kurse un dua something different ktu ne angli nuk kam shoqeri shqiptare te zgjeruar edhe kam qef te njoh sa me shum qe jetonj ne londer
kurse un dua something different ktu ne angli nuk kam shoqeri shqiptare te zgjeruar edhe kam qef te njoh sa me shum qe jetonj ne londer
Never argue with a stupid person. He will only bring you down to his level and beat you with experience.
nuk te njoh keshtu po ama simpatik na qenke!!
And all I can taste is this moment
And all I can breathe is your life
si mer ske shoqeri ne Angli papa kete tegjithe shqip[tar jan
ik kan nxjerr ngaliezt ska me vetem shqiptar ka ne angli lol
bezoj se djam ke shok dhe ti kerkon nje vajz apo jo
good luck bady
Love is a name
Sex is a game
play the game
and forgot the name...
Besoj se je duke pare per shoqe!
por sidoqofte paq fat!
kuksjani
Kuksi vendi ku linda edhe atje dua te vdes!
awwww cute...i ngjan shume atij kengetarit Shalim
æ~*¤(K)(L) §wėčt Īńńō¢źńt Åńgźl (F)(K)¤*~?
Patriote ketej nga Bromley me ke mua nese do hec e pijme nje kafe. (Mos u merzit ta jap un)!
Shnet
Jam JETUS jo TREGUS!.
thnx patrioto
Never argue with a stupid person. He will only bring you down to his level and beat you with experience.
mashalla qeke ka me tu zgjeru shpejt shoqnia :P
Po deshe je more than welcome te zesh shoqeri my old college gang....mujsh me ja dal ta bej hallall lolPostuar mė parė nga Amarildo_18
Vec nje gje te them...jo ty dhe sh tjerve ke kujdes kur zgjedh shoqerin Shqiptare...sido cuna ose goca.
What we do does not define who we are. What defines who we are, is how we rise when we fall!!
lool e kam neper kembe spo me len as me bo vrap:P
!!!!!!u can never trick an honest man !!!!!!
Krijoni Kontakt