Close
Faqja 7 prej 7 FillimFillim ... 567
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 70
    Citim Postuar mė parė nga green
    Tema na kaloi nga NDERI, direkt tek VIRGJERIA(per FEMRAT perhere-mos ta harrojme kete detaj)...e tani papritur po vlojne postimet ne lidhje me seksin oral.
    Une them qe te gjitha keto jane pretekse apo damka qe thjesht te pengojne te shohesh karakterin e vertete dhe e bejne cdo gje te ceket dhe shume siperfaqesore, per te mos thene dhe shume paragjykuese te mbeshtetur ne asnje baze.
    Ajo qe theksohet eshte pikerisht se nderi nuk eshte dicka fizike, nuk eshte virgjeri, eshte me teper se aq.
    Te shpėtohesh do tė thotė tė transformohesh prej Perendise, tė ribėhesh ashtu siē Ai donte qė ne tė ishim qė nga fillimi!

<-----
    Anėtarėsuar
    13-05-2002
    Postime
    985
    Citim Postuar mė parė nga shkodrane82
    Kam pa si mostra jote ball, mos ke merak sje vetem....lol
    Ok mer , lojnat menjane...ke pa shume si une ?
    Well...a thu eshte e sakte te them qe edhe un kam pa shume si ti ?Nuk mendoj se eshte perkufizim i sakte pasi cdo njeri ndryshon nga karakteri apo personaliteti nga tjetri..!
    Nuk them se jam ma i mire apo ma i keq se ato qe ke pa ti por mos i fut te gjithe ne nje thes se eshte parim i gabuar
    Masandej , ca asht gjithe ky skepticizem mbi besnikerine e mashkullit ?
    Tjetrin nuk e ruan dot nate e dite nese do te tradhetoje apo jo...is all about the trust !
    Kush nuk do ti qendroje besnik asaj (atij) qe do ...le te iki se nuk mbahet tjetri me zor !
    Citim Postuar mė parė nga Reina
    Kurse keta te dytet qe nuk e kerkojne i kerkon vet tradhetia he? Nuk e shmangin dot fatkeqesisht .

ps: Ti je qen qe nuk leh the?....looooooooooooool
    E shoh qe e paske marre shume perzemer kete problemin e tradhetise se mashkullit..!
    Meshkujt tradhetojne ashtu si edhe femrat , vetem se meshkujt i qendrojne me pak tundimit te sexit te kundert...kjo gjithmone varet shume nga ndjenjat qe ka ky person ndaj partnerit te vet qe po e tradheton ! Nese dikush do dike me gjithe zemer , nuk e tradheton...qofte ky mashkull apo femer..!
    Sa per punen e qenit , shakaja qe behet me dike, nuk perdoret si arme nga dikush tjeter pasi eshte dobesi dhe mungese takti..!
    Citim Postuar mė parė nga Manulaki
    Ketu ku jetoj ajo qe thashe eshte fakt, jo fantazi e imja!
    Persa i perket mendimit tim qe virgjeria nuk eshte thjesht dicka fizike, por dicka qe ka te beje dhe me karakterin, ky eshte mendimi im, nuk ka pse te cuditesh me mendimin e nje njeriu dhe nuk ka pse te imponosh mendimin tend tek une.
    Pershendetje
    Mendimin tim nuk ta imponova perderisa ti mban akoma mendjen tende..
    Ky eshte forum jo mbledhje partie lol ! Thjesht , dhashe mendimin tim ashtu si e mendoj une...ti nuk ke pse influencohesh kaq shume nga mendimet qe s'jane njelloj si te tuat..!
    Gjithe te mirat !
    ...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Tjetrin nuk e ruan dot nate e dite nese do te tradhetoje apo jo...is all about the trust !
    Kush nuk do ti qendroje besnik asaj (atij) qe do ...le te iki se nuk mbahet tjetri me zor !
    Jam dakort!

Saper temen mendoj se Manulaki dhe Princessa kan te drejte...neqoftese nje vajze humb virgjerin qe ne nje moshe te vogel, pothuajse shumica do fillonin ta shanin, pa menduar pse dhe si? Mund te humbesh virgjerin kur perdhunohesh, kur je uncoutious etje. Nje vajze e pafajshme me nje karakter te mire mund ti kete ndodhur kjo fatkeqsi, pra eshte e pa drejte te themi se cdo vajza qe s'jane te virgjera jane te pandershme...dhe saper vajzat e virgjera, qe mbeten te virgjera deri sa te marrtohen, nuk e bejn vetem qe te jen te ndershme, por sepse jan me te kujdetshme, plus karakteri i tyre ka te bej me shume (sic thane me siper).
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

Perjashtuar Maska e shkodrane82
    Anėtarėsuar
    01-05-2002
    Vendndodhja
    Sunshine State
    Postime
    1,750
    Citim Postuar mė parė nga AgainstAllOdds
    Ok mer , lojnat menjane...ke pa shume si une ?
    Well...a thu eshte e sakte te them qe edhe un kam pa shume si ti ?Nuk mendoj se eshte perkufizim i sakte pasi cdo njeri ndryshon nga karakteri apo personaliteti nga tjetri..!
    Nuk them se jam ma i mire apo ma i keq se ato qe ke pa ti por mos i fut te gjithe ne nje thes se eshte parim i gabuar
    Masandej , ca asht gjithe ky skepticizem mbi besnikerine e mashkullit ?

