histori qe te le nje shije te hidhur...
shkruan gjera te lezetshme arun edhe pse ca te gjata dhe une zakonisht e humb durimin per t'i shkuar deri ne fund.
histori qe te le nje shije te hidhur...
shkruan gjera te lezetshme arun edhe pse ca te gjata dhe une zakonisht e humb durimin per t'i shkuar deri ne fund.
cdo gje kalon, por sa e dhimbshme eshte ne momentin qe e perjeton
Arun,kjo histori me dhembi ne shpirt. pra shpesh vetes i veme nje mur dhe nuk shohim pertej.
Me pelqeu thenja jote: "Mos prit per ti thene dikujt ate qe ndjen.Thuaje tani,neser mund te jete vone."
Kjo vlen per cdo vendim qe marrim ne jete por ngurojme per te bere hapin e pare.
Flm qe e solle mes nesh,u preka shume.
Mel.
p.s.Flower,nuk ishte aq e gjate historia sa per te te humbur durimi,une mund te them qe me e shkurter se kaq nuk behet.Dhe nje roman eshte i gjate,te terheq dhe e lexon me kureshtje per te pritur fundin.
nuk behej fjale per kete here mel, po flisnja per menyren e te shkruarit te arunit ne pergjithesi dhe nese nuk e kuptove ne njefare menyre ishte nje kompliment dhe nje sygjerim i vogel ne menyre qe gjerat interesante qe thote mos i kalojne pa iu lexuar nga te tjeret
cdo gje kalon, por sa e dhimbshme eshte ne momentin qe e perjeton
ke te drejte ,jam shume dakort me ty,Postuar mė parė nga FLOWER
me duhet te tregoj dicka nga jeta ime, shkollen time te mesme e kam mbaruar ne tirane kohen e demokracise , dhe ora e letersise ka qene shume interesante per mua, (por me duhet te shtoj se ne nje nga jetet e mija te kaluara kam qene shkrimtar dhe kam jetuar ne france,recarnacioni) , duke qene e njoh kete detaj te jetes time , kam qendruar larg nga pretendimi per tu bere krijues artistik sic eshte profesioni i shkrimtarit ,
por ne oren e letersise ne shkolle te mesme une nuk mund te rrija pa mare pjese te pakten duke biseduar me mesuesen time te letersise qe ishte shume predispozuar qe une te dilja nga guacka, ose nga natyra ime prej nxenesi , por edhe pse une kisha shume rrespekt per mesuesen time te letersise, perseri deshiroja tja plotesoja kerkesen e heshtur te mesueses time vetem kur te vinte rasti i duhur rasti i volitshem , dhe nje dite ky rast erdhi , me kujtohet shume mire qe kishim hartim dhe kishim tre tema te paracaktura nga mesuesja , dhe tema e katert ishte e lire , qe sic dihet ne si nxenes duhet te zgjidhnim nje teme vete nga jeta dhe ta zhvidhonim vete
dhe nuk eshte e veshtire per ta kuptuar se une mezi e prisja nje rast te tille , zgjodha ate temen e lire dhe me kujtohet qe shkrova rreth dy faqe hartim , u perqendrova aq shume ne ato dy faqe sa nuk e kam bere asnjehere tjeter ne jeten time , me dukej sikur kishte hyre dikush tjeter ne trupin tim dhe po me komandonte doren , stilin , dhe fjalet dhe gjithshka tjeter qe une nuk mund ta harroj kurre nje cast te tille qe kuptohet nuk perseritet me , me kujtohet se i koncentrova aq shume ato dy faqe dhe ato rrjeshta saqe nuk shprehet dot me fjale ................
kur e mbarova dhe e dorezova me dukej se kisha mbaruar nje obligim te madh ne jeten time , por ..............
kur erdhi java tjeter dhe mesuesja na komunikoi notat dhe komentet e veta , une prisja qe mesuesja te pyeste ne lidhje me hartimin tim qe isha i sigurt qe ishte pertej nje hartimi normal , dhe mesuesja vertet qe me kishte vene nje note kaluese , por nuk kishte kuptuar asgje nga hartimi im , them nuk kishte kuptuar asgje sepse me kishte korigjuar vetem shenjat e pikesimit qe une sigurisht qe i kisha vene gabim , sepse ne sforcimin tim isha perqendruar ne thelbin dhe ne mesazhin percillte hartimi dhe jo shenjat e pikesimit
eshte e kote qe te them se zhgenjimi im ishte shume i madh jo sepse mesuesja nuk me shikonte me rrespekt , por sepse nuk me pyeti fare per permbajtjen e hartimit tim , ose me sakte cfare desha te thoja une ne hartimin tim
nje rast tjeter me ka ndodhur edhe gjate kohes qe studioja ketu ne itali , por ne nje lende tjeter qe nuk ka lidhje me letersine
Unė nė vetmi e kam gjetur qetėsinė. Jam shumė i lumtur! Jam shumė i sigurt se s'do t'mė besojė njeri. :S
Kodi:Eja ta bėjmė bashkė njė anagram por kujdes se mos po anagramohemi edhe vetė
Arun te betohem ne ate qe kam me te shtrenjte ...... se kam qare kur e kam lexuarPostuar mė parė nga arun
Po Pse Ti Kujton Se Une Kam Nje Zemer Prej Guri Dhe Nuk Qava
Qava Dhe Shume Biles ..............
Do Thote Ndonjeri Po Pse Qave
Pergjigja Ime Eshte Se;
Qava Sepse Eshte Ngjarje E Vertete
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ATMAN : 06-11-2004 mė 17:50
Krijoni Kontakt