Close
Faqja 6 prej 6 FillimFillim ... 456
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 58 prej 58
    . Maska e nausika
    Anėtarėsuar
    26-03-2005
    Vendndodhja
    .
    Postime
    774
    Postimi i mëparshëm i vë kapakun edhe kësaj teme. Hipokrizia është si një maskë prej dhjami...sapo ndien pakës zjarrllëk fillon të kullojë në shtëllunga...

Si adhuruese e arteve që jam, më ka mbetur në mëndje një portretizim i Hipokrizisë

Poshtë pikturës është edhe ky përkufizim

Hipokriti: "Flet fjalë besimi dhe fisnikërie por ka kaq shumë shëmtim brënda teje. Frika kullon nga sytë e tu sikurse gënjeshtrat rrokullisen nga gjuha jote. Mos fol më për gjëra të pastërta dhe për bukuri, sepse ferri ka filluar me kohë te digjet brënda teje."
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga nausika : 26-01-2006 mė 00:26
    When in Doubt, Act Stupid!

Larguar Maska e GrifshA_
    Anėtarėsuar
    21-02-2005
    Postime
    361
    Per temen do thoja: Fyerjet apo ngritja e zerit jane per mua personalisht argumentat e njeriut te dobet, qe nuk ka force bindese dhe argumenta.
    Nderkohe qe te mos qenit i sinqerite ne radhe te pare me veten dhe pastaj me te tjeret qe kane te bejne me ty, eshte frika tu tregosh njerezve ate qe je ne thelb, sepse te tremb ideja qe dikush nuk do te pelqeje per ate qe je.

ps. Nausika shume interesante fotoja dhe mbishkrimi.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

i/e regjistruar Maska e Poeti
    Anėtarėsuar
    18-03-2003
    Vendndodhja
    Ferizaj-Kosovė
    Postime
    4,216
    Populli e ka thene nje thenje me vend: Uji i qete e shemb malin, kurse ai i rrembyeshmi vetem iken ne rreshqitje...(apo keshtu disi).
    Prandaj, perse kemi nevoje te jemi jemi agresiv, perse te jemi fyes, kur kujtoj se shume me mire ne jete do te kalojme nese krijojme miq dhe dashamires rreth vehtes, e kjo nuk arrihet me arrogance dhe fyerje.
    Une jam per tolerance dhe mirekuptim
    MOS SHIKONI KISHA E XHAMIA, FEJA E SHQIPTARIT ĖSHTĖ SHQIPTARIA

________
    Anėtarėsuar
    08-11-2003
    Postime
    1,516
    Me ban pershtypje dicka.Kjo dickaja asht mendja e semure e disave.Duke e nis me hapesin e temes e deri tek postimi siper meje(i grifshes).Pse them mendja e semure,sepse te ben pershtypje fakti qe i japin shume rendesi gjerave qe thohen e se si thohen.

Mos ju prekin ne seder sharjet e atyre "inferioreve"?Pse shqetesohi atehere kur e ndjeni veten me superior se ata qe shajne.Njeriu superior nuk preket nga llafet e inferioreve sepse eshte i vetedijshem per vlerat e tija si ne realitet ashtu dhe ne virtualitet.

Virtualiteti asht dyqani ku shume tipa mund te blejne gjana qe nuk i gjejne ne realitet.Keto tipa jo qe jane hipokrite se per ato gjana qe te shajne ti thojne me gjithe shpirt,por jane burracake shumica sepse perfitojne nga largesia e mungesa e pranise personit qe i drejtohen me sharje.Jane kalamaj

Por ka dhe nga ata qe gjanat(fyerjet) qe ti thone ktu ti thone dhe ne sy.Ka dhe nga ata qe te shajne vetem kur i shan e keto smundem me i gjyku as per mire as per keq.Problemi qendron se ju i futni te tan ne nje thes duke i qujt inferiore,si ata qe shajne per hobi,si ate qe shajne per dicka qe nuk iu pelqen,dhe si ata qe shajne per tu kunderpergjigjur sharjeve te tjereve.

