anonimiteti i ben shume vromiare (na fal ti siper qe ta vodha) trima me flete.
Sidoqofte mos e qethni...ata qe jane shume agresive online, jane pula te lagura ne realitet![]()
anonimiteti i ben shume vromiare (na fal ti siper qe ta vodha) trima me flete.
Sidoqofte mos e qethni...ata qe jane shume agresive online, jane pula te lagura ne realitet![]()
Kaltersi na bere te dobet 90% te forumistave.Ofeza eshte arme e te dobetit dhe sigurisht kjo eshte karakteristike metodike e shume shkrimeve ketu ne forum.
Jam me Green qe eshte kompleks inferioriti ne pergjithesi, ne mungese te argumentave vijojne sulme personale...
Po te shikosh pak me mire do te shohesh se shumica ofendojne.
Sa per vete une nuk ofendoj i pari, por vetem per revansh.
Shume e drejt Mina dhe une keshtu mendoj. Nuk eshte e arsyetushme te ofendosh te tjeret.Postuar mė parė nga Mina
TY nuk te kam zemer, te kam shpirt, sepse zemra pushon nje dite, kurse shpirti svdes kurre.
Dito un them mvaret ka situata se nxjerr fjala fjalen, por mire nuk eshte te pergjigjesh me ofendime. Por nga njehere ske nga shkon pasi ndodhesh perballe nje stuhie me ofendime.
Ja psh un e ti kemi bindje te kunderta politike edhe kemi diskutuar ne shum tema edhe asiher skena ofenduar njeri tjeterin. Kurse me ca tjere nuk mundem te ndalem pa i ofenduar pasi e meritojne por perseri nuk duhet te bie ne nivelin e atyre por nervat ma bejne.
Mire thua ti por kjo ka vlere kur ke te besh me i njeri tjeter te edukuar. Plumbi do plumb thote populli. Agressiviteti eshte cilesi e te gjitheve jo vec te dobteve. Te thoje kshu mire mire ti " Te sharat jane arma e te dobtit".Postuar mė parė nga Mina
"Agresiviteti" dhe "ofendimi" per mendimin tim, jane fenomene te pashmangshme ne secilin prej nesh, por qe variojne ne shkaqe e rrethana te ndryshme. Nese do ti pergjigjesha kesaj pyetjeje me nje fjali te vetme, pergjigjia ime do te ishte: Ne menyre absolute Jo: Nuk eshte e thene te jesh agresiv dhe ofendues!
Por realiteti human shtrihet ndryshe.
Ne kete realitet ku e perditshmja asnjehere nuk eshte e persosur per askend,njeriu nuk mund te jete i perkryer. Une personalisht, qe edhe mizes kur me besdis neper shtepi ia hap deren dhe e nxjerr jashte per te mos e vrare, shume here e kam analizuar veten dhe kam pranuar me deshperim zenien "mat" te edukates sime. Duke u thelluar ne kete logjike, kam arritur te kuptoj se keto dy fenomene ne rastin tim, kane prejardhje instiktive.Pra ne situata te caktuar,me njerez te caktuar, jo se eshte e thene- po dashur pa dashur bie ne agresivitet dhe ofendim qofte edhe me doza te lehta. E, pare nga kjo optike, mendoj se eshte e pashmangshme.
Duam te te dua!
Thone se keshtu lindin dashurite e MEDHAPostuar mė parė nga PINK
Lum si ju, do keni mundesi ta vertetoni kete fjale, nuk flet kot njerezia moj eeeeej
ne lidhje me temen, se po na perjashtojne aman, dua te them se une edhe kur jam "i keq" nganjehere (qe s'ben vaki kurre) jam prapeseprape i mire, ja psh : nje dite po flisja me dike (me nje çupe a çupke, se mbaj mend) dhe ajonuk kuptonte asgje nga ç'thosha dhe u beme lemsh pastaj e keshtu ajo na u merzit... po vjen ajo vjen, se nuk e lene rehat krimbat![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga oiseau en vol : 06-01-2006 mė 10:40
lol chemicali
Te paskemi lene pa gjum ne treshja qe i kemi emrat ne derrasen e zezeBoo-hoo... qaj tani. Dito, po perfiton nga fakti qe t'i kam fshire mesazhet private qe hedh gurin e fsheh doren? Ja une, psh, s'kam pune te dergoj mesazhe private t'i them njeriut te botes, "Ti je keshtu, ti je ashtu, une jam me e mire se ty, e plas ti tani po deshe." lol... C'me duhet? Madje rralle u pergjigjem mesazheve te tilla se s'ua kam as ngene. Vetem ti qenke sederli, ne te tjeret qe marrim ofendime nga ti qofte me fjale qofte me vepra (psh kur na fshije ndo nje post krejt te pafajshem thjesht se ke fuqine -- akoma do te flasesh per ego ti?) nuk paskemi, Zot na ruaj, NDJENJA? lol
Njeriu udheheq me shembuj. Nqs eshte harbut, populli nuk ta perton te ta ktheje ne te njejten monedhe se s'je i rene nga qielli te te mbajne me hater.
PINKu tha dicka shume te drejte -- ju qe ankoheni per ofendime, harroni veten tuaj? Te pakten s'te kemi me moderator. Dmth une per vete e mora ate qe desha pa bere parade forumore te tipit ALL-HAIL-MY-SCHAUDENFRAUDE. Ti?Wait, s'kam interes ta di.
P.S.: Ve re se si une s'te kthej pergjigje ne MP, por t'i them ne forumNice, eh? Kur je mire me veten, c'te duhet pohimi i botes? Apo perndryshe nuk fle dot ti?
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Leila : 12-01-2006 mė 12:38
trendafila manushaqe
ne dyshek te zoterise tate
me dhe besen e me ke
dhe shega me s'me nxe
Hahahahahahahaha me kenaqi kjo Lelka !
O shejtan me brire, po beke dhe ti pjese ne ate trojken ? Pupupu trojka e zeze ! Edhe nje e di une, se e kam lexuar dikund tjeter, por te treten s'po e shoh. Eh more Dito, po s'ka gje o derezi se nuk ra qielli permbys... edhe ti sa personalisht i merr gjerat.
Prit te shoh titullin nashti, se dola jashte teme : ah, a eshte e thene te jemi ofendues dhe agresiv ?
Jo, Dito, nuk eshte e thene asgjekundi. As e shkruar as e thene as e lexuar. Ofendues, e pse ? Agresiv, e pse ? Une per shembull, ti Dito e di kete, nuk kam ndonje dashuri te madhe per mendimet "origjinale" te tuat, por ama nuk e lejoj veten te ofendoj apo te te hidhem ne fyt. Kur nuk jam dakort, e bej me pakez humor, ndoshta pak shpues, por ama ngelet humor dhe perseri e le debatin te hapur dhe nuk merzitem nqs edhe te tjeret ma kthejne njelloj. Nje debat i holle, paksa ironik siç ma ke thene dhe vete, te pelqen dhe ty. Prandaj le te rrime brenda ketyre kufinjve.
Kurse ato qe shajne e bertasin e te fyejne, keta si duroj dot, dhe me e shumta, iu kerkoj nje te falur dhe i le ne skamjen e tyre.
Kaq Dito, te uroj zbritjen ne toke mes tokesoreve, lerua qielloreve qiellin e tyre, edhe kendej poshte jeta eshte e bukur. Ti e pate fatin te jesh qiellor por siç duket, pesha e rendeses ishte teper e madhe per ty per tu harlisur neper pafundesite e qiellit, si thua ? Mbaj pak regjim, please...![]()
Prandaj po me zinte lemza mua...se kishte dale emri ketu...Postuar mė parė nga Dito
Po nuk e di o Dito qe cdo akuze dhe pergojim qe del nga ty nuk ka asnje vlere sepse ia ke hequr ti te gjithe vetevetes?
PO te hipen gjaku ne tru?
Nuke dija qe te kisha lene mbresa sa te me permendesh "nick"un ketu..une nuk do te permendja kurre si person apo si karakter virtual ty sepse thjesht njerez si ty i injoroj. Nga komunikimi super i limituar qe kemi pasur, e kam shume te qarte se cfare tipi njeriu je ti (dhe gjithashtu me gjuhe te kulturuar [vetem ate qe di] ta kam bere te ditur).
Me vin keq qe ndihmova disi ne demaskimin tend...me nje fjale, me vin keq qe ngrita gurin ku ishte fshehur gjithe keto kohe...po ne mos une, do ishte ndonje tjeter.
ah...mund te shash dhe te bertasesh sa te duash si replike e ketij postimi, por dua te ta bej te ditur se je tashme ne listen time te injorimit...
P.S. ti mund te behesh pak me i civilizuar pasi ta kesh hequr tapėn...;)
When in Doubt, Act Stupid!
Krijoni Kontakt