per mu osht i soj si ke goca ene ke cunat
pik
LoNcJa-SyNi-VeT
per mu osht i soj si ke goca ene ke cunat
pik
LoNcJa-SyNi-VeT
o-le-le firma
O djem kujdesni se mos ju a marre zoti mente nqs bindeni nga argumentet e ketyre femrave sado te zgjuara ose intelekt te kene. Nderi nuk fillon kur martohesh ashtu sic u shprehen ketu disa femra. Nderi fillon qe ne lindje dhe te shoqeron deri ne vdekje. Une jam dakort me faktin se nderi femres nuk duhet te qendroje ne nje cipe lekure, por lind pyetja na sa duar ka kalur kjo femer? Prandaj per mashkullin eshte dicka e tmereshme ta pranoje qe mamaje e femijeve te tu te kete qene me dike tjeter. Do te ishte shume e veshtire per mua te dalloja vetem nga pergjigjet femren e vertete nga ato *urvat.
Tani kuptohet qe vajzat kshu ja do puna te flasin.
oh se harrova edhe dicka tjeter ose le te themi nje fenomen shume i perpahur sot ne shoqerine shqiptare: Shikon femra yll te bukura, kinge, alatet trupi, e nuk edi si ti pershkruaj, me disa plera ose me mire le te themi disa mbeturina te shoqerise, qe jane nje produkt i injorances te fejuara ose te martuara me ta dhe besoj se ata nuk mund ta dallojne shapin nga sheqeri, pra e virgjer apo jo. Lind pyetja: Pse kto femra marrin ne qafe veten e tyre? Pse bien pre e nje mashkulli "player" duke i premtuar per martese por ne fund del e zgjenjyer duke u shoqeruar me funderinat?
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Michigansi : 23-11-2004 mė 03:58
Dashuria mbi te gjitha
Nderi qendron ke karakteri i njeriut. Nuk gjykohen vajzat se jane apo sjane te virgjera, por gjykohen nga zemra qe kane dhe nga personaliteti qe kane...Mund te kete vajza qe ndoshta sjane te virgjera, po kjo s'do te thote qe jane te keqija. Bravo ju qofte atyre qe jane te virgjera, mendoj qe tregon force karakteri, por nuk i ben vajzat e tjera te duken keq! Nuk po flas per vajza qe kane kaluar dore me dore, po flas per vajza qe kan qene intime ne nje lidhje. Mund te kesh edhe vajza te virgjera qe ndoshta nuk jan aq te ndershme. Pra, nderi nuk qendron ke fakti esht apo s'esht vajza e virgjer, qendron ke karakteri/personaliteti dhe ndershmeria e saj. Keto gjera krijojn nderin per mendimin tim
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga shigjeta : 09-12-2004 mė 02:56 Arsyeja: gjuhe e huaj
Postuar mė parė nga StormAngel
Tema eshte shume interesante dhe shume anetare kane thane ma
perpara ate qe une mendoj ne lidhje me temen, keshtu spo bie ne
perseritje...Por kjo shprehja e jote me beri pershtypje..
Por ta dish qe meshkujt jane qenj...sepse ato kur e shkelin
nderin, e bejne vetem prej epsheve mashkullore qe shume mire
mund te krahason me ato kafsherore...
Ndersa femra me ndryshe, gjithcka ben e ben per hir te dashurise...![]()
Shkodrane, ne ate pjesen pas trepikave deri diku mund te kesh te drejte. Vetem ne diēka me ngeli mendja: Pse pikerisht qenj?Postuar mė parė nga shkodrane
Pse nuk thua gomere p.sh. ose ujq, a lepuj a ndonje kafshe tjeter? Pse pikerisht qenj?
Ē'ka kjo kafshe te veēante? ...
Hahahahaha!!!!Postuar mė parė nga shkodrane82
O te lumshin duart.Shif kshu,qeni i mire nuk te kafshon po ia vendose buken ashtu si duhet.
Mirepo,kjo pjesa tjeter:
Vajzat gjithmone trumpetojne se nese ata tradhetojne nderin e tyre e bejne per shkak te dashurise,po jo qe nuk jam i bindur ne kete,bile edhe mendoj se jane po te njejtat arsye qe shtyejne mashkullin ne pandershmeri seksuale si tek femrat.Ndersa femra me ndryshe, gjithcka ben e ben per hir te dashurise
Hallall shkodrane se na bere qen.
Ham ham! looool
We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.
Tash ka femra e femra une po flas per nje femer
me moral te qendrueshem, jo me nje qe shkon me te
parin qe i del perpara...
Dhe sa i perket atij krahasimit me qenin se kam thene une e para,
por thuhet me kohe , sidomos ne Shkoder....
Por ka edhe prej atyre qenjve qe lehin dhe s'kafshjone ama...:P keshtu
qe mos t'ju djegin gjithe meshkujveDD
E po shkodrane,
Kur u thu meshkujve qene,dije qe ka edhe te tille me moral dhe karakter te qendrueshem qe nuk shkojne pas cdo femre.
Tek e fundit,arritem tek ajo thenie qe ti me ke cituar mua me larte.
Si mashkulli ashtu edhe femra.
Stormi
JO Jo nuk arritem aty, mos e merr muhabetin tim si don vete,
une deshta me thane ka lloj lloj njerezish, por meshkujt majne
kupen per gjana te tilla...
Ti keke i ndershem fort, e per ty po bajme perjashtim, po te
thojme kelysh....:ddddd J/K....
Take care
Deshe,s`deshe dole ke thenia ime.Sa nder ka mashkulli,aq nder ka femra.Postuar mė parė nga shkodrane82
Me qafsh barazine mes meshkujve dhe femrave.Apo vetem ne ca raste duhet te jemi te barabarte?une deshta me thane ka lloj lloj njerezish, por meshkujt majne
kupen per gjana te tilla...![]()
Askund nuk thash se si jam une.Ti keke i ndershem fort, e per ty po bajme perjashtim, po te
thojme kelysh....
As qe kam ndermend te justifikoj ndershmerine time ketu.
Qe prap me sjell tek fjalia ime e melartme,c`femre ashtu mashkull apo anasjelltas.
Stormi
Krijoni Kontakt