Close
Faqja 3 prej 7 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 70
    Creator Spiritus Maska e Dito
    Anėtarėsuar
    02-04-2004
    Vendndodhja
    Ne Bahēen time
    Postime
    3,882
    Citim Postuar mė parė nga green
    Mos doje te thoje:
    Mbi trajtimin, konceptin, mendimin personal te gjithkujt per jeten e tjetrit?
    nncncncnc
    Nejse, une nuk kam aq kohe te lire...!
    Mos kerko te luash se e kupton mjaft mire mbi temen jo personalizimin e jetes se tjetrit, pra mendimi juaj personal dhe asgje me teper.

i/e larguar Maska e Tirana
    Anėtarėsuar
    29-06-2004
    Postime
    211
    Une mendoj se nderi eshte gjeja me e cmuar tek njeriu .
    Por sot eshte veshtire te gjesh te tille , si nga ana femrore ashtu dhe nga ajo mashkullore . Del pyetja pse ?
    Sepse sot nderi nenveftesohet . Ka ardh koha qe nuk te pyet me mashkulli apo femra se a'je e ndershme apo i ndershem , por sot si mashkujt dhe femrat me teper vlersohet bukuria , pasuria apo profesioni . nuk them te gjithe , ka dhe nga ata qe e vlersojn nderin . Keshtu dhe Odeoni se e vlerson nderin ,eshte sot e kesaj dite beqar .. se ndryshe kot si therasim daj lol Mos ma merr per keq Odeon se shaka po bejm .

Tirana

i/e regjistruar Maska e Xhemis
    Anėtarėsuar
    17-11-2003
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    1,430
    Ekziston nje thenie: Per nderin flitet betem ne bordello!
    Shume njerez mund ta keqkuptojne jkete shprehjen tende prandaj po e sqaroj pak kuptimin.Qe sipas teje vetem ne bordello nuk ka te ndershme.Nuk e di pse e heq mundesine te diskutosh per nderin ne forum.

Nejse nderi eshte krenari per ate qe e ka .

Dhe krenari per ate qe se ka (per t'iu shmangur fjales turp).
    Celesi i Parajses:Ska hyjni tjeter pervec Zotit, dhe se Jezusi dhe Muhamedi a.s jane profetet e Tij.

i/e larguar
    Anėtarėsuar
    30-05-2004
    Vendndodhja
    Ministria e Mbrojtjes Se Republikes Demokratike te Shqiperise
    Postime
    1,499
    "Someone did eat her cherry" behet fjale per thyerjen e hymen si pasoje e aktit seksual.

Mashkulli e kupton kur femra eshte e virgjer. Megjithate ne, nje pjese djemsh, nuk jemi kafshe. E kuptojme se juve mund te beni gabime ne jete sikurse neve kemi bere me shume se ju. Ketu eshte stigma, juve vajza rruani virgjerine per burrin. Eshte akt nobel nese e beni kete.

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anėtarėsuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Citim Postuar mė parė nga Artan Zaloshnja
    "Someone did eat her cherry" behet fjale per thyerjen e hymen si pasoje e aktit seksual.

Mashkulli e kupton kur femra eshte e virgjer. Megjithate ne, nje pjese djemsh, nuk jemi kafshe. E kuptojme se juve mund te beni gabime ne jete sikurse neve kemi bere me shume se ju. Ketu eshte stigma, juve vajza rruani virgjerine per burrin. Eshte akt nobel nese e beni kete.
    Imagjino se sa shume do zbukurohej ky akt po te ishte i virgjer dhe cuni.Nuk shoh arsye qe nje njeri te kerkoje partnerin/partneren i/e virgjer nese s'eshte vete.Ajo arsyeja qe dhe mesiper"kuptojme kur femra s'eshte e virgjer" me duket tamam fshatarce dhe hipokrizi ne kulm pasi eshte njesoj si te thuash"ok,tek cunat s'duket ndaj po bejme qejf sa te duam dhe ne fund po kerkojme nje te virgjer,meqe s'duket dhe mund te genjejme per eksperiencat.Meqe tek ju gocat duket,mbajeni virgjerine".
    Nuk jam e mendimit qe nderi ka te beje vetem me seksin,por nese shohim vetem kete ane te medaljes atehere "nderi" eshte tek te dyja palet njesoj!
    Kam vetem nje limit: qiellin!

