Mos kerko te luash se e kupton mjaft mire mbi temen jo personalizimin e jetes se tjetrit, pra mendimi juaj personal dhe asgje me teper.Postuar mė parė nga green
Mos kerko te luash se e kupton mjaft mire mbi temen jo personalizimin e jetes se tjetrit, pra mendimi juaj personal dhe asgje me teper.Postuar mė parė nga green
Une mendoj se nderi eshte gjeja me e cmuar tek njeriu .
Por sot eshte veshtire te gjesh te tille , si nga ana femrore ashtu dhe nga ajo mashkullore . Del pyetja pse ?
Sepse sot nderi nenveftesohet . Ka ardh koha qe nuk te pyet me mashkulli apo femra se a'je e ndershme apo i ndershem , por sot si mashkujt dhe femrat me teper vlersohet bukuria , pasuria apo profesioni . nuk them te gjithe , ka dhe nga ata qe e vlersojn nderin . Keshtu dhe Odeoni se e vlerson nderin ,eshte sot e kesaj dite beqar .. se ndryshe kot si therasim daj lol Mos ma merr per keq Odeon se shaka po bejm .
Tirana
Shume njerez mund ta keqkuptojne jkete shprehjen tende prandaj po e sqaroj pak kuptimin.Qe sipas teje vetem ne bordello nuk ka te ndershme.Nuk e di pse e heq mundesine te diskutosh per nderin ne forum.Ekziston nje thenie: Per nderin flitet betem ne bordello!
Nejse nderi eshte krenari per ate qe e ka .
Dhe krenari per ate qe se ka (per t'iu shmangur fjales turp).
Celesi i Parajses:Ska hyjni tjeter pervec Zotit, dhe se Jezusi dhe Muhamedi a.s jane profetet e Tij.
"Someone did eat her cherry" behet fjale per thyerjen e hymen si pasoje e aktit seksual.
Mashkulli e kupton kur femra eshte e virgjer. Megjithate ne, nje pjese djemsh, nuk jemi kafshe. E kuptojme se juve mund te beni gabime ne jete sikurse neve kemi bere me shume se ju. Ketu eshte stigma, juve vajza rruani virgjerine per burrin. Eshte akt nobel nese e beni kete.
Imagjino se sa shume do zbukurohej ky akt po te ishte i virgjer dhe cuni.Nuk shoh arsye qe nje njeri te kerkoje partnerin/partneren i/e virgjer nese s'eshte vete.Ajo arsyeja qe dhe mesiper"kuptojme kur femra s'eshte e virgjer" me duket tamam fshatarce dhe hipokrizi ne kulm pasi eshte njesoj si te thuash"ok,tek cunat s'duket ndaj po bejme qejf sa te duam dhe ne fund po kerkojme nje te virgjer,meqe s'duket dhe mund te genjejme per eksperiencat.Meqe tek ju gocat duket,mbajeni virgjerine".Postuar mė parė nga Artan Zaloshnja
Nuk jam e mendimit qe nderi ka te beje vetem me seksin,por nese shohim vetem kete ane te medaljes atehere "nderi" eshte tek te dyja palet njesoj!
Kam vetem nje limit: qiellin!
Ka nje kamuflim mendimesh ketu dhe kendeveshtrime te caktuara. Nuk po flasim per heren e pare apo te dyte te mardhenieve seksuale pasi nderi nuk caktohet aty, po flasim per nderin ne pergjithesi qofte dhe gjate lidhjes, kontrates, apo ku di une tjeter se cfare. Te flasesh per nderin eshte fushe e gjere pasi normalisht mund ta tradhetosh edhe gjate kohes se nje mardhenie.
Te jesh i/e ndershme nuk do te thote te jesh i/e virgjer.....une jam kunder faktit qe djemte pretendojne te marrin grate e tyre te virgjera duke personifikuar tek virgjeria nderin.....nje vajze mund te jete shume e ndershme por "gjysma tjeter e saj" dmth djali ska qene i tille dhe si rrjedhoje ajo s'ka se si te jete me e virgjer......une ndershmerine e bazoj ne faktin qe, gjate nje raporti te kete sinqeritet dhe dashuri, ne kete menyre edhe tradhtia qendron larg ketij raporti......
Nuk arrij te kuptoj shume nga vajzat e forumit qe irritohen perballe nje posti apo nje personi qe e mendojne ndryshe nga ato......eshte nje teme shume e gjere dhe qe kerkon opinionet e te gjitheve dhe rrjedhimisht JO TE GJITHE JANE = ME JU......
Nje pershendetje per Odeon_relax dhe per te gjithe te tjeret)
Nderi seksual eshte ne reciprocitet me karakterin e njeriut.
Nqs karakteri i dobet edhe nderi eshte i dobet.
We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.
Nderi qe te shijoje jete seksuale apo nderi qe te mbetet i virgjer dhe rrjedhimisht i/e ndershem(e)?
s'eshte shume e qarte pyetja keshtuqe s'pergjigjem dot qartesisht.
Nderi si koncept ne pergjithesi lidhur ne lidhjen intime midis dy njerezish. Besoj eshte e qarte fare![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Dito : 21-11-2004 mė 21:33
Nderi s'ka lidhje me seksin per mua,sepse do ishte i thjeshtesuar shume si koncept.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Dito : 21-11-2004 mė 20:58
Krijoni Kontakt