mbas nje dite te lodhshme, gjate nje periudhe stresuese ... ku gjeni prehje?
per mua natyra eshte nje djep perkundes ne krahet e te ciles gjej bukurine e vetme te jetes qe me mrekullon deri ne pafjale.
mbas nje dite te lodhshme, gjate nje periudhe stresuese ... ku gjeni prehje?
per mua natyra eshte nje djep perkundes ne krahet e te ciles gjej bukurine e vetme te jetes qe me mrekullon deri ne pafjale.
cdo gje kalon, por sa e dhimbshme eshte ne momentin qe e perjeton
Ekzakt! E vetmja gje qe me jep prehje! Nuk dua te jem vartes i asgjeje tjeter!
Kenga me e larte qe mund te degjoje njeriu eshte belbezimi i shpirtit njere
Preferenca mund te jete strikte por kushtet mbase nuk na e lejojne vendin e prehjes, normalisht dhe une do te doja te isha larg betonit te trotuareve dhe mermerit te pallatit, por ja qe eshte e pa-mundur ne rsatet me te shumta. Natyra ehhhhh vertet e bukur eshte, pasi e shijoj teper. Ndodhem shpesh ne lartesi te medha mbi male dhe vertet aty kam nje shpirt meditimi gjej prehje atje. Nejse prehja ime eshte nen tingujt e embel te kitares se Gary Moore, Carlos Santana, e te ndonje tjetri.
Zakonishte ne muzike,po ndonjehere edhe ne muhabet me ndonje shok a shoqe.
We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.
Dikur prehja ime ishte nen tingujt e muzikes.
Tani "ne pleqeri", nje shetitje ne natyre ose buze detit me qeteson.
Ajeri i paster , outdoors, me mungon shume.
E kaloj diten ne ambjente te mbyllura dhe subway.........
prehjen mendore dhe shpirterore e gjej sidomos tani ne kete stine te vitit .. vjeshta romantike dhe qetesuese .... sidomos kur hedh syte jashte penxheres se dhomes time dhe perballe duket madheshtore pema ne bacen time .. :P
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga PINK : 29-10-2004 mė 16:06
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Postuar mė parė nga FLOWER
....shume shplodhese!!!!
prehje zakonisht gjehja ne nje bisedim me nenen time, apo edhe nje kafe qe me shijonte aq shume me te mbas pune...
tani qe nuk jetoj me me te, nje takim mbas pune me tim shoq, nje shetitje,nje kafe
apo nje darke ne ndonje vend te qete....me shplodh shume dhe gjej prehje te personi qe kam me te dashur
Enya-Adiemus
o i madhi odeon ti mer bab kot ben sikur gjen prehje te keta kitarishtet.me sa di une per personin tend di qe ti mund te gjesh prehje tek vodka polare:P..ne alterenative te mungeses se saj te sugjeroj te gjesh prehje tek nje vajze e cila duhet te zeje nje pjes te zemres tende ..po se pate gjetur pthu atehere nqs e ke gjetur dhe nuk e pranon kete fakt prap pthu:Pme pak fjal turp te kesh qe na qen prehje tek kitaristet e te malet e larta plot dhen e dhi
hahahahaha![]()
cdo gje kalon, por sa e dhimbshme eshte ne momentin qe e perjeton
Postuar mė parė nga RuSsEl_NeSs
Po c'ke more shejtan me Dajen, Une spo luaj njeri. Te gjej nje vajze thua ti? edhe kur e gjej ma perplasin deren ne fytyre, siduket sjam aq i bukur sa duhet, nejse jeton daja sodoqofte. Edhe degjo mjaft peshtyve se na bere qull
![]()
Krijoni Kontakt