!
    Well pse te djegu mer, une e thashe ne pergjithesi, sepse
    gjithe meshkujt bajne si te mire e si te ndershem, edhe ti
    po te thush kam pa shume si ti, mu ska pse me djege, sepse
    si tipi jem munden me kene shume femna te tjera....
    Une me ate fjale deshta me te thane se kam edhe ketu
    rrotull meje ashtu si bajne si kelysha te mire...po ti se kuptove
    u dashka me ta thane troc...:P
    Mos u ban si ato femnat e virgjera qe perbetohen ne ndershmerine
    e tyre, ti AAO e them publikisht je shume djale i ndershem, punetor
    intiligjent etj etj...hahahaa ik he dreq se po me dukesh si dikush itash..pytt

<-----
    Anėtarėsuar
    13-05-2002
    Postime
    985
    Shkodrane , le te thojme qe thjesht nuk me pelqen te etiketohem "si ky apo si ai" se me prishet imazhi i origjinalitetit ( kjo ishte gjysem shaka )
    Perpiqu te besh te njejten gje...se kaq pak besoj se e meriton

Shkruani ne shqip
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga shigjeta : 09-12-2004 mė 03:55
    ...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    31-07-2003
    Postime
    726
    Citim Postuar mė parė nga AgainstAllOdds

E shoh qe e paske marre shume perzemer kete problemin e tradhetise se mashkullit..!
    Meshkujt tradhetojne ashtu si edhe femrat , vetem se meshkujt i qendrojne me pak tundimit te sexit te kundert...kjo gjithmone varet shume nga ndjenjat qe ka ky person ndaj partnerit te vet qe po e tradheton ! Nese dikush do dike me gjithe zemer , nuk e tradheton...qofte ky mashkull apo femer..!
    Sa per punen e qenit , shakaja qe behet me dike, nuk perdoret si arme nga dikush tjeter pasi eshte dobesi dhe mungese takti..!

!
    Fatkeqesisht i ka interneti keto keqkuptime. Ne rradhe te pare AAO e ke marr me shume seriozitet postimin tim. Nuk kam marr perzemer problemin e tradhetise se si ty dhe une mendoj qe dike qe nuk e beson ske pse vazhdon ta mbash afer. Sa per punen e qenit nuk e perdora si arme sepse as nuk po e shikoja si lufte; u perserit thjesht si humor.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Reina : 08-12-2004 mė 16:02
    Be yourself and you will always be in fashion.

i/e regjistruar Maska e LeNNoN
    Anėtarėsuar
    07-06-2003
    Vendndodhja
    Bucharest
    Postime
    359
    Sot rrall here ekziston nderi per mendimin tim.
    Kjo qe tha Mina mu duk me se e drejte : Eshte e rendesishme te jesh i ndershem me veten!

LeNNoN !
    You don't lead by hitting people over the head-that's assault, not leadership.

-==|ylli_forumit|==- Maska e ElMajico
    Anėtarėsuar
    11-07-2004
    Vendndodhja
    [Milano].Me Zemer Atje...Tek e Vjetra e Bukura [Shqiperi!!!]
    Postime
    1,042
    atehere pak me vonese une po po hedh mendimin tim...

mendoj se sot kemi arritur nje zhvillim te tille sa qe nuk mund te flasim per ne nder sexual ne kuptimin e vertete te fjales...

megjithe se ne shqiperi vend tipik tradicionalist...anon gjithmone nga femra...

-==|ylli_forumit|==- Maska e ElMajico
    Anėtarėsuar
    11-07-2004
    Vendndodhja
    [Milano].Me Zemer Atje...Tek e Vjetra e Bukura [Shqiperi!!!]
    Postime
    1,042
    Citim Postuar mė parė nga sh.hasanaj
    ēfare eshte nderi?

(nuk eshte shaka)

P.S. tema eshte interesante por "gjithēka eshte relative"
    kurse per kete nen teme te kesaj teme mund te them se nderi eshte ;e ke pare ate filmin me doruntinen me kostantinin?? afersisht ashu.....

Creator Spiritus Maska e Dito
    Anėtarėsuar
    02-04-2004
    Vendndodhja
    Ne Bahēen time
    Postime
    3,882
    Citim Postuar mė parė nga ElMajico

megjithe se ne shqiperi vend tipik tradicionalist...anon gjithmone nga femra...
    Mendoj se jeni disi gabim me thenien tuaj te cituar prej meje. Vertet mendon se anembane botes ky fakt anashkalohet lehte, une mendoj jo? Problemi eshte vetem se ne shqiperi eshte ende disi me i forte si aspekt. Gjithsesi kudo ne bote vleresohet nderi i te gjitha formave.

Dito.

Faqja 7 prej 7 FillimFillim ... 567

Tema tė Ngjashme

1. Martesa dhe homoseksualėt
    Nga Albo nė forumin Portali i forumit
    Pėrgjigje: 508
    Postimi i Fundit: 06-01-2024, 15:53
  2. Seksi dhe shėndeti
    Nga Estella nė forumin Mjeku pėr ju
    Pėrgjigje: 78
    Postimi i Fundit: 01-04-2013, 14:38
  3. Turizmi seksual vazhdon tė rritet !
    Nga Drini_i_Zi nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 22-02-2009, 19:30
  4. Psikiatria dhe psikoterapia sistemike
    Nga Psikiatria nė forumin Mjeku pėr ju
    Pėrgjigje: 54
    Postimi i Fundit: 27-07-2007, 07:48
  5. Homoseksualiteti
    Nga Psikostudenti nė forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Pėrgjigje: 103
    Postimi i Fundit: 27-09-2004, 02:01

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •