C'keni me cunin ju me aman?Nuk guxon i gjori te ngre zerin se direkt ju,filloni "raketat" lool
Apapapa si i kemi keto cupkat... inteligjence ku ska ku shkojne e fjale pak (gjuhen shpate) lool.![]()
Nga eksperienca personale dy nga te trejat nuk i njoh,ose thene ndryshe s'kam patur nderin (fatin lol) ti ndesh ne ndonje debat me te "nxehte" virtual.Por persa i perket Leiles....apappapapapappapap ishte nje here e nje kohe si dhi e eger mor lal,nuk guxoje te shkruaje dy germa se behesh nami.loool
Kohet e fundit ka rene ne qetesi.....sic duket ka bere goxha pune Humdingeri,e paska zbutur goxhaloool (kurajo ne vazhdimesi loool)
Sa per ofendimet me pm i konsideroj qesharake e koti por edhe deri diku acaruese.Dhe deri me sot nuk mbaj mend te kem bere dicka te tille.Nqs nuk me pelqen nje shkrim i dikujt,ja shkruaj ne temen perkatese ose dergoj "piken" e zeze bashke me mesazhin perkates.Pra limitohem tek shkrimet e mundohet ta ruaj "konfliktin" ne disa limite te civilizuara.
Tani nuk them se jam me gjakftohti.....po gjithsesi perpiqem mos tejkaloj me replikat virtuale.
Ps.He replikoje po ta mbajti tani shkriminlol
Krijoni Kontakt