lol, si don kishoti qe kendonte: "arsyeja e mosarsyes, qe i behet arsyes sime, ma dobeson kaq shume arsyen, sa me arsye vajtoj bukurine tende."![]()
lol, si don kishoti qe kendonte: "arsyeja e mosarsyes, qe i behet arsyes sime, ma dobeson kaq shume arsyen, sa me arsye vajtoj bukurine tende."![]()
Summertime, and the livin' is easy...
Te gjithe thone "dashuria eshte nje ndjenje e magjishme............ dhe e vazhdojne kete 1 kilometer"
Dashuria nuk ka perkufizim, ajo eshte inekzistente ne te menduar, ajo eshte e tille "dashuri" qe lind ne kushte te ndryshme,qe perjetohet po ndryshe dhe perfundon jo njelloj tek cdo qenie njerezore.
Ato qe shpjegoni ju jane frytet e dashurise sa per temen asnje nuk mendoj se ka dhene nje pergjigje te sakte.
Do what you can, with what you have, where you are.
Theodore Roosevelt
C'eshte dashuria? Shikoje lulen a mundet ajo te thote: e ofroj aromen time vetem per njerezit e mire e jo per te keqinrijte.Shikoji drunjte si ja falin hijen e tyrete pambrojtur te gjithve pa dallim te mire a te keqinj te rrinj apo pleq, njerezve apo bishave, bile dhe atyre qe afrohen ta sharojne. Kjo eshte vetem ideja e pare e dashurise- pandashmeria e saj.
Zot me shpeto nga miqte, une mund te mbrohem vete na armiqte
Dashuria eshte ne radh te pare disipline.
Ndryshuar për herë të fundit nga Princes_Ks : 11-11-2005 më 11:11
Dashuria ne rradh te par esht sinqeriteti dhe respekti reciprok,sepse jan kto qe coj pepara njerzit dhe kopjen se mbas du tre vjetve dashuri kalon....
te ben te perplasesh me xhamin e deres te lokali ku te ka dhene nje puthje
te ben te fiksohesh te syte e saj me ore te tera
te le pa gjume ndonje nate (shume normale)
te ben ta adhurosh deri ne detaj (partnerin)
te ben qorr ndaj te metave te saj
etj etj etj
duhet nje kohe e gjate per ti pershkruar te gjitha ne pak postime ne forum
all u need is love
Nuk e di a mund ta perkufizojme. por dhe neqoftese e merr njeri mundimin do ti duhej te shkruante nje roman ose volume te tere.![]()
DASHURIA :
Nje ndjenje e papershkrueshme per mua![]()
If you tell a big enough lie and tell it frequently enough, it will be believed.
Një letër(dashurie)
«Natën e mirë! Natën e mirë deri nesër. Gjithçka është e qetë, çdonjëri fle në shtëpi të vet, çdonjëri ëndërron atë që ka dëshëruar; vetëm unë rri zgjuar me ty. Asnjë zhurmë nëpër rrugë. Dua të bindem se në këtë moment asnjë shpirt nuk mendon për ty, asnjë nuk rreh për ty; se vetëm unë , nëpër universin e gjerë, jam ulur në këmbët e tua, me zemrën në gojë dhe se, ndërsa gjithçka fle, vetëm unë rri zgjuar, duke shtërnguar gjunjët e tu në goksin tim. Po ti? Por bota nuk ka nevojë të dijë që më do.»
Bettina Brentano për Goethe
Ndryshuar për herë të fundit nga ATMAN : 04-04-2006 më 12:27
Sa inat me vjen qe nuk di ta shpjegoj tamam cfare eshte...
...apo mbase s'mund te shpjegohet?
Krijoni Kontakt