Ajo qe theksohet eshte pikerisht se nderi nuk eshte dicka fizike, nuk eshte virgjeri, eshte me teper se aq.Postuar mė parė nga green
![]()
Ajo qe theksohet eshte pikerisht se nderi nuk eshte dicka fizike, nuk eshte virgjeri, eshte me teper se aq.Postuar mė parė nga green
![]()
Te shpėtohesh do tė thotė tė transformohesh prej Perendise, tė ribėhesh ashtu siē Ai donte qė ne tė ishim qė nga fillimi!
Ok mer , lojnat menjane...ke pa shume si une ?Postuar mė parė nga shkodrane82
Well...a thu eshte e sakte te them qe edhe un kam pa shume si ti ?Nuk mendoj se eshte perkufizim i sakte pasi cdo njeri ndryshon nga karakteri apo personaliteti nga tjetri..!
Nuk them se jam ma i mire apo ma i keq se ato qe ke pa ti por mos i fut te gjithe ne nje thes se eshte parim i gabuar![]()
Masandej , ca asht gjithe ky skepticizem mbi besnikerine e mashkullit ?
Tjetrin nuk e ruan dot nate e dite nese do te tradhetoje apo jo...is all about the trust !
Kush nuk do ti qendroje besnik asaj (atij) qe do ...le te iki se nuk mbahet tjetri me zor !
E shoh qe e paske marre shume perzemer kete problemin e tradhetise se mashkullit..!Postuar mė parė nga Reina
Meshkujt tradhetojne ashtu si edhe femrat , vetem se meshkujt i qendrojne me pak tundimit te sexit te kundert...kjo gjithmone varet shume nga ndjenjat qe ka ky person ndaj partnerit te vet qe po e tradheton ! Nese dikush do dike me gjithe zemer , nuk e tradheton...qofte ky mashkull apo femer..!
Sa per punen e qenit , shakaja qe behet me dike, nuk perdoret si arme nga dikush tjeter pasi eshte dobesi dhe mungese takti..!
Mendimin tim nuk ta imponova perderisa ti mban akoma mendjen tende..Postuar mė parė nga Manulaki
Ky eshte forum jo mbledhje partie lol ! Thjesht , dhashe mendimin tim ashtu si e mendoj une...ti nuk ke pse influencohesh kaq shume nga mendimet qe s'jane njelloj si te tuat..!
Gjithe te mirat !
...
Jam dakort!Tjetrin nuk e ruan dot nate e dite nese do te tradhetoje apo jo...is all about the trust !
Kush nuk do ti qendroje besnik asaj (atij) qe do ...le te iki se nuk mbahet tjetri me zor !
Saper temen mendoj se Manulaki dhe Princessa kan te drejte...neqoftese nje vajze humb virgjerin qe ne nje moshe te vogel, pothuajse shumica do fillonin ta shanin, pa menduar pse dhe si? Mund te humbesh virgjerin kur perdhunohesh, kur je uncoutious etje. Nje vajze e pafajshme me nje karakter te mire mund ti kete ndodhur kjo fatkeqsi, pra eshte e pa drejte te themi se cdo vajza qe s'jane te virgjera jane te pandershme...dhe saper vajzat e virgjera, qe mbeten te virgjera deri sa te marrtohen, nuk e bejn vetem qe te jen te ndershme, por sepse jan me te kujdetshme, plus karakteri i tyre ka te bej me shume (sic thane me siper).
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
Well pse te djegu mer, une e thashe ne pergjithesi, sepsePostuar mė parė nga AgainstAllOdds
gjithe meshkujt bajne si te mire e si te ndershem, edhe ti
po te thush kam pa shume si ti, mu ska pse me djege, sepse
si tipi jem munden me kene shume femna te tjera....
Une me ate fjale deshta me te thane se kam edhe ketu
rrotull meje ashtu si bajne si kelysha te mire...po ti se kuptove
u dashka me ta thane troc...:P
Mos u ban si ato femnat e virgjera qe perbetohen ne ndershmerine
e tyre, ti AAO e them publikisht je shume djale i ndershem, punetor
intiligjent etj etj...hahahaa ik he dreq se po me dukesh si dikush itash..pytt
Shkodrane , le te thojme qe thjesht nuk me pelqen te etiketohem "si ky apo si ai" se me prishet imazhi i origjinalitetit( kjo ishte gjysem shaka
)
Perpiqu te besh te njejten gje...se kaq pak besoj se e meriton
Shkruani ne shqip
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga shigjeta : 09-12-2004 mė 03:55
...
Fatkeqesisht i ka interneti keto keqkuptime. Ne rradhe te pare AAO e ke marr me shume seriozitet postimin tim. Nuk kam marr perzemer problemin e tradhetise se si ty dhe une mendoj qe dike qe nuk e beson ske pse vazhdon ta mbash afer. Sa per punen e qenit nuk e perdora si arme sepse as nuk po e shikoja si lufte; u perserit thjesht si humor.Postuar mė parė nga AgainstAllOdds
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Reina : 08-12-2004 mė 16:02
Be yourself and you will always be in fashion.
Sot rrall here ekziston nderi per mendimin tim.
Kjo qe tha Mina mu duk me se e drejte : Eshte e rendesishme te jesh i ndershem me veten!
LeNNoN !
You don't lead by hitting people over the head-that's assault, not leadership.
atehere pak me vonese une po po hedh mendimin tim...
mendoj se sot kemi arritur nje zhvillim te tille sa qe nuk mund te flasim per ne nder sexual ne kuptimin e vertete te fjales...
megjithe se ne shqiperi vend tipik tradicionalist...anon gjithmone nga femra...
kurse per kete nen teme te kesaj teme mund te them se nderi eshte ;e ke pare ate filmin me doruntinen me kostantinin?? afersisht ashu.....Postuar mė parė nga sh.hasanaj
![]()
Mendoj se jeni disi gabim me thenien tuaj te cituar prej meje. Vertet mendon se anembane botes ky fakt anashkalohet lehte, une mendoj jo? Problemi eshte vetem se ne shqiperi eshte ende disi me i forte si aspekt. Gjithsesi kudo ne bote vleresohet nderi i te gjitha formave.Postuar mė parė nga ElMajico
Dito.
Krijoni Kontakt