Shenimy forum ka nje rregullore qe duhet zbatuar,dhe kjo rregullore qe secili nga ne e ka pranuar para se me u rregjistru e thote qart qe jane te ndaluara sharjet,rracizmi,perdorimi i gjuheve te huaja ne nenforume te caktuara etj.E mira asht qe mos te merresh shume me ata qe shajne por thjesht mund te raportosh postimin e le te merren moderatoret me te.

Ketu vijme per te debatu e me mesuar ndonje gje te re jo me shajt nanen e motrat njani tjetrit sic ndodh shpesh ktej.

me te mira
    Il cuore matto che ti segue ancora
    E giorno e notte pensa solo a te

Shife icik ket..timin Maska e miko
    Anėtarėsuar
    05-04-2003
    Vendndodhja
    Nė botėn e ēudirave
    Postime
    755
    Sa kot dhe ju aman.Lidheni mbas ca gjerave krejt pa vlere,nuk e di si ndiheni mbas nje "beteje" te fituar virtuale...

Pfffffffffffffffffff
    .........................

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-11-2002
    Postime
    1,509
    Eshte tipike e popujve nga vendet e nxehta (shih mesdhetare) te nxehen shpejt. Kjo sepse njerezit kane kulture piace (sheshi) ku debatojne njeri me tjetrin. Si rrjedhoje kur bisedohet, meqe po te degjojne shume veta, duhet te thuash fjalet shpejt, ndryshe ata te tjeret qe bejne sehir fillojne te qeshin. Pra shpejtesia e te folurit sjell qe keta njerez nuk kane kohe te mendohen shume per ate qe po thone.

Keto popuj nuk kane shume kulture te menduarit, po ate te debatuarit. Dhe e thone si rrjedhoje fjalen pa e peshuar shume.

Ne vendet e ftohta, njerezit historikisht nuk konfrontoheshin njeri me tjetrin neper sheshe, sepse ben ftohte perjashta, prandaj gjithesecili rri ne shtepine e vet. Meqe ne shtepi njerezit shihen me shpesh se me ata qe jane perjashta, eshte krijuar me shume kultura e respektimit te idese se tjetrit. Duke ditur qe tjetri (familjar) mund te kete ide te tjera, nuk debatohet me zjarr e stuhi "pasi ne shtepi do jemi, do shihemi prape". Si rrjedhoje njerezit mendohen me shume e flasin me pak. Po kur flasin e kane peshuar mire.

E tani jam i bindur qe ca mesdhetare u nxehen me mua e do me versulen.
    Ignore List: Den Bossi

Perjashtuar Maska e romeoOOO
    Anėtarėsuar
    27-08-2005
    Postime
    1,542
    Cdo kush reagon sipas menyres qe ndjen ose qe i duket e drejte. Shume normale qe nese ndihemi superior ndaj atyre qe shajne e ofendojne s'duhet tjua vejm veshin, por jo te gjithe jane kaq te qete sa te ken ate durim.
    Nuk i shkon poshte disave qe te shahen pa te drejte, edhe pse kane te drejte ato kan nje nder/reputacion dhe kerkojne te mbrojne ate.
    Un personalisht nese dikush me fyen nuk e vej ujin ne zjarr, dhe nga nje vesh me hyjne e nga tjetri me dalin.

Pse?

Sepse nuk ka asnje vlere ti kthesh pergjigje atij qe te ofendon(gabon), heshtja eshte nje pergjigje akoma me e mire, dhe nuk kam deshire te gaboj dhe un. Nuk jam hakmarres, edhe pse te padrejtat nuk i kam qef dhe bej c'eshte e mundur per ti kerkuar ato ne menyrat qe mendoj te jene te drejta.

Perjashtuar Maska e Prototype
    Anėtarėsuar
    10-05-2002
    Postime
    1,450
    Injorimi eshte arma me e mire , sepse sa me shume te injorosh ofenduesin aq me shume cmendet nga inati ...(pastaj pse te vrasesh mendjen per njerez te semure e inatcinj ..vetes i bejne keq ata ) keshtu meson njeriu ...

Faqja 6 prej 6 FillimFillim ... 456

Tema tė Ngjashme

1. Femijet anemik behen agresiv!
    Nga Shpirt Njeriu nė forumin Mjeku pėr ju
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 16-12-2004, 19:32

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •