Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 4
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    11-01-2003
    Vendndodhja
    toronto
    Postime
    6

Kush do shkembim informacioni per Red Box edhe Phacking

kush ka ose do ndonje informacion si te ndertoj red box black box edhe kuti te tjera qe ndihmojne per te bere telefonata falas duke perdorur payphone..
    per nje informacion te thjeshte.. telefonat e rrugeve punojne me nje program qenjehf monedhat ne baze te frekuencave qe cdo monedhe ka ne varsi te peshes
    red box eshte kutia me elementare edhe me e thjeshte per tu ndertuar.. me e lehte gjithashtu per ato qe ndodhen ne amerike ose kanada pasi tere pjeset qe duhen jane neper radioshack
    thjesht nqs ndonjeri di ndonje menyre tejter per te ndertuar kuti te ndryshme me njoftoni
    thanks
    pacim

PS eshte ndryshe nga hacking por idea eshte e njejte

i/e regjistruar Maska e Firewall1
    Anėtarėsuar
    10-07-2002
    Vendndodhja
    Tirane Albania
    Postime
    21

Thumbs up

E kam une RED BOX nuk e kam provuar si punon se nuk i kam patur mundesite me dergo 1 e-mail dhe ta sjell une se eshte program shume i vogel. (nuk e di ne cfare CD e kam tani).
    bjeri murit me koke deri sa te dalesh nga ana tjeter

Hackers Maska e agri
    Anėtarėsuar
    30-07-2004
    Vendndodhja
    Ferizaj
    Postime
    10
    pershendetje Charls edhe une do te doaj te dija dhe te ksiha mundesi te bejha telefonat falas,,nese ke mundesi me percjell ne email saddlebrook7@hotmail.com..kalo bukure

Moderator Maska e benseven11
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,816
    Citim Postuar mė parė nga Charles Manson
    kush ka ose do ndonje informacion si te ndertoj red box black box edhe kuti te tjera qe ndihmojne per te bere telefonata falas duke perdorur payphone..per nje informacion te thjeshte.. telefonat e rrugeve punojne me nje program qenjehf monedhat ne baze te frekuencave qe cdo monedhe ka ne varsi te peshes
    red box eshte kutia me elementare edhe me e thjeshte per tu ndertuar.. me e lehte gjithashtu per ato qe ndodhen ne amerike ose kanada pasi tere pjeset qe duhen jane neper radioshack
    thjesht nqs ndonjeri di ndonje menyre tejter per te ndertuar kuti te ndryshme me njoftoni
    thanks
    pacim

PS eshte ndryshe nga hacking por idea eshte e njejte
    Nuk ke nevoje fare ti futesh dhe ndertosh vete nje red box.Ka shume pune,te gjesh pjeset dhe te ndertosh ate sipas skemes.Gjeja me e thjeshte dhe me e shpejte eshte te shkarkosh nga interneti tingujt ekzakt te monedhes 5 cent,10 cent,dhe 25 cent.Pasi i shkarkon tonet e zhurmes qe ben monedha nga interneti ne mp3 format.I djeg ato ne nje CD. Shkon te telefoni payfone me nje CDPlayer portativ.Vendos njeren kufje mbi pjesen e gojes se telefonit.Shtyp ne Cd playerin ne butonin Play.Menjehere tingulli i monedhave do shkoje te operatori,formon numrin dhe flet ne telefon falas.Mire eshte qe kufjes ti hiqet mbeshtjellesja sintetike dhe ti vendoset nje cipe e holle me brima materiali te gomuar ose plastik per te evituar interferencat.
    ====
    Menyre tjeter eshte te perdoresh nje mini recorder psh sony dixhital voice mini recorder.Kur do te besh telefon,afron Sony dixhitalin te kutia e telefonit.Fut monedhat 5,10,25 cent dhe ne ate moment shtyp ne butonin regjistro te soni mini recorderit.Do regjistrohen zhurmat qe bejne monedhat me precizion ne frekuencat perkatese.Telefonaten e pare e ben me leke.Telefonatat e tjera i ben pa leke duke vendosur sony mini recorderin te pjesa e gojes se telefonit dhe shtyp butonin play.Operatori do marri zhurmat e monedhave,do kujtoje qe i fute leket,pastaj formo numrin dhe flet.
    Sony dixhital voice mini recorder http://images.google.com/images?q=tb...i-ICDMS515.jpg
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga benseven11 : 08-02-2005 mė 17:46
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

Tema tė Ngjashme

1. Shkėmbim i menjėhershėm i tė dhėnave me anė tė USB-sė
    Nga argjenddre nė forumin Lajme nga informatika
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 26-02-2009, 01:58
  2. Profesori Nezir Balla, seks nė shkėmbim tė njė note kaluese
    Nga Cimo nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 157
    Postimi i Fundit: 21-07-2007, 05:11
  3. Lazarat, shkembim zjarri mes banoreve dhe policisė
    Nga ClaY_MorE nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 05-09-2006, 06:13
  4. Ratko Mlladiq kėrkoi 5 milionė dollarė nė shkėmbim tė dorėzimit
    Nga RTP nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 20-06-2005, 10:44
  5. Shkėmbim Dijesh Mes Studentėve Tė Shkencava Politike.
    Nga Irfani nė forumin Mentori akademik
    Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 07-11-2002, 13:57

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •