Po pe njeri me maske dhe me sharre me korend qe po afrohet drej teje, futja vrapit .....Postuar mė parė nga Leila
Po pe njeri me maske dhe me sharre me korend qe po afrohet drej teje, futja vrapit .....Postuar mė parė nga Leila
Postimi i mesiperm nuk shpreh detyrimisht opinionin e autorit mbi temen e ngritur.
scary movies arent scary i wish they made them scarier
Morali nga filmi Dreamcatcher(meqe ne repertorin tim te filmave te frikshem ky mer oscarin) eshte qe po levriu ndonje gje poshte velences te shtratit, nuk eshte as koha e as vendi te tregoj trimeri, per te cilen nuk para shquhem gjithsesi, duke hapur velencen helbete per te shuajtur kuriozitetin idiot se cfare surprize e kendshme me pret aty sidomos kur une nuk kam gisht ne kete pune... Mos e bej ate gafe, po meshoi kembeve me fort se maratonomaku.
E kam perjetuar shume kete film. Jam frikse ne fakt.![]()
Toleranca, eleksiri i lirisė.
Po per The Exorcist(sidomos te riun), cfare mendojne forumistat e kesaj teme?
eshte film qe te ushqen kuriozitetin ta shohesh, por e shoqeron ama nje qetesi, qe te jep nje ndejsi aq te frikshme, sepse e di qe pas cdo levizje, pas cdo drite-hije, fshihet nje e papritur!
{^_^}
::|maDes!gn © 2009|::
Vallain mu me ka bo per te qesh ai filmi.Sme futi pike frike apo ankthi.Rrezik ngaqe perpara kisha pa Scary Movie.Postuar mė parė nga mad
Sa per filmat e frikshem nuk na mesojne asnje gje pervec se i bojne njerezit me zemer.
Se sei stanco e vuoi morire, pensa a chi sa di dover morire e vuole vivere...
Ke pa te vjetrin apo te riun????Postuar mė parė nga Chingy
![]()
Te vjetrin paskam pa mado.
Ishte i bukur po te thashe se isha nen efektin e Scary Movie kshu qe sme beri pershtypje
Po i riu kur ka dale?
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Chingy : 01-11-2004 mė 18:20
Se sei stanco e vuoi morire, pensa a chi sa di dover morire e vuole vivere...
Shume e vertete kjo.Postuar mė parė nga R2T
![]()
We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.
i riu sivjet ka dale!
aktori eshte dikush tjeter!
ka te njejten kronologji si psh te Silence of the lambs, ku filmi i fundit ishte ngjarja ashtu sic kishte filluar (si kishte ndodhur me pare).
te keshilloj ta shohesh. nuk ka ndonje gje shume te vecante, por vetem tema qe trajton, dhe ndo1 fakt tek-tuk, jane jasht mase interesante, dhe te fusin ate interesin per vete temen!
p.s: vetem mos e merr shume per zemer
{^_^}
nga filmat e frikshem kam mesuar te mos shikoj filma te frikshem.
You were meant for me. Perhaps as a punishment.
Krijoni Kontakt