Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 28 prej 28
    i/e regjistruar Maska e LeNNoN
    Anėtarėsuar
    07-06-2003
    Vendndodhja
    Bucharest
    Postime
    359
    esht vertet budallallek te perfundosh ne vetvrasje per dicka te tille , por fatkeqesisht kam degjuar shume .
    kte gje e bejn ndoshta vetem ata qe vdesin pas nje vajze dhe ajo e tradhton ose nuk e dashuron. pra te smuret mentalisht sic e tha dhe Rexhina .

LeNNoN !
    You don't lead by hitting people over the head-that's assault, not leadership.

Creator Spiritus Maska e Dito
    Anėtarėsuar
    02-04-2004
    Vendndodhja
    Ne Bahēen time
    Postime
    3,882
    Citim Postuar mė parė nga LeNNoN
    esht vertet budallallek te perfundosh ne vetvrasje per dicka te tille , por fatkeqesisht kam degjuar shume .
    kte gje e bejn ndoshta vetem ata qe vdesin pas nje vajze dhe ajo e tradhton ose nuk e dashuron. pra te smuret mentalisht sic e tha dhe Rexhina .

LeNNoN !

Kendveshtrimi juaj eshte paragjykim total te njerezve qe kryejne nje akt qe pak kush ka guximin ta beje dhe per kete une nuk arrij dot ti ofendoj si te semure mentale sepse nuk do guxoja ti lejoja vetes te shkelja idealet e njerzve te magjishem ne ndienja deri ne vetesakrifikim. Zoti qofte me keta dishepuj te dashurise.

Dito.

i/e regjistruar Maska e nursezi
    Anėtarėsuar
    21-06-2003
    Vendndodhja
    boston, MA
    Postime
    339
    Per mua eshte e pakonceptueshme megjithate cdo njeri ka cepa shume te fshehte te cilat nuk mund te parashikohen dot. I denoj ata qe vrasin veten ne pergjithesi po ne mbeshtetje te tyre gjithashtu them se "mendje eshte e shkreta" edhe iken ndonjehere...lol.

MiLaNisT Maska e sLimShady
    Anėtarėsuar
    22-04-2004
    Vendndodhja
    Shif ka mrapa m'ke
    Postime
    1,116
    Sa do qe te dashurosh nje njeri jeta jote eshte me e vleshme se do njerit apo njeres per mendimin tim nje budallalek pa hesap
    M&M

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-10-2004
    Vendndodhja
    Greqi
    Postime
    1,599
    Une sdo ta beja kurre ne jeten time eshte e quaj nje ule te vetes edhe te karakterit qe te mendosh te vrasesh veten per dashurine.Ndoshta ndonje njeri tjeter mund ta bente une sdo ta beja kurre nuk do te thote qe do ta duash me shume ose me pak ate ne qofteje jep jeten per ate njeri qe dashuron .

Gjeja ma e ulur per nje person te vrase veten per dashuri
    Jeta vazhdon dhe pa te dashur sesht vetem 1 person ne ket bote..
    Shqiperin e Dua se Jam Shqipetar{} Kercoven e Dua se Jam Kercovar!!

________
    Anėtarėsuar
    08-11-2003
    Postime
    1,516
    Problemi eshte diku tjeter,ketu nuk diskutohet me realizem por vetem me idealizem.Shume mire Une,ti,ai,ajo te ulur ne karrige perball nje kompjuteri i japim mend botes.Jo mos vidh, jo mos shaj, jo mos vrit.Bukur keshillat jane te vlefshme dhe shpresoj qe te merren seriozisht nga te gjithe ne,por e rendesishme eshte qe njerezit qe vetvriten per dashurine,nga varferia apo per motive tjera te mos i quajme te cmendur,me mire do ishte ti quajme te "pambeshtetur".Cdo njeri ka nevoje per ngrohtesi shpirterore.Njerezit nuk jane robote prej mishi dhe gjaku,kane nje bote ndjenjash,kane endrra te pafundme.Vetvrasja nuk eshte asnjehere rrugezgjidhje,por kjo nuk eshte e mjaftueshme per te aprovuar cmendurine e personit qe e ben.Eshte mire qe njeriut te deshtuar ne dashuri ti rrihet prane.Ta ngushellosh e ti ngjallesh entuziazmin.Individi ka nevoje per shoqerine nuk ben dot pa te.
    Il cuore matto che ti segue ancora
    E giorno e notte pensa solo a te

Creator Spiritus Maska e Dito
    Anėtarėsuar
    02-04-2004
    Vendndodhja
    Ne Bahēen time
    Postime
    3,882
    Citim Postuar mė parė nga FLORIRI
    Problemi eshte diku tjeter,ketu nuk diskutohet me realizem por vetem me idealizem.Shume mire Une,ti,ai,ajo te ulur ne karrige perball nje kompjuteri i japim mend botes.Jo mos vidh, jo mos shaj, jo mos vrit.Bukur keshillat jane te vlefshme dhe shpresoj qe te merren seriozisht nga te gjithe ne,por e rendesishme eshte qe njerezit qe vetvriten per dashurine,nga varferia apo per motive tjera te mos i quajme te cmendur,me mire do ishte ti quajme te "pambeshtetur".Cdo njeri ka nevoje per ngrohtesi shpirterore.Njerezit nuk jane robote prej mishi dhe gjaku,kane nje bote ndjenjash,kane endrra te pafundme.Vetvrasja nuk eshte asnjehere rrugezgjidhje,por kjo nuk eshte e mjaftueshme per te aprovuar cmendurine e personit qe e ben.Eshte mire qe njeriut te deshtuar ne dashuri ti rrihet prane.Ta ngushellosh e ti ngjallesh entuziazmin.Individi ka nevoje per shoqerine nuk ben dot pa te.

Pergezimet e mija Floriri:

Ja nje shkrim pa paragjykuar njerezit.

Dito.

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Tema tė Ngjashme

1. Pse po vetėvriten njerėzit nė Shqipėri?
    Nga EdiR nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 34
    Postimi i Fundit: 07-11-2011, 08:09
  2. Vetėvrasja
    Nga J@mes nė forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Pėrgjigje: 108
    Postimi i Fundit: 22-04-2011, 11:10
  3. Cilat jane meritat kombetare te Nene Terezes?
    Nga altruisti_ek84 nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 106
    Postimi i Fundit: 26-12-2010, 15:49
  4. Mbi dashurine
    Nga ani-ani80 nė forumin Letėrsia shqiptare
    Pėrgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 05-03-2006, 12:05
  5. Koncepti i Dashurisė Kristiane
    Nga Albo nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 14-08-2005, 19:05

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •