Bingo! Pergjigja me e sakte!Postuar mė parė nga StormAngel
Bingo! Pergjigja me e sakte!Postuar mė parė nga StormAngel
Mirenjohja ... sa mire do ishte sikur te ekzistonte akoma ..
ka vite viteeee qe se kam pare ... ne horizont![]()
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Jam mirenjohese ndaj prinderve te mi !!Mirenjohese per agimet e perendimet e diteve te jetes sime!!!!!!!!!!!!
Dhe keshtu ne rruge te madhe eshitme zemren tone, njerzve qe vetem nje te perqeshun dhane per te e shkuen te kenaqun e tu u gezue- pse pane mfshetsinat intime te kesaj jetes tone.
Sikur te gjithe te kishin kete parim ne vetvete Stina, ndoshta do te jetonim ne nje parajse - e nuk do shpresonim ta gjenim ate pas vdekjes-Postuar mė parė nga Stina
.
Por ja qe ne verbohemi shpesh ne "madheshtine" e thjesht ekzistences tone dhe harrojme ato qe pame, kuptuam dhe qe na e ben te mundur te arrijme ku jemi aktualisht. Duke harruar keto, vjen nje pike qe ecim perpara vetem per inerci, pa ndjere ate shtysen kuptimplote brenda nesh.
I jam mirenjohese cdo momenti te jetes time, edhe atyre qe nuk me sollen gezim sepse...me ndihmuan te kuptoj shume gjera te tjera, me ndihmuan te kuptoj veten time me mire.
Anisela,
Me pelqyen shume fjalet e tua!![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga green : 10-11-2004 mė 14:37
Shkrimi i mesiperm eshte mėse autentik dhe perkues me realitetin shqiptaro-delenxhillek...(komplimentet e mia mbi postimin). Mendoj se nuk ka mbetur shume per te shtuar nga une sesa shpjegimi i mesiperm, i vulosur me vertetim, qe i eshte kryer fenomenit.Postuar mė parė nga Afer-dita
Se fundi, vecse 2 fjale nga une:
- Mirenjohja eshte stoli e fisnikerise dhe virtytit.
- E kunderta e saj, lindi prej nevojes per te joshur dhe ushqyer, mendjet e varfera.
Mosmirenjohja eshte nje prej momenteve mė "ndjell-fyerese" me te cilen ndeshet nje njeri gjate jetes se tij. E mgjth, eshte nje leksion me vlere te pamatshme per te mosmirenjohurin.
Njeriu eshte fleksibel ne menyren e te sjellurit ne situata te ndryshme dhe eshte pikerisht ky elasticitet te vepruari i cili shnderrohet ne "fole" per mosmirenjohesin.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga EXODUS : 10-11-2004 mė 16:05
ta njohesh tjetrin per mire jo per keqPostuar mė parė nga green
![]()
flm exodus,
flm gjithashtu per kontributin e bashkebisedimit tuaj.
Eshte e dhimbshme qe nga ky precipitat hidherimi jane hidheruar shqiptaret me njeri tjetrin; sikur kane ndare helmin e perbashket. Fjalet e bukura shqipe lexohen vetem neper libra!
Sikur ATA ti falnin njeri tjetrit pak mirenjohje nga vetvetja, do te permbushnin boshlleqet e shpirtit; ideali dhe optimizmi do te gjendeshin afer njeri tjetrit ......
Gabim aferdita, gabim. Kujt ti jesh mirnjohes???? Atyre qe te kane bere ndere? Kush jane se skam pare njeri? Apo atyre qe ta fusin nga pas pasi i ke bere ti ndere???? Dhe te gjithe shqiptare jane pa perjashtim
mirenjohja eshte vyrtyti qe njerezit e humbasin shume shpejt per fat te keq.kur kalon lumit thua te dh........kalin.
ke te drejte Xemlo, po bere mire qe e more dhe ti njehere fjalen .... eshte me te vertete nje kenaqesi!
Krijoni Kontakt