Creator Spiritus Maska e Dito
    Anėtarėsuar
    02-04-2004
    Vendndodhja
    Ne Bahēen time
    Postime
    3,882
    Ka nje kamuflim mendimesh ketu dhe kendeveshtrime te caktuara. Nuk po flasim per heren e pare apo te dyte te mardhenieve seksuale pasi nderi nuk caktohet aty, po flasim per nderin ne pergjithesi qofte dhe gjate lidhjes, kontrates, apo ku di une tjeter se cfare. Te flasesh per nderin eshte fushe e gjere pasi normalisht mund ta tradhetosh edhe gjate kohes se nje mardhenie.

ABSOLUT JUSTICE Maska e Piranha
    Anėtarėsuar
    11-07-2004
    Vendndodhja
    Ikur drejt forumeve te lira
    Postime
    478
    Te jesh i/e ndershme nuk do te thote te jesh i/e virgjer.....une jam kunder faktit qe djemte pretendojne te marrin grate e tyre te virgjera duke personifikuar tek virgjeria nderin.....nje vajze mund te jete shume e ndershme por "gjysma tjeter e saj" dmth djali ska qene i tille dhe si rrjedhoje ajo s'ka se si te jete me e virgjer......une ndershmerine e bazoj ne faktin qe, gjate nje raporti te kete sinqeritet dhe dashuri, ne kete menyre edhe tradhtia qendron larg ketij raporti......
    Nuk arrij te kuptoj shume nga vajzat e forumit qe irritohen perballe nje posti apo nje personi qe e mendojne ndryshe nga ato......eshte nje teme shume e gjere dhe qe kerkon opinionet e te gjitheve dhe rrjedhimisht JO TE GJITHE JANE = ME JU......
    Nje pershendetje per Odeon_relax dhe per te gjithe te tjeret )

!Welcome! Maska e StormAngel
    Anėtarėsuar
    05-02-2003
    Vendndodhja
    Zurich, Switzerland
    Postime
    6,846
    Nderi seksual eshte ne reciprocitet me karakterin e njeriut.
    Nqs karakteri i dobet edhe nderi eshte i dobet.
    We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.

e kithtė Maska e Rebele
    Anėtarėsuar
    22-07-2004
    Vendndodhja
    kulpėr
    Postime
    1,088
    Nderi qe te shijoje jete seksuale apo nderi qe te mbetet i virgjer dhe rrjedhimisht i/e ndershem(e)?

s'eshte shume e qarte pyetja keshtuqe s'pergjigjem dot qartesisht.

Nderi si koncept ne pergjithesi lidhur ne lidhjen intime midis dy njerezish. Besoj eshte e qarte fare
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Dito : 21-11-2004 mė 21:33

gone Maska e helene
    Anėtarėsuar
    26-02-2003
    Vendndodhja
    shume larg
    Postime
    913
    Nderi s'ka lidhje me seksin per mua,sepse do ishte i thjeshtesuar shume si koncept.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Dito : 21-11-2004 mė 20:58

Faqja 3 prej 7 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Martesa dhe homoseksualėt
    Nga Albo nė forumin Portali i forumit
    Pėrgjigje: 508
    Postimi i Fundit: 06-01-2024, 15:53
  2. Seksi dhe shėndeti
    Nga Estella nė forumin Mjeku pėr ju
    Pėrgjigje: 78
    Postimi i Fundit: 01-04-2013, 14:38
  3. Turizmi seksual vazhdon tė rritet !
    Nga Drini_i_Zi nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 22-02-2009, 19:30
  4. Psikiatria dhe psikoterapia sistemike
    Nga Psikiatria nė forumin Mjeku pėr ju
    Pėrgjigje: 54
    Postimi i Fundit: 27-07-2007, 07:48
  5. Homoseksualiteti
    Nga Psikostudenti nė forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Pėrgjigje: 103
    Postimi i Fundit: 27-09-2004, 02:01

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •