.

Heartless Maska e White_Angel
    Anėtarėsuar
    11-01-2004
    Vendndodhja
    Kristal......
    Postime
    1,293
    Cobra!

Nje keshille te lutem ndaji mendimet se mezi te kuptojme.

Ok mesa kuptova une , Ti dhe Flutura keni thene nje Te Dua , nje puthje dhe disa copeza letrash , dmth sipas teje kjo ishte dashuria per ty. Ne fillim na tregove qe ishte Flutura ajo qe te tradhetoi , kurse e verteta paska qene ndryshe paske qene ti ai qe e harrove. Ok , shume mire deri ketu se natyrisht dashurine me te forte e ben shikimi , ledhatimet , puthjet , takimet ,etj etj shume gjera te tjera qe c'do njeri ne kete moshe i di , i ka provuar dhe perseri do ti provoj se njeriu nuk lodhet kurre nga dashuria. Vetem nese i pushon zemra se rrahuri.....
    Dhe natyrisht dashuria juaj me Fluturen vinte duke u zbehur , per vete faktin qe se kishit nj-tj prane dhe sic e kane nxjerre te paret "larg syrit, larg zemres".

U sqaruat edhe me Valbonen dhe mesa kuptova une , shkuat takuat mamane e saj. Flutura ishte me ju? Perse ? Nese une shkoj te takoj mamane e te dashurit tim ti them nji sek ta marrim edhe ex- tim , se bejme nje treshe te mire keshtu? Perse e fut Fluturen ne mes teje dhe Valbones , kur me Fluturen ka mbaruar gjithcka dhe Valbona ishte " nusja" jote e ardhshme? Dmth tregon qe ty ste rrihet pa te , ose akoma se di se ke ke dashur ne te vertet .
    Dhe ne fund , ketu me sqaro pak ( mos te behem e besdisur por , vertet s'ti kuptoj edhe aq mire mendimet) , ti the qe takove mamane e Valbones , edhe te perqafoi , u ndjeve mire i lehtesuar a ku di une se cfare ke ndjere ti ne ato momente, rrjeshtat e fundit si kuptova une :

Ja nje nuse te tille dua per Gramozin, nderkohe qe ti pak me pare ke shprehur komplimentat qe jane bere ne adrese te Flutures .??????????????

O ju Cobra , ngaterroni emrat kur shkruani , ose i shkepusni mendimet e ditarit tend , nga fleta e pare tek e treta se nuk po ju kuptoj........

White_Angel
    O Zot per vete sdua gjė jo...por pėr prindėrit nje dhėndėr tė bukur!

Cobra1 Maska e Cobra1
    Anėtarėsuar
    18-01-2005
    Vendndodhja
    New York
    Postime
    288
    Si gjith nenat kur shikojne nje vajz te bukur sigurish qe menjher aty ku i mundon gjith jeten ,ate shprehin te paren .Gramozi ishte vellai i Valbones prandaj dhe ish vjehra ime u shpreh ashtu .
    Per cfar do gje qe kishte ndodhur midis ne te treve ,Valbona nuk kishte thenur as nje gje ne familje konkretisht, por u kishte thenur se kishte ber fjal me mua dhe keshtu i kishte ngelur qefi nga une, dhe kjo qe arsyeja qe qe larguar nga kampi pushimeve .

Arsyeja qe Flutura erdhi me neve ishte se ajo nuk kishte ardhur kurr ne qytetin e Gramshit,
    ne jemi me banim dhe origjin nga qyteti Sarandes .
    Valbona nguli kembe qe ajo te vinte dhe te qendronte ate nat ne shtepin e saj dhe jo ne hotel . Valbona si vajze epa diallzuar dhe shum esinqert u tregua dhe bujare mikpritse .

Keshtu qe Flutura endieu veten ngushte dhe pranoj qe te vinte .Te nesermen u largua me autobuzin epar per ne qytetin ku ajo punonte dhe jetonte ne ate koh, Flutura ishte emruar me pun ne Tepelen .Une isha emruar ne qytetin e Gramshit.
    Me Valbonen u njoha ne nje dasem me kishte ftuar nje puntor i ndermarjes ku un punoja . Nuk kisha shkuar kurr ne jeten time ne ndonj dasem ,me qe une isha me i largeti nga te gjith njerzit aty, me nderuan dhe me vun ne krye te tavolines .Un u habita me mikpritjen qe me ben dhe me nderin . Kishin zakone te cuditshme ndryshe nga ne te jugut .Nuk dua te them se ne nuk kemi zakone te bukura por mua me beri shum pershtypje .
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Cobra1 : 16-02-2005 mė 22:46

Cobra1 Maska e Cobra1
    Anėtarėsuar
    18-01-2005
    Vendndodhja
    New York
    Postime
    288
    Gjithmon kur un ndodhesha pran prinderve te Valbones endieja veten te qet dhe te lumtur .
    Ishin shum te dashur dhe te respektuar, vecanrisht Mamaja e valbones me donte shum me thoshte gjithmon, Ago te kam si djalin tim o bir jemi nga laberia ne te dy .
    Edhe un kisha prinder por ishte shum e hidhur jeta ime prindrit emi qendronin te ndar prej shum vitesh .Ishim vetem dy vllezer Mua me rriti Gyshja e mamas kurse vllain tim me te Vogel e rrit babai .

Kisha nevoj per nje ngrohtsir prindrore, sa her qe kujtoja fjalet efundit te mamas sime me mbusheshin syt me lot .Me qan zemra
    Mamaja ime punonte ne N.P.N te Sarandes deri sa u semur rend dhe ndrroi jete per gjithmon .Un ish vetem 12 vjec kurse vllai im 10 vjec Sic eshikon dhe vet me pak fjal umundova ti pergjigjesha pyetjes perse un endijeja veten te qet kur ndodhesha pran Mamas se Valbones .me dukej sikur perqafoja maman time qe un nuk munda ta kisha pran me.

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Ēfarė ėshtė puthja, ndjenjė apo pasion?
    Nga IL__SANTO nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 95
    Postimi i Fundit: 21-03-2024, 03:25
  2. Puthja dhe vendet publike!
    Nga Davius nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 86
    Postimi i Fundit: 24-02-2024, 04:31
  3. Puthja per shendetin
    Nga atropin nė forumin Mjeku pėr ju
    Pėrgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 29-07-2023, 11:11
  4. Puthja magjike.......
    Nga DI_ANA nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 81
    Postimi i Fundit: 17-07-2008, 08:57
  5. Si eshte puthja e pare?
    Nga andreee nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 17-08-2005, 15:10

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •